واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رئيس بيمارستان فوق تخصصي رضوي: دهكده سلامت؛ رضوي احداث ميشود / توسعه صنعت گردشگري سلامت در آينده
بر اساس توافق صورت گرفنه در دولت دهم و تاييد وزير بهداشت در اين دولت، دهكده سلامت در بيمارستان فوق تخصصي رضي احداث خواهد شد/ يكي از مشكلات اساسي توسعه "توريسم سلامت" در كشور بحث صدور رواديد است. رئيس بيمارستان فوق تخصصي رضوي: دهكده سلامت؛ رضوي احداث ميشود / توسعه صنعت گردشگري سلامت در آينده
ايلنا: رئيس سازمان بيمارستان فوق تخصصي رضوي با اشاره به اخذ گواهينامه بين المللي ACI كانادا در سطح پلاتينيوم گفت: در چند سال آينده به منظور توسعه صنعت توريسم درماني، دهكده سلامت افتتاح ميشود.
به گزارش خبرنگار ايلنا، دكتر سعيد ابوالحسني، رئيس بيمارستان فوق تخصصي رضوي در نشست خبري به منطور آئين رونمايي از گواهينامه بين المللي اعتبار بخشي ACI كانادا در سطح پلاتينيوم به عنوان اولين بيمارستان در خاورميانه و دومين بيمارستان در دنيا اظهار داشت: براي اخذ اين گواهينامه از وزارت بهداشت و درمان انجمن خدمات سلامت ايران و نظام پزشكي تلاشهاي بسياري كردند تا ما موفق به دريافت اين استاندارد معتبر شديم.
وي با بيان اينكه آيا صنعت گردشگري سلامت در كشور رونق مييابد تصريح كرد؛ دو استاندارد ACI كانادا TCT آمريكا به منظور ارزشيابي كيفيت و كميت بيمارستانها و رتبه بندي آنها در دنيا صورت ميگيرد. كه ما موفق شديم گواهنيمانه ACI از كانادا را در نخستين درخواست خود دريافت كنيم.
رئيس بيمارستان فوق تخصصي رضوي با بيان اينكه در طول سه سال گذشته تلاش كرديم تا زير ساختارهاي لازم را براي دريافت اين اعتبار كسب كنيم تاكيد كرد اين بيمارستان متعلق به آستان قدس رضوي است و تاكنون در بخشهاي پژوهشي علمي ارائه مقالات و برگزاري كنگرههاي بين المللي پيشتاز بوده است. ما توانستيم با افزايش كمي و كيفي بيمارستان در تمامي بخشهاي مختلف درماني و ارائه خدمات سطح پلاتينيوم را دريافت كنيم و خوشحاليم از اينكه اولين كشور در خاورميانه هستيم.
عبدالحسيني با اشاره به اينكه بيمارستان در چند سال گذشته با ارائه فرم نظرسنجي به بيماران خود را مورد ارزيابي و ارزشيابي قرار داده است تاكيد كرد بيش از ۹۰ درصد مراجعه كنندگان بر اساس اين فرم از خدمات ارائه شده رضايت داشتند ما نيز در راستاي آموزش نوع برخورد در سطوح مختلف از كادر خدماتي تا سطح دكترا، بيست هزار ساعت كلاس آموزشي برگزار كردهايم.
وي با اشاره به فعاليت دلالان در حوزه گردشگري سلامت افزود متاسفانه اين دلالان به خوبي نميتوانند رضايت توريست درماني را جلب كنند مشكل ساز ميشوند فعاليت اين دلالان در عرصه بين المللي سلامت به اسم ايران تمام ميشود اما به دنبال آن هستيم تا سياست گذاري لازم را براي جذب گردشگري سلامت فراهم سازيم در همين راستا قرار دادي را با كشور افغانستان امضا كردهايم كه بر اساس آن سالانه ده هزار بيمار به كشور وارد شود.
وي با بيان اينكه اين بيمارستان در تمامي بخشها خدمات پزشكي ارائه ميدهد گفت: در زمينه نازايي جراحيها ارتوپدي، پلاستيكي قلب و چشم به صورت تخصصي خدماتي ارائه ميشود اين بيمارستان بيشتر به بيماران شيعي در كشورهاي عربي از جمله عمارات؛ بحرين كويت و ساير كشورها مثل ارمنستان، تركمنستان خدمات ارائه كرده است.
رئيس بيمارستان فوق تخصص رضوي با اشاره به اينكه ماهانه بين ۳۰ تا ۵ مريض در بخش گردشگري سلامت به اين بيمارستان مراجعه ميكنند به تشريح وضيعت بيمارستان پرداخت و گفت: اين بيمارستان در ارائه كيفيت خدمات جراحيها و نوع دارو و پرستاري براي تمامي بيماران نگاه يكساني دارد تنها در بخش هتلينگ اتاقهاي يك تخته و دو تخته وجود دارد كه هر بيمار بر اساس درخواست ميتواند از خدمات اقامتي بهرهمند شود.
