تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه يكى از شما به خانه خود وارد مى‏شود، سلام كند، چرا كه سلام بركت مى‏آورد و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829822016




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در همایش دشمن شناسی بررسی شد؛ کارکردها و ابعاد پنهان تلفن همراه


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
در همایش دشمن شناسی بررسی شد؛ کارکردها و ابعاد پنهان تلفن همراه

در همایش دشمن شناسی بررسی شد؛ کارکردها و ابعاد پنهان تلفن همراه
سعید بخشی‌زاده پژوهشگر آسیب‌های استفاده از تلفن همراه به بررسی ابعاد پنهان تلفن همراه و تهدیداتی که از ناحیه این وسیله متوجه زندگی فردی و اجتماعی انسان‌هاست پرداخت.

به گزارش نامه نیوز ، بخشی‌زاده در فرهنگسرای خاوران، سخن خود را با پرسشی در خصوص اینکه امنیت از منظر شما چیست آغاز کرد و گفت: در واقع نمی‌توان گفت ما به صددرصد امنیت می‌رسیم، آنچه ما با آن سروکار داریم احساس امنیت است؛ یعنی هر چقدر آگاهی مبتنی بر اطلاعات بیشتری داشته باشیم احساسمان، قابل اعتمادتر است. ما باید آگاهی و شناخت لازم را نسبت به محصولی که در پیرامون‌مان بیشترین کاربرد را دارد داشته باشیم.


وی ادامه داد: برای استفاده وسایل یا فناوری‌های نوین به‌خصوص تلفن همراه باید با نحوه و چگونگی استفاده از آشنایی داشته باشیم؛ یعنی بدانیم این ابزار مخابراتی علاوه بر امکان برقراری مکالمه چه قابلیت‌های دیگری دارد.


بخشی‌زاده ضمن اشاره به پارامترهایی چون عکاسی، فیلمبرداری، ضبط صدا و اتصال به شبکه جهانی در تلفن همراه افزود: در فضای مجازی و سایبر هیچ حد و مرزی وجود ندارد و ما می‌توانیم اطلاعات خود را همواره مطابق دانش روز درآوریم. با این همه همین فضای مجازی، با ویژگی ناملموس خود مضرات نامحسوسی برای کاربران دربردارد. 


‌وی ادامه داد: نکته قابل توجه دیگر در تمایز این وسیله در مقایسه با سایر ابزار ارتباطی، مدت زمان استفاده از آن است. در واقع تلفن همراه وسیله‌ای است که در تمام مدت شبانه‌روز همراه ماست و به نوعی در کاربران وابستگی روانی ایجاد می‌کند.


بخشی‌زاده با تاکید براینکه فرهنگ کاربری این وسیله را به درستی فرا نگرفته‌ایم، بیان داشت: الگوی مصرف ما نه تنها در نخوردن مواد مضر مثل نمک، شکر و نوشابه و... بهم ریخته است بلکه ما در استفاده از تلفن همراه نیز از الگوی نادرستی پیروی می‌کنیم و بدون توجه به اثراتی که این وسیله بر بخش‌های مختلف زندگی دارد از آن استفاده می‌کنیم.


این پژوهشگر افزود: تلفن همراه یک وسیله چندمنظوره است و یک حافظه قابل ‌حمل حساب می‌شود که قابلیت‌های فراوان و به تبع آن جذابیت بسیاری برای ما ایجاد کرده است. اما آیا این شناخت و آگاهی باعث شده تا به درستی از آن استفاده کنیم؟


وی متذکر شد: تلفن همراه رابطه مستقیم با سلامتی دارد زیرا که تشعشعات آن روی پروتئین‌های مغز تاثیر مخرب دارد. همچنین براساس برخی آزمایش‌های انجام شده این تشعشعات برای کسانی که زیاد از تلفن همراه استفاده می‌کنند سرطان‌زاست.


بخشی زاده افزود: البته تشعشعات بلوتوث 14/2 مگا هرتز است که توان تشعشع پایینی است و در حدی نیست به ما ضرر بزند ولی به‌طور کلی براساس آخرین یافته‌های علمی کودکان کمتر از 12 سال نباید بیشتر از فاصله یک متری به گوشی‌های تلفن همراه نزدیک شوند. افزایش آب دهان، داغی سر، وزوز گوش، ریزش مو، سردرد، حالت تهوع، کاهش تراکم استخوان، مشکلات بینایی و پرخاشگری از جمله آسیب‌هایی است که در خصوص استفاده بدون آگاهی از تلفن همراه اثبات شده است.


