تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819566120




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حوزه بايد فرهنگ پژوهش را در جامعه تبيين كند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: حوزه بايد فرهنگ پژوهش را در جامعه تبيين كند
رئيس مركز تحقيقات اسلامي مجلس شوراي اسلامي گفت: بزرگان نظام و حوزه بايد براي اينكه پژوهش به فرهنگ اجتماعي تبديل شود تلاش كنند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، حجت الاسلام احمد مبلغي در مراسم تقدير از پژوهشگران برگزيده مركز تحقيقات اسلامي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه حيات و پيشرفت كشورها منوط به پويايي علم در آن كشورهاست، اظهار كرد: حيات علم نيز مرهون پويايي و فعال بودن پژوهش است و تا مادامي كه پژوهش نباشد علم همچون كالبد بي تحرك و بي جان است.

رئيس مركز تحقيقات اسلامي مجلس شوراي اسلامي، نبود پژوهش در كنار علم را موجب توقف، انفعال و ناكارآمدي علوم در برابر پيشامدها عنوان كرد و افزود: حيات پژوهشي به داشتن رويكردهاي مبتني بر اصول است و از جمله اين رويكردها مي توان به تمركز در موضوعاتي كه حاكي از نيازهاي واقعي يا تاثيرات اساسي در رفع نيازهاي جامعه است، اشاره نمود.

رئيس دانشگاه مذاهب اسلامي با تاكيد براينكه رويكردهاي پژوهشي نبايد صرفا واجد ايده هاي نو باشد تصريح كرد: بايد خروجي هاي پژوهشي كيفي بوده تا توان پاسخگويي به مسائل را داشته باشد.

استاد حوزه علميه قم، حيات در رويكرد و عينيت يابي پژوهش ها را وابسته به فعال بودن 3 عامل دانست و گفت: روش علمي- پژوهشي، مديريت پژوهشي و امكانات پژوهشي 3 عنصر مهم است كه پژوهش هاي علمي دقيق به وسيله آن قادر به حل مسائل نو است.

وي با تاكيد براينكه نيازمند مديريت پژوهشي هستيم، بيان كرد: فقدان مديريت پژوهشي، سرگشتگي در پژوهش را ايجاد مي كند كه اين خود انفعال و انفكاك در بخش هاي مختلف پژوهش و نداشتن چشم براي ديدن افق ها را به همراه دارد.

حجت الاسلام مبلغي در بخش ديگري از لوازم مسير پژوهش يعني امكانات لازم براي امر پژوهش اشاره نمود و تاكيد كرد: اگر امكانات پژوهش نباشد مديريت و رويكردها نمي توانند كاري از پيش ببرند و در مسير تعالي گام بردارند.

رئيس مركز تحقيقات اسلامي مجلس شوراي اسلامي، با تاكيد بر ايجاد و گسترش فرهنگ پژوهش عنوان كرد: پژوهش فراهم كننده بستر فعاليت هاي گسترده علمي است، پژوهشگران همواره بايد در بهترين شرايط تامين امكانات پژوهشي قرار بگيرند و فقدان چنين امري يعني به حد كافي براي اينكه با پژوهش، علم و با علم جامعه را به پيش ببريم فراهم نشده است.

رئيس دانشگاه مذاهب اسلامي گفت: بزرگان نظام و حوزه بايد براي اينكه پژوهش به فرهنگ اجتماعي تبديل شود تلاش كنند.

وي خاطرنشان كرد: مركز تحقيقات اسلامي مجلس شوراي اسلامي در تلاش است تا در روند رسمي يك لايحه در حال حركت به جايگاه رسمي دست يابد./س

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن