واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دبير علمي پنجمين همايش ملي آسيبهاي پنهان:نگاه علمي به سنتها از آسيبها جلوگيري ميكند
دبير علمي پنجمين همايش ملي آسيبهاي پنهان با اشاره به اينكه بايد در مقابله با آسيبها از فرهنگ بومي استفاده كرد گفت: نگاه علمي به سنتها و بازانديشي موارد مثبت و بهرهگرفتن از آنها راهكار اساسي است.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، پنجمين همايش ملي آسيبهاي پنهان ظهر امروز در محل دانشگاه كردستان با حضور جمعي از مسئولان و پژوهشگران اين حوزه برگزار شد.
در اين مراسم دبير علمي همايش در گزارشي اظهار كرد: 193 مقاله به دبيرخانه همايش رسيد كه در نهايت 50 درصد از آنها تائيد شد و 19 مقاله به صورت سخنراني و 73 مقاله ديگر نيز به صورت پوستر ارائه ميشود.
حسن محمدزاده با اشاره به اينكه آسيبهاي اجتماعي به دو دسته پنهان و آشكار تقسيمبندي ميشوند گفت: در آسيبهاي آشكار مردم به سرعت متوجه ورود آنها به جامعه ميشوند.
وي افزود: در برخي آسيبها تنها متخصصان و كساني كه داراي مطالعه عميق و دوربيني باشند متوجه وجود آنها شده و علت آن مشخص شدن علائم آن در دراز مدت است.
دبير علمي پنجمين همايش ملي آسيبهاي پنهان اين دسته از آسيبها را پنهان و خطرناك دانست و گفت: سه راه براي مقابله با آسيبهاي اجتماعي وجود دارد.
محمدزاده پيشگيري، ترميم و مديريت و در نهايت بازتواني را از راهكارهاي مقابله و كاهش آسيبهاي اجتماعي دانست و گفت: اگر از گسترش اين آسيبها جلوگيري شود و از يك نسل يا قشر اجازه ورود آن به نسل و قشرهاي ديگر را ندهيم، ميتوان گفت در جلوگيري از گسترش آسيبها موفق عمل شده است.
وي با تأكيد بر قابل مديريت بودن آسيبهاي اجتماعي با استفاده از مباحث علمي به مانند ساير آسيبها گفت: تحقق اين مهم الزاما نيازمند ورود متخصصان اين امر در رشتههاي مختلف است.
دبير علمي پنجمين همايش ملي آسيبهاي پنهان با ابراز نگراني از افزايش آسيبهاي اجتماعي و رو به گسترش بودن آنها اظهار كرد: كاهش اين آسيبها و مقابله با گسترش آنها همكاري همهجانبه را ميطلبد.
محمدزاده با بيان اينكه نبايد يك بخش منتظر اقدام ساير بخشها باشد گفت: همه در مقابل اين آسيبها احساس مسئوليت داشته باشم چرا كه با زندگي ما در ارتباط است.
وي با تأكيد بر ضرورت همكاري نهادهاي دولتي و سازمانهاي مردم نهاد در كنترل و مديريت آسيبهاي اجتماعي تصريح كرد: بهترين راهكار مقابله با آسيبها بر اساس بهترين اطلاعات و دادهها صورت ميگيرد و اين كار نيز مبتني بر پژوهش و تحقيقات است.
محمدزاده با اشاره به اينكه بايد در مقابله با آسيبها از فرهنگ بومي استفاده كرد گفت: نگاه علمي به سنتها و بازانديشي موارد مثبت و بهره گرفتن از آنها راهكار اساسي است.
دبير علمي پنجمين همايش ملي آسيبهاي پنهان در پايان ابراز اميدواري كرد با اتخاذ تدابير لازم زمينه بهرهمندي شهروندان از اقدامات اساس براي مقابله با آسيبهاي اجتماعي تهديد كننده جامعه فراهم شود.
انتهاي پيام/79012/ح20
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]