واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ايجاد كلينيكهاي كنترل خشم براي جوانان/ برنامه هاي خوبي براي ساماندهي ازدواج داريم
معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، از ايجاد كلينيكهاي كنترل خشم در خانه هاي سلامت شهرداري خبر داد و گفت: هفته آينده وزارت جوانان با معاونت اجتماعي شهرداري تهران براي راه اندازي كلينيكهاي كنترل خشم جوانان تفاهم نامه امضا خواهد كرد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود گلزاري معاون ساماندهي امور جوانان پيش از ظهر چهارشنبه در نشست تخصصي پژوهش و برنامه ريزي در حوزه جوانان چالشها و رفتارها كه در هتل المپيك برگزار شد، با بيان اين مطلب افزود: كارهايي كه تا كنون در خصوص جوانان انجام شده نمايشي و جشنواره اي بوده كه نتيجه آن بالا رفتن سن ازدواج و افزايش آسيبهاي اجتماعي است.
وي ادامه داد: يكي از مهمترين كاركرد پژوهشها كاركردهاي عملي است ولي با بودجه و توان و فرصت كم ، نبايد كار مديريتي انجام داد.
گلزاري ادامه داد: در برخي از رسانه ها اعلام مي شود كه دولت به جوانان بي مهري مي كند و يا مجلس توجه جدي به موضوع جوانان دارد را قبول ندارم. تمامي مسوولان و مديران دغدغه مشكلات جوانان را دارند، چرا كه هر كدام از مسوولان فرزندي در سن و سال جواني داشته كه به خوبي با مشكلات و چالش هاي آنها آشناست و وجود اين همه نگاه منفي را قبول ندارم.
به گفته وي، جوانان ايران از جمله پاكترين جوانان دنيا هستند. جوانان ايراني هم كه گرفتار برخي ازآسيبهاي اجتماعي مي شوند، با مشاوره و راهنمايي در مسير درست قرار مي گيرند. به زعم بنده آسيب هاي اجتماعي در ميان جوانان ايراني عمق ندارد، اما سئوال اصلي آن است كه ما بايد چه كار كنيم؟!
گلزاري ادامه داد: موضوعاتي همچون كشش جوان به جنس مخالف زمينه هاي آسيب و بيماري ندارد، اين بخشي از تحول دوران جواني است و بايد ما به عنوانكارشناسان اين حوزه آن را مديريت كنيم نه آنكه راهكارهاي مقابله با كشش به جنس مخالف را ارائه دهيم. بنابراين من فكر مي كنم برخي موضوعاتي كه به عنوان آسيب اعلام مي شود، آسيب نيست، ويژگي هاي تحولي است كه بايد روش هاي مديريتي آن را تدوين كرد.
وي تصريح كرد: از سوي ديگر بايد تغييرات كل دنيا را بررسي كرد سپس درباره برخي از موضوعات نظر دارد. مگر مي شود به دنياي ماقبل اينترنت بازگشت داشته باشيم. امروز فيس بوك به عنوان سومين كشور بزرگ دنيا با عضويت يك ميليارد و 300 هزار نفر شناخته شده است و نمي توان جوان را از اين تحولات دنياي مدرن محروم كرد.
به جاي شعار دادن بايد دست به اقدامات و فعاليتهاي كاربردي براي جوانان زد
معاون ساماندهي وزارت جوانان با بيان اينكه فرصت اندك است و بايد به جاي شعار و برگزاري جشنواره، كارهاي عميق و كاربردي انجام داد، افزود: بايد پژوهشها در حوزه جوان عميق تر باشد. در سال آينده همايش ملي پژوهش در عرصه ملي جوانان را برگزار مي كنيم.
گلزاري بيان داشت: جوانان با طبيعت جواني شان به آسيب كشيده مي شوند و وزارت ورزش و جوانان بايد طوري جوانان را هدايت كند كه در معرض آسيب قرار نگيرند به گونه اي كه جوانان را جهت دهي و هدايت كنند.
برنامه هاي خوبي براي ساماندهي ازدواج داريم
وي افزود: تمام دقت شناخت مسائل جوانان و ارائه آن به مسئولين به خصوص در معيشت، اشتغال و مسكن است. در موضوع ازدواج برنامه هاي خوبي مطرح است و تا 2 هفته آينده شرايط مراكز مشاوره اي ازدواج را روشن خواهيم كرد.
خشونت، اعتياد و طلاق سه آسيب بزرگ جوانان است
گلزاري خشونت، اعتياد و طلاق سه آسيب بزرگ جوانان دانست و خاطر نشان كرد: هفته آينده تفاهم نامه اي در خصوص ايجاد كلينيك هاي كنترل خشم در خانه هاي سلامت با معاونت فرهنگي اجتماعي شهرداري تهران به امضا مي رسانيم. همچنين در حوزه هويت جوانان در صدد شناساندن هويت ملي و انقلابي به جوانان هستيم. با رئيس سازمان ميراث فرهنگي جلساتي را برگزار كرده و بزودي در بحث هويت ديني و ملي كشور درصدد شناسايي جاذبه هاي هر استان بوده و سپس راهكارهاي معرفي اين آثار را در قالب تورهاي ويژه گردشگري جوانان ارائه خواهيم كرد.
ستاد ساماندهي جوانان تا قبل از پايان سال تشكيل مي شود
گلزاري از برگزاري سه ستاد ساماندهي امور جوانان و يك شوراي عالي جوانان تا پايان سال خبر داد و گفت: وزراي هر دستگاه معاون تام الاختيار خود را در اين ستاد مشخص مي كنند. تا قبل از اتمام سال سه ستاد ساماندهي جوانان تشكيل مي شود و در استان ها نيز سه تا 5 ستاد برگزار خواهد شد. همچنين وزير ورزش و جوانان نيز احكام استانداران را به عنوان رئيس ستاد ساماندهي استان ها در هفته آينده صادر مي كند
كد خبر: 2198410
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۱۴:۰۹
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]