واضح آرشیو وب فارسی:فردا نیوز: آغاز پروژه پرونده الكترونيك در تأمين اجتماعي
مدير پروژه پرونده الكترونيك سازمان تأميناجتماعي، اجراي پروژه پرونده الكترونيك را تحولي جدي در خدمات تأمين اجتماعي ميداند كه سهولت در دسترسي به اطلاعات و كاهش آسيب پذيري و ارتقاي امنيت اطلاعات از اهداف اجراي اين پروژه است.
تسنيم: مدير پروژه پرونده الكترونيك سازمان تأميناجتماعي، اجراي پروژه پرونده الكترونيك را تحولي جدي در خدمات تأمين اجتماعي ميداند كه سهولت در دسترسي به اطلاعات و كاهش آسيب پذيري و ارتقاي امنيت اطلاعات از اهداف اجراي اين پروژه است.
به گزارش ادارهكل روابط عمومي سازمان تأميناجتماعي، به گفته سعيد حسيني، مدير كل نامنويسي و حسابهاي انفرادي و مدير پروژه پرونده الكترونيك تأميناجتماعي، اجراي اين پروژه حاصل مطالعات و بررسيهاي كارشناسي فراوان در تأمين اجتماعي است. اين پروژه در شعب 6 و 27 تهران به صورت پايلوت به اجرا درآمده است و به زودي در ساير شعب تهران نيز اجرايي خواهد شد.
حسيني اجراي پروژه پرونده الكترونيك را به دو بخش تقسيم ميكند: پروندههاي جديد و پروندههاي گذشته.
پروندههاي جديد متعلق به افرادي است كه به تازگي تحت پوشش تأميناجتماعي قرار ميگيرند و به عنوان بيمهشده اصلي نامنويسي ميشوند.
پروندههاي گذشته نيز مربوط به بيمهشدگان فعلي تأميناجتماعي است كه پروندههاي آنان از سنوات قبل تشكيل شده و با گذشت زمان بر صفحات اين پروندهها افزوده ميشود.
الكترونيكي شدن پروندههاي تأميناجتماعي مزاياي فراواني دارد كه سهولت دسترسي به اطلاعات بيمهشدگان در شعب سراسر كشور و حذف بسياري از كارهاي غير ضروري ازجمله اين مزايا است. علاوه بر اينكه الكترونيكي شدن پروندهها مقدمهاي براي ارائه خدمات غيرحضوري خواهد بود.
مديركل نامنويسي و حسابهاي انفرادي سازمان تأميناجتماعي علاوه بر مزاياي فراوان، الزام قانوني را از ديگر عوامل اجراي پروژه پرونده الكترونيك ميداند كه با مصوبه آبان ماه سال 91 هيات مديره تامين اجتماعي بوجود آمده است.
حسيني وجود 280 نوع سند در پروندههاي بيمهشدگان را باعث پيچيدگي اجراي پروژه ميداند و ميگويد كه اين 280 نوع سند در 27 كلاسه جاي گرفتهاند. براي اجراي اين پروژه از سازمانهاي مختلف بازديد و با شركتهاي آرشيوينگ مشورت شده است.
در حال حاضر پروندههاي بيمهشدگان تأميناجتماعي در بايگانيهاي شعب اين سازمان در سراسر كشور نگهداري ميشوند. با توجه به اينكه بيمهشدگان در ايام اشتغال به كار در كارگاهها و شهرهاي مختلف به فعاليت ميپردازند، سوابق آنان نيز در شعب متعدد بايگاني ميشود.
گردآوري سوابق بيمهاي از شعب متعدد و سوابقي كه گاهي مربوط به دهها سال قبل است باعث بروز مشكلات و نارضايتيهاي فراوان براي بيمهشدگان در آستانه بازنشستگي ميشود.
بر اساس آمار و ارقامي كه مدير پروژه پرونده الكترونيك تامين اجتماعي ارائه ميدهد در حال حاضر بيش از 31 ميليون پرونده فني بيمهشدگان، مستمريبگيران و كارگاههاي تحت پوشش تامين اجتماعي در شعب اين سازمان موجود است. اين پروندهها به طور ميانگين داراي 80 برگ هستند كه به معني وجود حدود 2 ميليارد و 500 ميليون سند است كه بايد در اين پروژه اسكن شوند.
حفظ اين اسناد كه از دهها سال قبل در بايگانيهاي تأميناجتماعي نگهداري ميشوند باعث بروز مشكلات و تنگناهاي فراوان شده است.
به گفته مديركل نامنويسي و حسابهاي انفرادي سازمان تأميناجتماعي اگر براي نگهداري هر 100 پرونده به يك متر فضا نياز باشد؛ بالغ بر 30 هزار متر مربع فضاي اداري به بايگانيهاي تامين اجتماعي اختصاص داده شده است و تعداد زيادي از كاركنان تأميناجتماعي نيز به نگهداري، جمع آوري و ارائه اين اسناد مشغول هستند.
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فردا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]