واضح آرشیو وب فارسی:مهر: پنجمين همايش ملي آسيب هاي پنهان در سنندج آغاز شد
سنندج - خبرگزاري مهر: پنجمين همايش ملي آسيب هاي پنهان به همت جهاد دانشگاهي استان كردستان و با مشاركت تعدادي از ادارات دولتي و غير دولتي كردستان در سنندج آغاز بكار كرد.
به گزارش خبرنگار مهر، پنجمين همايش ملي آسيب هاي پنهان صبح چهارشنبه آغاز شد و پس از ارائه چند سخنراني توسط مسئولان برگزاري همايش، در قالب سه پنل مقالات پذيرش شده در دبيرخانه همايش به صورت سخنراني و مقاله ارائه شدند.
آسيب شناسي خانواده، خانواده، سبك زندگي و آسيب هاب اجتماعي و خانواده و آموزش از مهمترين محورهاي پنجمين همايش ملي آسيب هاي اجتماعي است.
خانواده، تعهدات اخلاقي و آسيب هاي اجتماعي، خانواده، ازدواج و طلاق و خانواده و فضاي مجازي از ديگر محورهاي اين همايش ملي است كه از صبح امروز آغاز شده و تا بعد از ظهر ادامه دارد.
دبير علمي پنجمين همايش ملي آسيب هاي پنهان در اين همايش با تاكيد بر قابل مديريت بودن آسيب هاي اجتماعي با استفاده از مباحث علمي گفت: تحقق اين مهم نيازمند ورود متخصصان امر در رشته هاي مختلف علوم انساني است كه برگزاري اين همايش زمينه ورود اين متخصصان را فراهم مي كند.
حسن محمدزاده با اشاره به اينكه همكاري نهادهاي دولتي و سازمان هاي مردم نهاد در كنترل و مديريت آسيب هاي اجتماعي ضروري است، افزود: بهترين راهكار براي مقابله با آسيب ها بر اساس بهترين اطلاعات و داده ها صورت مي گيرد كه اين كار نيز مبتني بر كار پژوهشي و تحقيقاتي است.
وي با ابراز نگراني از زياد بودن آسيب هاي اجتماعي و رو به گسترش بودن آنها، اظهار داشت: كاهش اين آسيب ها و مقابله با گسترش آنها همكاري همه جانبه را مي طلبد.
دبير علمي پنجمين همايش ملي آسيب هاي پنهان با تاكيد بر به بهره گيري از فرهنگ بومي براي مقابله با آسيب هاي اجتماعي، ادامه داد: بايد سنت ها را از لحاظ علمي بررسي كرد و با توجه به اينكه تمامي سنت ها مثبت هستند، مي توان موارد مثبت و كمك كننده را بازانديشي كرد و از آنها بهره گرفت.
محمدزاده در ادامه سخنان خود يادآور شد: پس از اعلام فراخوان برگزاري پنجمين همايش ملي آسيب هاي پنهان در سراسر كشور در مجموع 193 مقاله در دبيرخانه اين همايش وصول شد.
وي بيان كرد: پس از بررسي آثار ارائه شده توسط كميته علمي همايش، 50 درصد مقالات پذيرش شدند كه 19 مقاله آن به صورت سخنراني و 73 مقاله نيز به صورت پوستر در طول برگزاري همايش ارائه مي شود.
گفتني است اين همايش با مشاركت جهاد دانشگاهي، دانشگاه كردستان، جمعيت هلال احمر، بهزيستي، دادگستري، بنياد شهيد و امور ايثارگران، استانداري، آموزش و پرورش، شهرداري سنندج، تعاون، كار و رفاه اجتماعي، فرهنگ و ارشاد اسلامي، دانشگاه پيام نور، دانشگاه علمي كاربردي و معاونت اجتماعي نيروي انتظامي استان كردستان، دفتر تحقيقات كاربردي فرماندهي انتظامي استان يزد و انجمن مددكاران اجتماعي ايران در سنندج برگزار شد.
كد خبر: 2202243
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۴ - ۱۲:۳۹
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]