وی در ادامه ضمن اشاره به دو رویکرد خوشبینانه و واقع‌گرایانه به مضرات تلفن همراه گفت: پیروان نگاه خوشبینانه می‌گویند همه استفاده می‌کنند ما هم استفاده می‌کنیم و پیروان نگاه واقع‌بینانه معتقدند برای استفاده از تلفن همراه باید تمام حسن‌ها و زیان‌های آن شناخته شود تا آسیب به حداقل برسد؛ به گمان من این نگاه درستی باشد.


بخشی زاده همچنین به برخی راهکارهای کاهش آسیب تلفن همراه اشاره کرد و گفت: حداکثر زمان صحبت با تلفن همراه باید بین 1 تا 2 دقیقه باشد؛ استفاده از هندزفری استاندارد، توزیع زمان مکالمه با گوشی درهر دو طرف سر، اجتناب از آلودگی‌های گوشی تلفن همراه، توجه به روش حمل درست گوشی، پرهیز از مکالمه با تلفن همراه در زمان شارژ کردن و استفاده از کیف‌های ضد تشعشعات هنگام حمل از جمله راهکارهای کاهش آسیب تلفن‌همراه است.


وابستگی روانی، کاهش مهارت‌های ارتباطی، بحران هویت و هویت کاذب و اعتیاد به تلفن همراه از جمله عواملی است که استفاده زیاد از تلفن همراه به همراه دارد و اگر استفاده از این فناوری‌ها بومی نشود از نظر روابط انسانی آسیب جدی به جامعه وارد می‌کند به گفته بخشی‌زاده، استفاده از تلفن همراه در دنیا در میان افراد 40 سال متداول است که در کشور ما جامعه آماری 16 تا 45 سال از آن استفاده می‌کنند.


بخشی‌زاده در بخش دیگری از گفته‌های خود با اشاره به استفاده از بلوتوث در تلفن‌های همراه گفت: متاسفانه به دلیل عدم آگاهی کاربران، استفاده از بلوتوث خطرات و عواقب تلخی به همراه دارد. روشن بودن بلوتوث ها و تایید پیام‌های مشکوک زمینه نصب برنامه‌هایی در تلفن همراه فراهم می‌کند که صاحب تلفن همراه از آن بی‌خبر است؛ نرم‌افزاری که باعث می‌شود یک نسخه از پیام‌های گوشی شما به تلفن کنترل‌کننده ارسال شود که بنا به گفته برخی کارشناسان در صورت بروز چنین مشکلی باید تا برد 10 متر از منبع مزاحم دور شد که البته تفنگ‌های بلوتوثی دسترسی به اطلاعات را کیلومترها فراهم کرده است.


وی تاکید کرد: تبدیل تلفن همراه به دستگاه شنود و دوربین از جمله قابلیت‌های این برنامه است. 


این کارشناس الکترونیک افزود: در بسیاری از موارد پس از ورود برنامه‌های ذکر شده هیچ راهی برای حذف مزاحم، نیست. خاموش کردن یا بیرون آوردن باطری، تنظیم کارخانه، بیرون کشیدن اطلاعات، عوض کردن سیم کارت در این باره چاره‌ساز نیست و در صورت تعویض سیم کارت، گوشی با یک پیام شماره سیم کارت جدید شما را به کنترل‌کننده می دهد.


بخشی‌زاده در پایان بهترین راه جلوگیری را پیشگیری دانست و گفت: بلوتوث‌هایتان را خاموش کنید، برای تعمیر و خرید گوشی‌های دست دوم به افراد مطمئن مراجعه کنید، در هنگام هدیه گرفتن گوشی تلفن همراه، به فرد هدیه‌دهنده اطمینان داشته باشید. فراموش نکنید تلفن همراه وسیله‌ای شخصی است که حتی برای مدت کوتاه هم نباید آن را به کسی امانت دهید چرا که ممکن است بی‌خبر از شما برنامه‌ای روی آن نصب کند و برای شما دردسر و مشکلات فراوانی ایجاد شود.


لازم به ذکر است امروز، آخرین روز از همایش دشمن‌شناسی در فرهنگسرای خاوران برگزار شد. 




1392/9/23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن