واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تعليم و تربيت بهترين بستر رشد و آموزش انسانهاست
قم - خبرگزاري مهر: مديركل آموزش و پرورش استان قم بيان كرد: بستر رشد و تعالي انسان ها در آموزش با تعليم و تربيت ايجاد ميشود كه بهترين بستر رشد است.
به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با هفته پژوهش، معلمان برتر پژوهنده شانزدهمين برنامه معلم پژوهي، در همايشي كه صبح پنجشنبه با حضور معاونت وزير آموزش و پرورش و رئيس كل اداره آموزش و پرورش استان قم و جمعي از معلمان مناطق چهارگانه استان به اين مناسبت در سينما تربيت قم برگزار شده بود، مورد تجليل قرار گرفتند.
در ادامه اين همايش محمد حسين امين جعفري با اشاره به روز 27 آذر بيان كرد: روز 27 آذر سالروز شهادت آيت الله مفتح است كه پس از تحصيلات حوزوي در قم، به ادامه تحصيل در دانشگاه پرداخت و موفق به كسب دكترا شد و در حوزه و دانشگاه به تدريس پرداخت و در چنين روزي به شهادت رسيد كه به پاس اقدامات ايشان اين روز در تقويم ايران به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گرفت.
وي با تاكيد بر نقش آموزش در رشد جامعه و افراد گفت: بستر رشد و تعالي انسان ها در آموزش با تعليم و تربيت ايجاد مي شود كه بهترين بستر رشد است و اگر سيماي جمهوري اسلامي را طي سال هاي قبل ملاحظه كرده باشيم به اين بيشتر واقف مي شويم كه حجت الاسلام محسن قرائتي طي همايشي از افراد بيسوادي كه با همت و تلاش موفق به كسب مدارج بالاي دانشگاهي شدند، تجليل و تقدير كرد و يا موفقيت علمي شهيد شكارچي كه همه اينها نشاندهنده همت و رشد بستر علم آموزي كشور است.
مدير كل آموزش و پرورش استان قم افزود: طي سال جاري جاي خرسندي است كه در استان هزار و 714 نفر در عرصه اقدام پژوهي فعاليت داشتند و در زمينه اقدام پژوهي خانواده همكاران آموزش و پرورش استان مورد تجليل قرار گرفتند.
امين جعفري در ادامه با اشاره به آيه 36 سوره اسرا درخصوص علم آموزي تاكيد كرد: بنابر آيه مذكور بايد به آنچه اطمينان نداريم اتكا نكرده و از طرح آن بپرهيزيم و به گفته اميرالمومنين هيچ روشي برتر از تحقيق نيست و هركس به اين امر استمرار نبخشد از درك مسائل خارج است.
وي افزود: هركاري كه عالمانه محققانه و پژوهشگرانه انجام شود خوب و مطلوب است و بر اين نكته اساسي در سند پژوهش كشور تاكيد شده است و بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد براي اين امر خوب است تيم هايي تشكيل شود و يا قم به عنون پايلوتي براي گردهمايي اساتيد حوزه و دانشگاه شود تا تحقيق و پژوهش در خصوص مسائل علمي و دقيق تر باشد.
مدير كل آموزش و پرورش استان قم با تاكيد بر نكاتي درخصوص افزايش پژوهش محوري در امر آموزش گفت: بهتر است اقداماتي در اين خصوص انجام شود كه ابتداي هر امري بايد استعداد دانش آموزان در مسائل علمي شناسايي شود، پايگاه هاي علمي و عملي در سطح وسيع تري فعال شود، انگيزه و اعتماد بنفس را در دانش آموزان و معلمان بالا برد و پژوهش ها را در زمينه هاي ديني فعال كنيم و والدين را آگاه سازيم و در يادگيري دروس بر مسائل ديني اذعان شود چرا كه با اين اقدامات روند روبه رشدي را خواهيم داشت.
امين جعفري ابراز داشت: فعاليت 150 كارگاه آموزشي ، 300 رابط آموزشي، امضاي چند تفاهم نامه با مراكز دانشگاهي و گسترش و بررسي يافته هاي آموزشي متعدد و ارائه 400 مقاله درخصوص سبك زندگي زندگي اسلامي كه مقام معظم رهبري بدان تاكيد دارند و به همت استاندار قم انجام شده، و همكاري با دانشجويان مقاطع مختلف و نظارت بر طرح ها از اقدامات آموزش و پرورش استان طي سال جاري بوده است.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: هزار و 600 نفر در آموزش هاي ضمن خدمت طرح هاي اقدام پژوهي شركت كردند كه كه از 279 طرح همكاران 13 نفر در استان موفق به كسب رتبه برتر شدند كه سال هاي گذشته 14 طرح بود و امسال اين رقم به هزار و 714 طرح افزايش يافت.
كد خبر: 2199014
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۸ - ۱۶:۱۰
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]