واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: دو هزار و 900 طرح نيمهتمام در كشور داريم
نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي گفت : بيش از دو هزار و 900 طرح نيمه تمام در كشور داريم كه حدود 500 هزار ميليارد تومان بودجه لازم دارد .
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان ، عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي در جمع خبرنگاران با بيان اينكه نمايندگان استان اصفهان اولين ديدار استاني را با رئيس جمهور داشتندافزود: در اين ديدار مشكلات استان اصفهاناز جمله مسئله آب و كشاورزي، طرح هاي نيمه تمام،اشتغال، مسائل گردشگري، صنعت و معدن، حمل و نقل و طرح هاي عمراني مطرح شد.
حميدرضا فولادگر با اشاره به اينكه سهم اصفهان در اعتبارات در نظرگرفته شده ناچيز است اظهار داشت: منافع شركت فولاد مباركه و ذوب آهن متعلق به تمام كشور است و تنها به استان اصفهان تعلق نداردواين در حاليست كه شهرستان اصفهان 40 درصد جمعيت استان را تشكيل مي دهد ولي اعتباري كه به آن تعلق مي گيرد تنها 20 درصد است.
نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: بودجه عمومي كشور 218 هزار و 700 ميليارد تومان است كه 195 هزار ميليارد تومان آن بودجه عمومي و 23 هزار ميليارد تومان آن درآمدهاي اختصاصي دستگاهها است.
وي بيان كرد: بودجه شركتهاي دولتي نيز 587 هزار ميليارد تومان در نظر گرفتهشده كه بيش از دو نيم برابر بودجه عمومي دولت بوده و نشان دهنده آن است كه خصوصيسازي هنوز در كشور جدي گرفته نشده است.
حميدرضا فولادگر گفت: اكنون درصد بيكاري در استان اصفهان به رغم وجود كارخانه هاي توليدي و صنعتي بسيار، يك درصد هم از ميانگين كشوري بيشتر است.
وي اظهار كرد: بخش دولتي طي چند سال گذشته نتوانسته حتي يك طرح بزرگ را در اصفهان اجرايي كند و بخش خصوصي نيز در اين زمينه فعال عمل نكرده است.
فولادگر با بيان اينكه استانهاي خراسان رضوي و شمالي، آذربايجان شرقي و غربي در جذب سرمايهگذاري خصوصي خيلي قوي تر از اصفهان عمل كردهاند، تصريح كرد: سختگيريهاي بيمورد و نظارتهاي سليقهاي و سختگيرانه در اصفهان باعث شده توليدكنندگان و صنعتگران تمايلي به سرمايهگذاري در اصفهان نداشته باشند.
فولادگر تعداد طرحهاي نيمهتمام در كشور را بيش از دو هزار و 900 طرح اعلام كرد و افزود: اين طرح ها حدود 500 هزار ميليارد تومان بودجه لازم دارد كه دولت براي تكميل اين طرح ها الويت بندي سه مرحلهاي انجام داده است.
وي ادامه داد: طرح هاي 0 تا 20 درصد، 20 تا 80 درصد و از 80 تا 100 درصد اولويتهاي دولت براي تخصيص بودجه بوده كه به طرح هاي 80 تا 100 درصد پيشرفت اعتبار كامل، طرح هاي 20 تا 80 درصد پيشرفت، 40 درصد اعتبار و آنهايي كه كمتر از 20 درصد پيشرفت داشتهاند تنها 5 درصد اعتبارات تخصيص داده شده است.
فولادگر اضافه كرد: دولت 35ميليارد دلار نيز براي فاينانس و 15 هزار ميليارد تومان نيز اجازه انتشار اوراق مشاركت براي بخش دولتي و 7 هزار ميليارد تومان نيز فروش اوراق مشاركت براي شهرداريها در نظر گرفته است.
وي افزود: امسال بعد از سالها دولت لايحه بودجه را سر وقت داد و اين موضوع باعث ميشود نمايندگان وقت بيشتري براي بررسي آن داشته باشند، اما همين موضوع باعث نواقصي در بودجه شده كه اعتراضهاي نمايندگان را به دنبال داشته است.
رئيس كميسيون اصل 44 قانون اساسي مجلس شوراي اسلامي گفت: توقع مجلس از دولت اين است كه در تنظيم لايحه بودجه ساختارشكني كند، اما امسال هم در اين لايحه ساختارشكني خاصي صورت نگرفته است، و اين به دليل آن است كه دولت وقت زيادي براي تنظيم اين لايحه نداشت.
نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي بيان كرد: نظام بودجه نويسي در ايران نظام ثابتي است، درحاليكه اكنون كشورهاي مدرن بودجه انعطافپذير و يا متغير مينويسند و بخش زيادي از هزينهها را مشروط بر تحقق درآمدها ميگذارند.
فولادگر با بيان اينكه معاونت نظارت و راهبردي رئيسجمهور كه بجاي سازمان مديريت و برنامه و بودجه كشور فعال شده بود نتوانست انتظارها را برآورده سازد و بر همين اساس طي مصوبه مجلس قرار شد به زودي اين سازمان دوباره احيا شود.
فولادگر با اشاره به اينكه طي سالهاي گذشته بيشترين فشارهاي مالياتي بر مردم اصفهان بوده است، خاطرنشان كرد: دولت در سال گذشته 59 هزار ميليارد تومان از درآمدها را منوط به دريافت ماليات كرده بود،درحاليكه در سال جاري اين رقم به 66 هزار ميليارد تومان رسيده است.
نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي گفت: اكنون حدود 43 درصد از واجدان شرايط براي پرداخت ماليات، از پرداختها فرار ميكنند و بار اصلي پرداخت مالياتها روي دوش كارمندان و افرادي است كه مشخصات آنها در ادارات مالياتي وجود دارد/س.
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]