عبدالحسيني در بخش درآمدزايي اين بيمارستان گفت: آنچه كه امروز به عنوان يك اشكال اساسي در اين بيمارستان وجود دارد تعرفه درمان است كه نامعقول است ما براي ارائه بسياري از خدمات از آستان قدس رضوي سوبسيد دربافت ميكنيم و نبايد سوبسيدي كه به هم وطنان خود ارئه ميدهيم به ساير بيماران خارجي نيز ارائه دهيم چكاب كامل در اين بيمارستان هم رديف كانادا است اتمام هزينه تمام شده آن ۳ تا ۴ ميليون تومان است اما در كشور كانادا بيست هزار دلار است بايد با تعامل با نظام پزشكي تعرفه درمان بيماران خارج افزايش يابد.
وي با بيان اينكه بر اساس مقررات قانوني، اين بيمارستان با تمامي بيمههاي كشور قرار دارد گفت: هزينههاي كه از بيماران در اين بيمارستان دريافت ميكنيم پايينتر از هزينه بيمارستانهاي خصوصي است و حتي ما از بسياري از بيمارستانهاي تهران تعرفه پايين تري دريافت ميكنيم.
ابوالحسني در پاسخ به خبرنگار ايلنا مبني بر اينكه براي توسعه گردشگري سلامت چه تعاملاتي را با سازمان ميراث در دستور كار داريد و برنامه شما چيست؟ تاكيد كرد هم اكنون تامل ما با سازمان ميراث فرهنگي بسيار خوب است ما همچنين با وزارت بهداشت و درمان و نظام پزشكي نيز تعامل سازندهاي داريم همچنين براي جذب بيمار از خارج از كشور نياز است تعاملاتي با وزارتخانههاي كشور و امور خارجه داشته باشيم.
رئيس بيمارستان فوق تخصصي رضوي با اشاره به اينكه اين بيمارستان ۵۰۰ تخت دارد تاكيد كرد: علاوه بر توسعه گردشگري سلامت در خارج، ما به دنبال جذب بيماران در داخل كشور هستيم اگرچه هماكنون نيز مراجعه كنندگاني نيز از تهران، تبريز و اصفهان وجود دارد. در واقع ۵۰ تا ۱۰۰ تخت اين بيمارستان به بيماران خارجي اختصاص مييابد، اما اولويت ما خدمات درماني مناسب به مردم كشورمان است.
وي در ادامه گفتههاي خود در ارائه برنامههاي آتي بيمارستان گفت: بر اساس توافق صورت گرفنه در دولت دهم و تاييد وزير بهداشت در اين دولت، دهكده سلامت در بيمارستان فوق تخصصي رضي احداث خواهد شد. اين بيمارستان مجتمعهايي بزرگي در بخشهاي مختلف سلامت راهاندازي خواهد كرد و براي اينكه بيمارستان به سطح بالاتري از ارائه خدمات دست يابد اين دهكده در ۴۰۰ هكتار در چند سال آينده اجرايي خواهد شد. تا خدمات توسعه يابد.
دكتر ابوالحسيني با بيان اينكه دريافت گواهينامه ACI هر سه سال يك بار بايد تمديد شود اعلام كرد: هر شش ماه نيز بازرسيهايي به منظور بررسي عملكرد آن و ارائه خدمات كمي و كيفي در بخش درمان انجام ميشود.
وي با بيان اينكه اخذ اين گواهي نامه بين المللي اعتبار بخشي ACI هيچ تاثيري بر روي افزايش تعرفههاي اين بيمارستان نداشتهاست گفت: دريافت اين گواهينامه هزينهبر بوده است و ما براي اينكه بتوانيم به اين درجه نائل شويم تلاشها و اقدامات زيادي را انجام دادهايم، اما متاسفانه به دليل اينكه بنگاههاي تبليغاتي در دست ما نيست، نتوانسته تلبيغات مناسبي در اين بخش داشته باشيم.
رئيس سازمان بيمارستان فوق تخصصي رضوي با بيان اينكه يكي از مشكلات اساسي توسعه "توريسم سلامت" در كشور بحث صدور رواديد است تصريح كرد: بيمار نميتواند منتظر فرايند صدور ويزا باشد، بايد اين مشكل با تامل حل و فصا شود، همچنين ما براي دستيابي به جايگاه واقعي علاوه بر افزايش كيفي خدمات درماني، نيازمند آن هستيم كه حمل و نقل ويژه و سيستم هتلداري مختص اين كار نيز توسعه يابد.
عبدالحسيني در واكنش به پرسش خبرنگاري مبني بر اينكه براي دريافت اين گواهينامه بين المللي آيا استاندارهاي لازم رعايت شده است يا در قبال پرداخت پول اين گواهي نامه صادر شده است صراحتا اعلام كرد: دريافت گواهينامه ACI هيچگاه اين گونه نبوده است و اگر بايد بابت دريافت وجهي اين گواهي نامه صادر شود هم اكنون بسياري از كشورها عربي اين گواهي نامه را داشتند. ACI همانند استاندار FDA دارو است.
وي در بخش پاياني صحبتهاي خود گفت: هيچ درماني در دنيا وجود ندارد كه ما در كشورمان به آن دست نيافته باشيم. مشكل ما در ارائه خدمات گردشگري سلامت در بخش كيفيت درمان نيست بلكه به دليل نبود زير ساختهاي لازم است.
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]