واضح آرشیو وب فارسی:مهر: شركت ملي حفاري به بخش خصوصي واگذار مي شود
اهواز - خبرگزاري مهر: مديرعامل شركت ملي نفت ايران گفت: شركت ملي حفاري ايران براي اينكه آسيب نبيند به بخش خصوصي واگذار مي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، ركن الدين جوادي پيش از ظهر امروز پنج شنبه در مراسم سالروز تاسيس شركت ملي حفاري ايران در اهواز عنوان كرد: شركت ملي حفاري نمودي از خود باوري است كه امام خميني (ره) براي ملت ايران به ارمغان آورد.
وي افزود: بايد اين موضوع را بپذيريم زماني كه خداوند يك موهبت الهي و يك قابليت را در وجود ما قرار داده است؛ خواهيم توانست از اين توانايي در راستاي خودكفايي و استقلال گام برداريم.
معاون وزير نفت با بيان اينكه يكي از اقدام هاي ارزشمندي كه در جريان اتفاقات سياسي سال 57 در كشور شكل گرفت، آغاز به كار شركت ملي حفاري و توسعه اين صنعت از سطح بسيار پائين در آن زمان بود اظهار كرد: ما توانستيم به دانش حفاري دست پيدا كنيم و اين بخش از صنعت كشور را سامان دهي و مديريت كنيم.
جوادي تصريح كرد: صنعت حفاري يكي از شاخصه هاي اساسي و تعيين كننده در بخش توسعه، توليد و نگهداري صنايع نفت و گاز محسوب مي شود.
وي با اشاره بر لزوم دانش محوري در صنعت حفاري كشور گفت: در صورتي كه بتوانيم اين بخش از صنعت را با تجربيات و مديريت، سامان دهي كنيم به طور حتم شركت ملي حفاري بازده و سود بيشتري براي كشور خواهد داشت.
مديرعامل شركت ملي نفت ايران افزود: نيمي از حفاري هاي صورت گرفته در كشور توسط شركت هاي خصوصي صورت مي گيرد و اين مئسله نشان از نهادينه شدن اين صنعت در كشور است.
جوادي با بيان اينكه، شاخصه موفقيت يك صنعت لزوما حضور آن در خاك كشور نيست، عنوان كرد: يك صنعت زماني كه با ساير كشورها در خصوص كيفيت رقابت داشته باشد به تعالي و پويايي خواهد رسيد.
وي با بيان اينكه، شركت ملي حفاري بسيار وسيع شده است به همين دليل ساختار آن نيازمند اصلاح است، اظهار كرد: در صورتي كه اين شركت به بخش خصوصي واگذار نشود به طور حتم آسيب هاي جدي خواهد ديد البته نوع واگذاري به بخش خصوصي بسيار مهم و فابل توجه است.
مديرعامل شركت ملي نفت تصريح كرد: وزرات نفت قصد دارد تا اين شركت را به چند شركت كوچك تر با عنوان هلدينگ شركت ملي حفاري، خدمات و پشتيباني حفاري تبديل و به تدريج و بر اساس اصل 44 قانون اين شركت ها به بخش خصوصي واگذار شوند.
وي افزود: به همين منظور فعاليت هاي زيادي پس از اصلاح ساختار اجرايي مانند تغيير از اجراي عمليات هاي ثابت به سمت پروژه محوري بايد صورت بگيرد.
معاون وزير نفت كشور با بيان اينكه، پرداخت ماليات شاخصه سود يك شركت تجاري محسوب مي شود، گفت: در صورتي كه يك شركت گردش مالي بيش از هزار ميليارد و سود 20 ميليارد تومان داشته باشد نيازمند اصلاح است.
جوادي عنوان كرد: به رغم همه مشكلات و تحريم هاي موجود در كشور شركت ملي حفاري، نمره قابل قبولي از خود ارائه داده است.
مديرعامل شركت ملي نفت همچنين در خصوص بخش آموزش عنوان كرد: در اين بخش بايد از مدرك محوري به سمت كار و دانش محوري حركت كنيم و در حال حاضر، توليد بيش از حد مدرك به جاي آموزش اصولي و كارا به يك مشكل بزرگ تبديل شده است.
وي اظهار كرد: ما بايد به جاي سرمايه گذاري بر روي احداث دكل ها بر روي بهبود وضعيت دكلهاي موجود و افزايش توليد بر اساس شاخصه هاي بين المللي تمركز كنيم.
كد خبر: 2199011
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۸ - ۱۴:۴۹
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]