تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن نیک را از هر کسی ، هر چند به آن عمل نکند ، فرا گیرید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843517043




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زائران پياده اباعبدالله(ع) در ايام اربعين حسيني بايد چه نكاتي را رعايت كنند؟


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: زائران پياده اباعبدالله(ع) در ايام اربعين حسيني بايد چه نكاتي را رعايت كنند؟
زائراني كه قصد دارند در ايام اربعين حسيني با پاي پياده به زيارت امام حسين(ع) بروند نكاتي را بايد مورد توجه قرار دهند: وسايل كم وزني را با خود حمل كنيد، نيازي به همراه داشتن غذا يا آب نيست و كفش راحت را فراموش نكنيد.


به گزارش خبرنگار جامعه فارس، سال‌ها است كه با نزديك شدن به ايام اربعين حسيني عاشقان و دل دادگان ابا عبدالله(ع) براي اظهار ارادت و پاسخ به نداي «هل من ناصر ينصرني» حضرت اباعبدالله(ع) با سختي سفر را به جان مي‌خرند و با پاي پياده روانه خاك كوي دوست مي‌شوند.

عبدالله جابر انصاري از ياران پيامبر و حضرت علي(ع) نخستين كسي بود كه در سال 61 هجري اين كار را انجام داد.

امام صادق(ع) در ذكر ثواب زيارت امام حسين(ع) با پاي پياده مي‌فرمايند: كسى كه با پاي پياده به زيارت امام حسين(ع) برود، خداوند به هر قدمى كه برمى‏دارد يك حسنه برايش نوشته و يك گناه از او محو مى‏فرمايد و يك درجه مرتبه‏اش را بالا مى‏برد، وقتى به زيارت رفت، حق تعالى دو فرشته را موكل او مى‏‌فرمايد كه آنچه خير از دهان او خارج مي‌شود را نوشته و آنچه شر و بد است را ننويسند و وقتى برگشت با او وداع كرده و به وى مى‏‌گويند: اى ولى خدا! گناهانت آمرزيده شد و تو از افراد حزب خدا و حزب رسول او و حزب اهل‌بيت رسولش هستي، به خدا قسم! هرگز تو آتش را به چشم نخواهي ديد و آتش نيز هرگز تو را نخواهد ديد و تو را طعمه خود نخواهد كرد.

رهبر معظم انقلاب نيز درباره اهميت بزرگداشت روز اربعين حسيني نيز گفته‌اند: شروع جاذبه مغناطيسي حسيني در روز اربعين است، جابربن عبدالله را از مدينه بلند مي‌كند و به كربلا مي‌كشند، اين همان مغناطيسي است كه امروز هم با گذشت قرن‌هاي متمادي در دل من و شما هست.

زائران پياده اربعين حسيني بايد به نكاتي دقت داشته باشند تا در مسير سفر با مشكلي مواجه نشوند و بتوانند اين سفر معنوي و روحاني خود را به سلامت انجام دهند و بتوانند از فضاي معنوي اين ايام به خوبي بهره ببرند.

همه چيز درباره سفر با پاي پياده به كربلاي معلي

اطلاعات ضروري

ميزان مسافت: 80 كيلومتر

تعداد ستون‌ها: 1452 ستون

فاصله بين هر ستون: 50 متر (20ستون =1 كيلومتر)

زمان لازم براي پياده روي كل مسير: 20 تا 25 ساعت (متوسط روزي 7 تا 8 ساعت)

زمان تخميني سفر پياده: 2 تا 3 روز

بهترين زمان شروع سفر: 16صفر

انتظار مي‌رود در اين تاريخ سفر تمام شود: 18 صفر

مسير با خيل جمعيت پياده كاملاً مشخص است و فقط كافي است باقي زائران را دنبال كنيد:

از در ساعت (باب الساعه) حرم حضرت علي (ع) خارج شده و پياده روي را مستقيم از كنار خيابان امام زين العابدين(ع) يا خيابان امام جعفر صادق(ع) شروع كنيد. اين مسيرها را مستقيم برويد تا به بزرگراه كربلا برسيد. به سمت چپ رفته، جايي كه هزاران نفر به‌صورت پياده به سمت كربلا در حال حركت هستند. به آنها ملحق شويد و بعد حدود 75 كيلومتر در ستون 1452 به حرم حضرت عباس(ع) خواهيد رسيد.

دستورالعمل‌هاي پياده روي:

1. پياده روي را از طلوع آفتاب آغاز كرده و در مغرب به طور كامل توقف كنيد.

2. اولين شب را در يكي از موكب‌ها (كمپ يا حسينيه) در حدود ستون 500 و دومين شب را حدود ستون 1000 بگذرانيد.

3. مدت طولاني پياده روي نكنيد. هر زماني لازم بود استراحت كنيد.

4. در زمان نماز مغرب جايي را براي خواب بين صدها موكب (كمپ يا حسينيه) پيدا كنيد. نيازي به نگراني نيست چون تعدادي زيادي از اين موكب‌ها وجود دارد.

5. مراكز افراد گمشده در ستون‌هاي 72، 335، 602، 1103 و حرم حضرت عباس (ع) قرار دارند. هر سه كيلومتر مركز گزارش گمشدگان تعبيه شده است.

چه وسايلي همراه داشته باشيم؟

لازم به ذكرست كه در اين سفر شما بايستي يك كوله پشتي بزرگ همراه داشته باشيد كه حاوي دو سري بار است، يك‌سري بار براي كل سفر يك هفته خود در كربلا و نجف و كاظمين، يك‌سري بار هم براي سفر سه روزهٔ پياده روي اربعين؛ وسايل عمومي همچون لباس، لباس گرم، و وسايل شخصيتان مربوط به كل سفر است و با سفرهاي ديگر شما تفاوت زيادي نمي‌كند اما براي سه روز پياده رويتان وسايلي نياز است كه در زير به آنها اشاره مي‌شود.

