واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديرعامل جمعيت هلالاحمر كردستان تأكيد كردلزوم شناخت علمي آسيبهاي اجتماعي / از نگاه آماري پرهيز شود
مديرعامل جمعيت هلالاحمر كردستان گفت: شناخت علمي آسيبهاي اجتماعي در جامعه براي يافتن پاسخ چگونگي مقابله با اين آسيبها ضرورت فراوان دارد.
حسن خدابندهلو در حاشيه پنجمين همايش ملي آسيبهاي پنهان و در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار كرد: اينگونه همايشها محلي براي تبادل آرا و افكار انديشمندان حوزههاي اجتماعي و صاحبنظران فرهنگ و جامعه است.
وي افزود: برگزاركنندگان همايش آسيبهاي پنهان بايد در شناسايي آسيبهاي جامعه رويكرد علمي و منطقي داشته و براي پيادهسازي روشهاي مبارزه با اين آسيبها، راهكارهاي قابل اجرا ارائه كنند.
مديرعامل جمعيت هلالاحمر استان كردستان با تأكيد بر اينكه در بروز آسيبهاي اجتماعي، عوامل متعددي دخيل هستند، گفت: بايد اين عوامل شناسايي شده و براي آنها راهكار مناسب انديشيده شود.
وي با بيان اينكه همايشهاي علمي محلي براي تبادل آرا و زايش انديشههاي جديد هستند، گفت: براي تأثيرگذاري بيشتر اين همايشها بايد راهكارهاي علمي پيشنهادي در آنها قابل اجرا در لايههاي زندگي اجتماعي باشند.
مديرعامل جمعيت هلالاحمر استان كردستان در خصوص عملكرد اين جمعيت در زمينه آسيبهاي اجتماعي اظهار كرد: ما در طول سال برنامهريزي و اجراي برنامههاي متنوع فرهنگي و قرآني را در دستور كار داريم.
خدابندهلو با تأكيد بر اينكه در اين برنامهها شمار زيادي از اقشار مختلف بهويژه نوجوانان و جوانان را جذب كردهايم، گفت: با مشاركت دادن آنها در برنامههاي متنوع بشردوستانه، كمك زيادي به بهبود اوضاع اجتماعي و رهايي نوجوانان از اين آسيبها ميشود.
وي تصريح كرد: جمعيت هلالاحمر به عنوان يك مؤسسه عامالمنفعه و مردمي كه هدف آن ارتقاي فعاليتهاي انسان دوستانه است، در زمينه مقابله با آسيبهاي اجتماعي نقش مهمي بر عهده دارد.
از نگاه آماري به آسيبهاي اجتماعي پرهيز شود
همچنين معاون تعاون بنياد شهيد و امور ايثارگران كردستان اظهار كرد: نگاه سياسي و استفاده از اعداد و ارقام نهچندان واقعي در حوزه آسيبهاي اجتماعي عامل اصلي غفلت مديريت در اين بخش است.
قنبرعلي صادقي افزود: آسيبهاي پنهان مشكلاتي است كه در شرايطي نرم و بدون برانگيختن حساسيت، آرام و خزنده در پيكره اجتماع ورود و ساختار اخلاق را دگرگون ميكنند.
وي افزود: عدم آگاهي والدين در زمينه آسيبهاي اجتماعي بهويژه فنآوريهاي نوظهور كه خود مولود برخي ديگر از نابسامانيها است، از موارد تشديد كننده آسيبهاي اجتماعي به شمار ميرود.
معاون تعاون بنياد شهيد و امور ايثارگران كردستان با تأكيد بر اينكه برخورد امنيتي، موجب شكلگيري آسيبهاي اجتماعي در لايههاي پنهان ميشود، گفت: برخوردها موجب ميشود اين امر مدتها از ديد جامعه مخفي بماند.
قنبرعلي صادقي تصريح كرد: هنجارشكنان در جامعه تلاش ميكنند خود را از ديد ناظران قانون پنهان كنند، چرا كه در غير اين صورت با پيگرد قانوني و طرد اجتماعي مواجه خواهند بود.
وي بالا بردن سطح برقراري ارتباط همايش با جامعه از طريق رسانهها و برگزاري برنامه در خصوص اين موضوعات به منظور آگاهي دادن به مردم را از جمله راهكارهاي كاهش آسيبهاي اجتماعي پنهان ذكر كرد.
معاون تعاون بنياد شهيد و امور ايثارگران كردستان در پايان ابراز اميدواري كرد با عمل تمام دستگاهها به مسئوليتهاي ذاتي خود در اين راستا شاهد كاهش آسيبهاي پنهان در جامعه باشيم.
انتهاي پيام/79012/ب۳۰
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]