واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: درشتگويي دشمن براي دلخوشي صهيونيستهاست
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح گفت: درشت گويي دشمن براي بهدست آوردن دل رژيم صهيونيستي است ولي واقعيت داشتن دانش هستهاي ايران اسلامي را نميتوان كتمان كرد.
![](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1392/9/27/1850645_299.jpg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساري،سردار حسين دهقان در نخستين كنگره بزرگداشت شهداي اصناف مازندران گفت:تكريم شهدا و برگزاري يادواره در حقيقت ادامه دادن راه شهدا است.
وزير دفاع افزود:انقلاب اسلامي ايران و رهبري، اين انقلاب را از ساير انقلابهاي دنيا و رهبران كشورهاي ديگر تمايز كرده و استفاده از سبك پيامبران الهي به وسيله امام (ره) و مقام معظم رهبري انقلاب ما را تبديل به يك انقلاب ديني كرده است.
دهقان تصريح كرد: شهدا به درجهاي از علو رسيدهاند كه ميتوانند آگاهانه پايان زندگي خاكي خود را ترسيم كنند و توسط خدا متعال براي زندگي عالي مرتبه انتخاب ميشوند.
وزير دفاع خاطرنشان كرد:در دوران دفاع مقدس نورانيت شهدا به قدري بود كه نزديك شدن زمان شهادتشان را به خانوادههاي خود ميدادند حتي بعضي از شهدا زمان و نحوه شهادت خود را به دوستان و خانواده خود خبر داده بودند.
سردار دهقان افزود: شهدا اسطوره و اسوه در جامعه هستند كه شاخص و طي كننده طريق و اعتقاد به راهي داشتند كه در آن شهدا سازندگان تاريخ بشرند و برپا كنندگان عدالت و حق هستند.
وي با اشاره به اينكه ايران اسلامي در عرصه توليد علم سرآمد است، افزود: دشمن شايد در ظاهر در بخش قدرت اقتصادي و قدرت نظامي از ما باشد ولي با اطلاع از روحيه شهادت طلبي ملت و تجربه هشت سال دفاع مقدس ميداند بر ما نميتواند پيروز شود و به همين دليل دشمن همواره در پشت خاكريزهاي خود مانده است.
اين وزير دولت يازدهم با تاكيد بر اينكه ايران اسلامي در اوج قدرت و اقتدار است،گفت:دشمنان ايران در تلاش هستند كه جامعه ايران اسلامي در توليد علم ناموفق باشند ولي از لحاظ علمي كشور ما در سطح جهان مطرح است.
وي ادامه داد: ايران در توليد انرژي صلحآميز هستهاي در زمره كشورهاي داراي انرژي هستهاي صلحآميز قرار گرفتهايم.
وزير دفاع با اشاره به اينكه در دوران دفاع مقدس شهادت همرزمان ما را مصممتر ميكرد در حوزه هستهاي نيز شهداي هستهاي ما را مصمم، استوار و محكمتر كرد، تصريح كرد: شهداي هستهاي به ما ياد دادند تا بتوانيم بدون امكانات خارجي نيازهاي خود را برطرف كنيم.
دهقان يادآور شد: در اختيار داشتن چرخه سوخت و غنيسازي هستهاي بحث سادهاي نيست كه از كنار آن بگذريم چون اين علم هستهاي موجب به زانو درآوردن كشورهاي مستكبر است.
وي افزود:ملت ماتوقع دارد،تيم مذاكرهكننده هستهاي درمقابل بيگانگان،پشتيباني مردم شهادتطلب را همراه خود احساس كند.
وزير دفاع تصريح كرد:درشت گويي دشمن براي به دست آوردن دل رژيم صهيونيستي است ولي واقعيت داشتن دانش هستهاي ايران اسلامي را نميتوان كتمان كرد.
وي افزود: مثلث رهبري، اسلام و مردم ملت ما را در مسير حقانيت پيش ميبرد.
وزير دفاع در پايان با اشاره به رشادتهاي لشكر 25 كربلاي مازندران گفت: افتخارات اين لشكر خطشكن از ياد رفتني نيست و يادمان نميرود اين لشكر در تمامي عملياتهاي دشوار افتخار آفريني ميكرد و 10هزار شهيد و هزاران جانباز افتخاراتي فراموش نشدني براي مازندران خواهند بود./س
انتهاي پيام ///
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]