واضح آرشیو وب فارسی:مهر: جامعه علمي ما زماني بالنده و بارور مي شود كه بر مبناي پژوهش اقدام كند
قم – خبرگزاري مهر: معاونت وزير آموزش و پرورش و مسئول آموزش و پژوهش وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: معلمين و جامعه علمي ما زماني بالنده و بارور مي شود كه برمبناي پژوهش بايد و به بيان ديگر پژوهش بنيان و تربيت معال باشد كه آموزش را اثربخش، مفيد، و موثر مي سازد.
به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با هفته پژوهش، معلمان برتر پژوهنده شانزدهمين برنامه معلم پژوهي، در همايشي كه صبح روز پنجشنبه با حضور معاونت وزير آموزش و پرورش و رئيس كل اداره آموزش و پرورش استان قم و جمعي از معلمان مناطق چهارگانه استان به اين مناسبت در سينما تربيت قم برگزار شده بود، مورد تجليل قرار گرفتند.
در اين همايش حجت الاسلام بهرام محمديان ضمن عرض تسليت فرارسيدن اربعين سالار شهيدان گفت: جاي خرسندي است كه طي سال هاي اخير 14 اقدام پژوه استان قم به هزار و 714 نفر رسيده و اين نشان از تلاش و همكاري خوب همكاران آموزش و پرورش اين استان است.
وي با تاكيد بر اهميت امر آموزش و پژوهش عنوان كرد: معلمين و جامعه علمي ما زماني بالنده و بارور مي شود كه برمبناي پژوهش بايد و به بيان ديگر پژوهش بنيان و تربيت معال باشد كه آموزش را اثربخش، مفيد، و موثر مي سازد.
معاونت وزير آموزش و پرورش و مسئول آموزش و پژوهش وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: آموزش مبتني بر تفكر و خردورزي راه دستيابي مستمر به تفكر و علم است و كساني كه بتوانند با عمليات ذهني مشكلات را حل كنند در مسير تفكرند و كسانيكه محصول فكري خود را مدون و قانونمند ارائه مي كنند پژوهشگرند و با اين پژوهش ها مي توان به نتايج مثبت و قابل توجهي دست يافت و راهگشا و پاسخگوي مشكلات و پژوهش هاي ديگر مي شود.
محمديان در ادامه ابراز داشت: بايد الويت شناسي كرد و با توجه به زمان محدود و منابع دردسترس به نياز ها ومشكلات رسيدگي كرد وگرنه فرصت سوزي شده و مشكلات افزون مي شود وبه گفته امام صادق (ع) كسي كه اهم و مهم را نشناسد مهم ها را ضايع مي كند و ضايع كننده گناه كرده است لذا بايد اولويت شناسايي كرد و در مسير رشد قدم برداشت.
وي افزود: بايد به مباحث همكاران توجه كرد و كتب و بسته هاي آموزشي توليد شده تربيت معال و آموزش بنيان را گسترش و نشر داد و پژوهش ها بر پايه اهم شناسي باشد و اگر تعارض ايجاد شود مهم را به نفع اهم ترك كرد همانطور كه طي سال هاي اخير پايه هاي اول، دوم، سوم، ششم و هفتم بسيار مهم ارزيابي شدند و مباحث درسي اين پايه ها مورد توجه و تحول قرار گرفته است.
معاونت وزير آموزش و پرورش و مسئول آموزش و پژوهش وزارت آموزش و پرورش تاكيد كرد: مسائل مهم روز بايد شناسايي و با الويت بندي مناسب ارزيابي و حل شود كه اولا بايد دوره هاي پژوهش براي همكاران معلم گذرانده شود و نظام بندي رتبه معلمان برمبناي رتبه تحقيقاتي آنها باشد.
محمديان با تاكيد بنكاتي براي تحول آموزش و پژوهش در كشور گفت: فرهنگ پژوهش ميان فرهنگيان و دانش آموزان بايد رواج يابد، با آگاهي ازدنياي آشفته عصر امروز بايد بدون تحقيق سخن نگوييم و بر مسائلي ورودي ذهن ماست وارسي و تحقيق كنيم و به تعبيري واردات صادرات وجود ما كنترل شده باشد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: تحقيق يعني تامل و انديشه پيرامون يه موضوع و آسيب روز، نه كپي برداري؛ از ساده به مشكل برويم و از ابتدا كار و روش تحقيق را آموزش دهيم و فراگيريم؛ در حوزه علوم انساني جاي كار زياد است و بايد بيشتر فعاليت شود كه با اين اقدامات هم معلم و هم دانش آموزان پژوهشگر و محقق به بار مي آيند و اصل كار مبتني بر پژوهش مي شود.
كد خبر: 2199037
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۸ - ۱۶:۲۵
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]