واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در حوزه آموزش و پرورشپژوهشگران برتر كهگيلويه و بويراحمد تجليل شدند
با حضور مديركل آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد فرهنگيان و دانشآموزان پژوهشگر اين استان تجليل شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، هادي زارعپور صبح امروز در مراسمي كه با شركت فرهنگيان و دانشآموزان پژوهشگر كهگيلويه و بويراحمد برگزار شد، اظهار كرد: با اجراي فراخوان و شركت فرهنگيان و دانشآموزان، معلمان پژوهنده، پژوهشگران برتر، كتابخوان و مؤلفان برتر، طرحهاي پژوهشي برتر، ناظرين طرحها، مبتكران، دانشآموزان پژوهنده برتر و برترين پژوهشسراها انتخاب و از آنان تجليل شد.
مديركل آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد گفت: پژوهش ضامن توسعه پايدار در كشور است و بايد با تقويت بخشهاي سختافزاري، نرمافزاري و نيروي انساني توسعه يابد.
وي با بيان اينكه پژوهش زائيده پرسش است، افزود: با اجراي تحقيق و اقدام پژوهي اين روحيه در دانشآموزان تقويت ميشود و با وظايف خود بهتر آشنا و آنان را به نحو مطلوب انجام ميدهند.
مديركل آموزش و پرورش استان كهگيلويه و بويراحمد تصريح كرد: مهمتر از پژوهش كاربست نتايج پژوهشي است كه بايد عملياتي و اجرايي شود.
زارعپور ادامه داد: براي پاسخگويي به سئوالات دانشآموزان ضرورت دارد معلمان با استفاده از فناوري روز پژوهش و تحقيق كنند.
رئيس ستاد پژوهشي استان هم اظهار كرد: نيروي انساني در بخش پژوهش بسيار مطلوب است و براي تقويت سختافزاري و نرمافزاري در اين زمينه بايد سه درصد اعتبارات هر دستگاه اجرايي بر اساس قانون به امر پژوهش اختصاص يابد.
مجيد محنايي گفت: يكي از مهمترين زيرساختهاي پژوهش وجود پارك و فناوري است كه بايد در اين استان ايجاد شود.
وي با بيا اينكه بايد فرهنگ تحقيق و پژوهش در دوره ابتدايي نهادينه شود، تصريح كرد: اجراي طرح معلم پژوهنده از اقدامات ارزنده در عرصه آموزش و پرورش است.
رئيس ستاد پژوهش استان كهگيلويه و بويراحمد افزود: راهاندازي پژوهشكده معلم اقدامي ارزشمند در آموزش و پرورش است كه بستر فعاليتهاي پژوهشي را فراهم ميكند.
گفتني است؛ در پايان اين مراسم از 88 فرهنگي و دانشآموز پژوهشگر كهگيلويه و بويراحمد تجليل شد.
انتهاي پيام/82009/ر30
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]