واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رئيس دانشگاه زنجان تاكيد كرد: دانشگاهها ميتوانند بر اساس نيازها اقدام به پژوهشهاي بنيادي و كاربردي كنند
رئيس دانشگاه زنجان با اشاره به اهميت پژوهش گفت: بايد به پژوهش هاي كاربردي در كشور توجه ويژه جدي شود. رئيس دانشگاه زنجان تاكيد كرد: دانشگاهها ميتوانند بر اساس نيازها اقدام به پژوهشهاي بنيادي و كاربردي كنند
رئيس دانشگاه زنجان گفت: ايجاد انگيزه در بين مراكز علمي و سيستم دولتي براي پژوهش در كشور ضروري است.
به گزارش خبرنگار ايلنا از زنجان، محسن افشارچي، رئيس دانشگاه زنجان، امروز سه شنبه (۲۶) آذر در مراسم آيين گراميداشت هفته پژوهش و تجليل از پژوهشگران نمونه استان زنجان با تبريك هفته پژوهش اظهار داشت: نظام جمهوري اسلامي بايد تقاضا محور بوده و نيازهاي خود را در قالب پژوهش از مراكز دانشگاهي بخواهد.
وي با بيان اينكه بايد تقاضا در حوزه پژوهش افزايش يابد، خاطرنشان كرد: در طي ۱۰ سال گذشته به دليل نياز كشور به پژوهش در امور مختلف از جمله سانتي فيوژهها و مسائل دفاعي به اين مسئله توجه ويژهاي شده است.
اين مسئول بر ضرورت توجه به پژوهش در همه امور تاكيد كرد و افزود: بايد مديريت لازم را در برنامه ريزي براي پژوهش داشت.
وي با بيان اينكه اصليترين مسئله در امر پژوهش عدم نياز سيستم دولتي به پژوهش است، خاطرنشان كرد: توجه نظام و دولت به پژوهش موجب ارتقاي پژوهش در مسائل مختلف ميشود.
افشارچي با اعلام آمادگي دانشگاهها در زمينه پژوهش تصريح كرد: دانشگاهها ميتوانند بر اساس نيازها اقدام به پژوهشهاي بنيادي و كاربردي نمايند.
وي با بيان اينكه دانشگاهها ظرفيتهاي مطلوب پژوهش را دارند، خاطرنشان كرد: بايد به پژوهشهاي كاربردي در كشور توجه ويژه شود.
رئيس دانشگاه زنجان موفقيت كشورهاي بزرگ در زمينه پژوهش را مديون برنامه ريزي مناسب دانست و افزود: نداشتن انگيزه در بين پژوهشگران يكي از دلايل اصلي عقب ماندگي پژوهش در كشور ايران محسوب ميشود.
وي با بيان اينكه از ردههاي بالا تا پايين اين انگيزه ايجاد نشده است، يادآور شد: بايد اين انگيزه در بين مراكز علمي و سيستم دولتي پياده شود.
افشارچي با اشاره به اينكه افراد زيادي در حوزه پژوهش در كشور فعاليت ميكنند، افزود: بايد به اين افراد اعتماد شود تا در اين زمينه موفقيتهاي مطلوبي كسب شود.
وي بر ضرورت ارائه راهكارهاي جدي از سوي مسئولان تاكيد كرد و گفت: بيانگيزگي در حوزه پژوهش موجب شده تا كارهاي پژوهشي به فعاليتهاي نمايشي تبديل شود.
اين مسئول بر ضرورت توجه جدي دستگاههاي اجرايي به امر پژوهش تاكيد كرد و افزود: بايد نيم درصد بودجه دستگاههاي اجرايي به امر پژوهشهاي مورد نياز اختصاص يابد.
وي بر ضرورت پيگيري پژوهش از سوي مركز مشخص همچون دانشگاه تاكيد كرد و گفت: دانشگاه زنجان آمادگي دارد به عنوان دبيرخانه فعاليتهاي پژوهشي استان در اين زمينه پيشگام باشد.
افشارچي در پايان دولت يازدهم را علاقهمند به مسائل پژوهشي دانست و گفت: رشد ۲۰ برابر بودجه اين بخش نشان از علاقهمندي اين دولت به امر پژوهش است.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]