واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس دانشگاه پيام نور استان زنجان خبر دادكسب رتبه دوم در ايجاد زير سازهاي پژوهشي توسط دانشگاه پيام نور
رئيس دانشگاه پيام نور استان زنجان گفت: دانشگاه پيام نور موفق به كسب رتبه دوم در ايجاد زير سازها در سال 1392 شد.
سيد محمد موسوي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: يكي از توجهات جدي دانشگاه پيام نور در انجام وظيفه سازماني خود توجه به امر پژوهش است.
رئيس دانشگاه پيام نور استان زنجان از جايگاه مطلوب دانشگاه پيام نور در ميان ساير دانشگاهها از نظر پژوهش و ساختهاي فناورانه خبر داد و اضافه كرد: طبق گزارش مركز اسنادي علوم جهان اسلام و ISI دانشگاه پيام نور در سال 1392 رتبه هشتم را به خود اختصاص داده است.
وي با اشاره به تلاش دانشگاه پيام نور براي آمادگيسازي زير سازهاي پژوهش خاطر نشان كرد: اين دانشگاه رتبه دوم را در بين دانشگاهها به خود اختصاص داده است.
اين مقام با بيان اينكه پيام نور به شيوههاي مختلف زمينه پژوهش دارد، خاطر نشان كرد: يكي از اين فرآيندها پژوهانه است.
موسوي با اشاره به اختصاص اعتبار براي پژوهانه در دانشگاه پيام نور ادامه داد: هر يك از اعضاي هيئت علمي با توجه به سوابق آموزشي از اعتبار پژوهانه بهرهمند شوند.
رئيس دانشگاه پيام نور استان زنجان سقف ريالي پژوهانه را براي اعضاي علمي با رتبه مربي را 15 ميليون و با رتبه استادياري را 20 ميليون ريال اعلام كرد و تصريح كرد: اين مقدار براي دانشيار 25 و براي استاد تمام 30 ميليون ريال است.
وي از حمايت دانشگاه پيام نر از دانشجويان ساعي در امر پژوهش ياد و بيان كرد: هر دانشجويي كه موفق شود مقاله خود را در مجلات علمي معتبر از قبيل علمي و پژوهشي مانند ISI و ISC به نام دانشگاه پيام نور برساند ميتواند از مزاياي تشويقي بهرهمند شود.
اين مقام يكي ديگر از فرايندهاي توجه به پژوهش را در دانشگاه پيام نور فعالسازي هستههاي كارآفريني در اين دانشگاه برشمرد و متذكر شد: اين هستهها محيط مناسبي براي براي فعاليتهاي پژوهشي و تحقيق اساتيد و دانشگاهيان است.
موسوي صنعتسازي را از ديگر ويژگيهاي هسته كارآفريني دانست و گفت: اين هستهها به نوعي كانال ارتباطي بين علم و صنعت است.
رئيس دانشگاه پيام نور استان زنجان كتاب محوري را از ويژگي ذاتي دانشگاه پيام نور خواند و ادامه داد: اگر چه منابع آموزشي اين دانشگاه به استاندارد لازم خود نرسيده است اما از نظر كيفي قابل توجه بوده و مورد استفاده اساتيد ساير دانشگاهها قرار ميگيرد.
وي دانشگاه را محل توليد و مصرف علم خواند و يادآور شد: توليد علم در اين محيط از طريق پژوهش و مصرف آن از طريق آموزش است.
اين مقام از نياز شديد جامعه براي فناوري ياد و بيان كرد: براي اينكه دانشگاه بتواند با جهان بيرون خود ارتباط برقرار كند نيازمند فرآيند مصرف علم است.
موسوي توليد علم را در جامعه كافي ندانست و اظهار كرد: تبديل علم به فناوري يك امر اجتنابناپذير است و از اين طريق است كه دانشگاه ميتواند با بازار خريد توليدات خود ايجاد ارتباط كند.
رئيس دانشگاه پيام نور استان زنجان دانشگاهي را مطلوب دانست كه با شتاب زمان و تحولات دروني به روز شود و گفت: دانشگاه بايد بتواند با اطاعات و منابع خود به نيازهاي جامعه پاسخ دهد.
انتهاي پيام/73002/ي30
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]