واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تفكرات قديمي مانع توسعه شركت هاي دانش بنيان شده است/ "رازي" پيشگام حوزه داروسازي كشور باشد
كرج - خبرگزاري مهر: معاون علمي و فناوري رياست جمهوري با بيان اينكه ماندن در تفكرات قديمي مانع از توسعه شركت هاي دانش بنيان شده است، گفت: توسعه حلقه هاي تبديل ايده به بازار علاوه بر ارتقاي جايگاه بين المللي اين موسسات، در اشتغالزايي نيز تاثير مثبتي خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاري در حاشيه بازديد از موسسه تحقيقات واكسن و سرم سازي رازي در كرج با اشاره به استقرار موسسات مختلف علمي و پژوهشي در استان البرز اظهار داشت: انتظار مي رود درصد مشاركت در اين استان بسيار بيشتر از آنچه هست، باشد.
وي با بيان اينكه موسسه رازي از قديمي ترين موسسات كشور است و بايد با رويكردي جديد به آن نگاه شود، گفت: اين موسسه بايد از پيشگامان علم و تكنولوزي در حوزه داروسازي باشد و در مبادلات بين المللي نيز بشود به آن تكيه كرد.
ستاري جايگاه فعلي موسسه رازي را متناسب با سابقه آن ندانست و گفت: از تمام مديران قبلي و پرسنلي كه با تمام كمبودها موسسه را به اينجا رسانده اند تشكر مي كنم ولي معتقدم اين موسسه به پياده كردن ايده هاي جديدي نياز دارد.
جايگاه "رازي" متناسب با سابقه آن نيست
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با بيان اينكه اين موسسه همواره مشكلات كشور را حل كرده و به كمك مراكز آمده، افزود: تمام هم و غم ما توسعه شركتهايي با عملكرد مشابه موسسه رازي است تا با توسعه شركتهاي دانش بنيان و توسعه حلقه هاي تبديل ايده به بازار بتوانند هم موقعيت هاي خاصي در حوزه هاي بين الملي براي خود ايجاد كنند و هم باعث اشتغال شوند.
توسعه شركتهاي دانش بنيان از اولويتهاي نخست دولت
وي توسعه اين شركتها را از اولويتهاي اول دولت اعلام كرد و يادآور شد: ايجاد معاونت نوآوري و شكوفايي طي سال آينده با همين رويكرد پيش بيني شده و علاوه بر اين سياستهاي كلي شركتهاي دانش بنيان نيز به تصويب رسيده است.
ستاري با بيان اينكه فكر مي كنم تا حدودي در حلقه خودمان و در تفكرات قديم مانده ايم، اظهار داشت: موسساتي مانند "رازي" مي توانند پاركهاي فناوري و شركتهاي دانش بنيان داشته و با مشاركت اعضاي هيئت علمي خود، بحث هاي توليد را از حالت تحقيقات جدا كنند.
تابع عملكرد وزارتخانه ها هستيم
وي افزود: بسياري از اعضاي هيئت علمي اين موسسات مي توانند در قالب شركتهاي دانش بنيان فعاليت كرده و باعث توليد ارزش افزوده براي موسسه شوند. اين كار علاوه بر تقويت موسسه به آنها اين فرصت را مي دهد تا روي سيستم ها و داروهاي جديد كار كند و واكسنهاي جديدي را به بازار ارائه دهند.
ستاري در مورد عملكرد ساير موسسات علمي مادر مستقر در استان البرز با بيان اينكه تابع سياستهاي وزارتخانه هاي متبوع آنها هستيم، يادآور شد: با رويكر مثبتي وزير محترم جهاد كشاورزي اميدواريم در اين بخش بتوانيم شاهد شكل گيري شركتهاي دانش بنيان باشيم.
كد خبر: 2196115
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴ - ۱۵:۴۹
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]