1. سعي كنيد وسايل كم وزني را با خود حمل كنيد. نيازي به همراه داشتن غذا يا آب نيست چون مقدار زيادي غذا و آب در مسير موجود است. صرفا مقداري خشكبار مانند پسته، بادام، انجير خشك، برگه زردآلو همراه داشته باشيد.

2. مقداري داروي اساسي براي 2 يا 3 روز پياده روي همراه داشته باشيد. مانند قرص سرماخوردگي، پماد براي باز شدن عضلات پا، باند كشي براي بستن پا در صورت نياز، و… البته تعدادي كلينيك‌هاي كوچك و كمپ‌هاي درماني در طول مسير وجود دارند.

3. به جاي همراه داشتن كيف دستي يا كيف خريد از كوله پشتي سبك استفاده كنيد.

4. براي جلوگيري از سرما خوردگي لباس‌هاي مناسب به همراه داشته باشيد: جوراب، دستكش، كلاه، پوشش گوش، كاپشن و غيره. البته بنابر تجربه هوا در طول روز مناسب و در شب‌ها سرد است.

لباس‌هاي گرمتان را حتي الامكان طوري انتخاب كنيد كه دكمه يا زيپ داشته باشد و قابليت كم يا زياد كردن لباس‌هايتان را در طول مسير داشته باشيد. خانم‌ها بهتر است، پارچه‌اي نرم مشكي مستطيل كه جلوي صورت را بگيرد تهيه كرده و كش دوخته و چيزي شبيه پوشيه درست كنند تا در طول مسير از سرما و گرد و غبار محافظت كند. خانم‌ها از چادري استفاده كنند تا امكان انداختن كوله باشد. انواع چادرهاي لبناني و ملي مناسب است.

5. كرم مناسب براي تاول و عرق سوز به همراه داشته باشيد. البته اگر ميدانيد دچارش مي‌شويد.

6. بد نيست يك عدد كيسه خواب نيز همراه داشته باشيد تا در صورت مناسب و سرد بودن مكان‌ها براي استراحت از شما در برابر خاك و سرما محافظت كند.

7. شما مي‌توانيد يك قرآن، دعا و زيارت جيبي و يا مداحي مورد علاقه خود را به همراه داشته باشيد. البته بهتر است اين‌ها را در موبايل خود داشته باشيد تا درحال پياده روي گوش فرا داده يا بخوانيد.

كفش‌هاي نو و بندي را نپوشيد. بهتر است يك كفش مناسب و آزاد بپوشيد. اين مورد خيلي خيلي مهم است. چون در طول مسير دائما براي استراحت در موكب‌ها ناچار به در آوردن كفش از پا هستيد.

8. پاسپورت و شارژر موبايل را حتما به همراه داشته باشيد.

9. امكان گم كردن همراهانتان در طول مسير وجود دارد بنابراين با توجه به آنتن ندادن موبايلتان در بعضي نقاط همچنين به دليل ترافيك بالاي شبكه از همان ابتداي مسير شماره علمي (ستون ها) را انتخاب كنيد كه اگر همراهانتان را گم كرديد زمان رسيدن به آن علم توقف كنند. فقط حواستان باشد شماره‌هاي رند خيلي شلوغ است و تجمع افراد زياد است.

10. همه خدمات در طول مسير مانند اسكان، نوشيدني ها، غذاها و حتي ماساژ بصورت رايگان ارائه مي‌شود. نيازي به حمل مقدار زيادي پول نيست. فقط مقداري پول عراقي همراه داشته باشيد چون پول ايراني قبول نميكنند.

11. اگر در نهايت با همه تدابير همسفرا‌نتان را گم كرديد بهتر است آخرين جايي كه براي قرار در نظر مي‌گيريد ستاد عتبات عاليات ايران در جوار حرم امام حسين(ع) باشد كه آدرس اين مكان را بيشتر كسبه اطراف حرم مي‌دانند.

12. نيازي نيست نگران به پايان رساندن مسير باشيد. در هر جايي تصور كرديد كه ديگر توانايي ادامه دادن مسير را نداريد مي توانيد از صدها ون، ماشين و يا اتوبوس‌هايي كه در مسير هستند براي رسيدن به كربلا استفاده كنيد.

13. تقريباً تمام زنان و مردان بالاي 10 سال بدون هيچ مشكلي در روز سوم مسير را به پايان مي‌رسانند.

14. از اينكه نام و آدرس هتل و يا حسينيه محل سكونت خودتان در كربلا را مي‌دانيد اطمينان حاصل كنيد.

15. اگر كه مي خواهيد تماس تلفني داشته باشيد بهتر است اين كار را قبل از طلوع آفتاب انجام دهيد به اين خاطر كه احتمالاً به دليل ترافيك بالاي شبكه در طول روز با مشكل بر مي خوريد.

16. بهتر است چتري سبك به همراه داشته باشيد چون باران‌هاي عراق بسيار سنگين است.

.* شماره‌هاي مهم

اورژانس: 104

افراد گمشده: 07801300561

احكام شرعي: 07814651353

اداره مركزي: 07801004758

پياده روي زائران در اربعين حسيني به خوبي توانسته است در طول ساليان طولاني ضمن حفظ وحدت شيعه، عامل تحولاتي در تاريخ عراق و مسلمان نيز شود و اميدوار هستيم همايش ميليوني زائران در سال جاري نيز دستاوردهاي بزرگي را براي زنده نگهداشتن انقلاب حسيني در سراسر جهان داشته باشد.

انتهاي پيام/

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن