واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: قدرت نظامي ايران اسلامي دشمن را درموضع ضعف قرار داده است
جانشين وزير دفاع گفت: يكي از علل احساس ضعف دشمن در مقابل ملت ايران قدرت نظامي جمهوري اسلامي است.
به گزارش حوزه دفاعي امنيتي باشگاه خبرنگاران، به نقل از وزارت دفاع، اميرسرتيپ امير حاتمي در همايش تخصصي گزينش وزارت دفاع با بيان اينكه كار گزينش از جمله اموري است كه نتايج مثبت يا منفي آن در ميان مدت و بلندمدت نمايان مي شود گفت: گزينشگران حرفه اي بايد تصويري از 10 سال آينده يك نيرو را متصور باشند و با نگاه به آينده در جذب نيروها دقت كنند.
وي افزود: افق جذب در وزارت دفاع بايد به گونه اي باشد كه شاهد جذب و بكارگيري كاركنان متعهد و با اخلاصي مانند شهيدان چمران، فكوري، نامجو، صياد شيرازي و صفوي باشيم.
اميرسرتيپ حاتمي در تشريح اهميت جايگاه خطير گزينشگران وزارت دفاع گفت: گزينشگران به مانند مدخل ورودي وزارت دفاع محسوب مي شوند و مي بايست با توجه به شأن و جايگاه افراد با آنان برخورد نموده و نهايت دقت و حساسيت را در جذب و گزينش كاركنان بكارگيرند.
وي افزود: بدون شك بخش اعظمي از قدرت دفاعي كشور كه مؤلفه اصلي در قدرت ملي است، در گرو جايگاه و نقش وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح است و امروز يكي از دلايل احساس ضعف دشمن در مقابل نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران قدرت نظامي كشور است.
جانشين وزارت دفاع در ادامه گفت: طبق فرمايش فرماندهي معظم كل قوا، وزارت دفاع حساس ترين نقطه نظام است و اين مهم، حساسيت جايگاه و نيروي انساني اين وزارتخانه را بيش از پيش برجسته مي كند، زيرا حفظ تماميت ارضي، استقلال كشور و حفظ نظام مقدس جمهوري اسلامي و دستاوردهاي آن از جمله مهمترين ماموريت هاي نيروهاي مسلح است كه قابل مقايسه با ماموريت هيچ مجموعه اي در كشور نيست و وزارت دفاع مسئوليت پشتيباني از چنين ماموريت هايي را به عهده دارد.
وي افزود: همان طور كه ورود يك نيروي زبده و معتقد و كارآمد مي تواند نقش مؤثري در آينده وزارت دفاع داشته باشد، ورود يك عنصر ناكارآمد نيز مي تواند اثر تخريبي و منفي از خود به جاي گذارد، به همين دليل بسيار مهم است كه بدانيم كساني كه وارد مجموعه وزارت دفاع مي شوند، درك اوليه ايي از جايگاه حساس و مأموريت خطير اين وزارت خانه و نقش خود در آن داشته و به آن معتقد باشند.
اميرسرتيپ حاتمي در ادامه ايمان، بصيرت و تقوا را از مهمترين ويژگي ها و ملاك هاي جذب نيرو دانست و گفت: در كنار اين ويژگي ها، بايد تخصص علمي و دانش كاربردي به عنوان مكمل شخصيتي يك فرد، در جذب و بكارگيري آن مد نظر قرار گيرد.
وي گفت: عدالت محوري در جذب بايد سرلوحه كار گزينش گران قرار بگيرد و بايد با تعامل و همدلي و همكاري با ديگر مجموعه ها، بستر گزينش مطلوب در وزارت دفاع فراهم شود.
جانشين وزير دفاع در پايان با اشاره به ارزيابي مداوم گزينشگران در هسته گزينش وزارت دفاع خواستار شناسايي و تقدير از افراد متعهد و كوشا در اين مجموعه شد.
انتهاي پيام/
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]