تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):روز غدیر در آسمان مشهورتر از زمین است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826102942




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزايش ثروت جامعه با ارتقاي فرهنگ نوآوري و رقابت سالم/ استقرار 50 شركت در پارك علم و فناوري استان سمنان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: افزايش ثروت جامعه با ارتقاي فرهنگ نوآوري و رقابت سالم/ استقرار 50 شركت در پارك علم و فناوري استان سمنان
شاهرود - خبرگزاري مهر: پارك هاي علم و فناوري به وسيله متخصصان حرفه‌اي مديريت مي شود و هدف اصلي آنها افزايش ثروت جامعه از طريق ارتقاي فرهنگ نوآوري و رقابت سازنده ميان شركت هاي حاضر در پارك و موسسه هاي متكي بر علم و دانش است. پارك علم و فناوري استان سمنان هم با ايده تنوع بخشي به اقتصاد منطقه با خوشه‌اي كردن فعاليت هاي اقتصادي و فناوري ايجاد شده و به گفته رئيس اين پارك، تاكنون 50 شركت فناور در آن مستقر شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، براي دستيابي به اين هدف، پارك علم و فناوري، جريان دانش و فناوري را در ميان موسسات آموزش عالي و پژوهشي، شركت هاي خصوصي و بازار به حركت انداخته و با مديريت خود رشد شركت هاي متكي بر نوآوري را از طريق مراكز رشد و فرآيندهاي زايشي تسهيل مي كند.

همچنين ايجاد پارك علم و فناوري در راستاي كمك به افزايش ثروت در جامعه از طريق توسعه اقتصاد دانش محور، تجاري سازي نتايج تحقيقات و تحقق ارتباط بخش هاي تحقيقاتي و توليدي و خدماتي جامعه، افزايش قدرت رقابت و رشد شركت هاي متكي بر دانش، كمك به جذب دانش فني و سرمايه هاي بين المللي و داخلي، افزايش حضور و مشاركت تخصصي شركت هاي فناوري داخلي در سطح بين المللي و حمايت از ايجاد و توسعه شركت هاي كوچك و متوسط فناوري و حمايت از موسسه ها و شركت هاي تحقيقاتي و مهندسي نوآور، با هدف توسعه فناوري و كارآفريني است.

برقراري ارتباط تنگاتنگ با دانشگاه هاي مهم استان سمنان

پارك علم و فناوري استان سمنان به علت همجواري با مراكز تحقيقاتي، دانشگاهي، پرديس پارك، در فضايي حدود 37 هكتار در مسير شاهراه شاهرود – تهران "با توجه به مزيت امكان برقراري ارتباط علمي تحقيقاتي و تأمين نيازهاي متقابل بين پارك، صنايع و موسسات آموزشي پژوهشي" و در كنار دانشگاه شاهرود واقع در شمال شرقي پارك، شهرك صنعتي در قسمت جنوبي پرديس پارك، دانشگاه آزاد اسلامي شاهرود در قسمت جنوب شرقي تاسيس شده است.

دانشگاه جامع دامغان نيز در 60 كيلومتري، دانشگاه گرگان در 110 كيلومتري، دانشگاه سمنان در 170 كيلومتري و ناحيه صنعتي ميامي و صيد آباد در همجواري اين پارك است، كه امكان برقراري ارتباط تنگاتنگ با دانشگاه هاي مهم منطقه، استفاده از نيروهاي متخصص و امكانات دانشگاهي و دسترسي به واحدهاي صنعتي را با سهولت بيشتري فراهم مي كند.

پارك علم و فناوري استان سمنان به دنبال ايجاد محيط هاي علمي و پويا براي ارتباط فعال

به مناسبت هفته پژوهش سري به پارك علم و فناوري استان سمنان زديم تا در جريان فعاليت هاي اين مركز قرار گيريم. اين پارك كار خود را بر اساس مصوبه شوراي گسترش آموزش عالي در شهريور ماه سال 1381 همزمان با تبديل يا ادغام ساير مراكز استاني سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران فعاليت خود را در شاهرود شروع كرد.

استقرار 50 شركت فناور در پارك علم و فناوري استان سمنان

رئيس پارك علم و فناوري استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اينكه از ابتداي سال تا كنون 50 شركت فناور در اين پارك مستقر شده اند، گفت: در اين مدت 70 ايده نو دريافت كرده ايم كه با اعتقاد به رشد و گسترش فعاليت هاي دانايي محور به عنوان يكي از اركان اصلي رشد و توسعه در هزاره جديد، به دنبال تقويت نظام نوآوري و حمايت از نوآوري هاي همسو با نياز بازار هستيم.

دكتر محمد اسماعيل جلالي افزود: ايده اصلي از تأسيس پارك علم و فناوري در استان سمنان تحت تاثير از ايده وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در تأسيس پارك هاي علم و فناوري در كشور بوده ليكن هر پارك بايد بسته به شرايط منطقه اي حوزه فعاليت، ايده كاري و فعاليت هاي خود را بطور دقيق و جامع تعيين كند.

جلالي خاطرنشان كرد: پارك علم و فناوري استان سمنان با ايده بهبود شرايط اقتصادي منطقه، تنوع بخشي به اقتصاد با هدف خوشه اي كردن فعاليت هاي اقتصادي و فناوري و توليد ثروت برمبناي فعاليت هاي دانش محور در منطقه، ايجاد شده است.

وي تاكيد كرد: ايجاد زيرساخت هاي لازم براي انجام فعاليت هاي تحقيقاتي و توسعه فناوري با همكاري دانشگاه ها، مراكز تحقيقاتي و دستگاه هاي اجرايي با هدف ايجاد يك نظام نوآوري فعال و پويا براي ظهور فعاليت هاي جديد اقتصادي و فناوري نيز از ديگر ايده هاي اين پارك است.

هدف گذاري كليِ تقويت و گسترش فعاليت هاي دانايي محور در منطقه

اين استاديار دانشگاه با اشاره به اينكه پارك علم و فناوري استان سمنان در راستاي دورنماي ترسيم شده براي خود با هدف سازي كليِ تقويت و گسترش فعاليت هاي دانايي محور در منطقه ماموريت هايي را انجام مي دهد، گفت: حمايت از تجارت تحقيقاتي، حمايت از نوآوري هاي همسو با نيازهاي بازار و تبديل فرصت ها به داشته ها، توسعه فرصت هاي شغلي براي نيروهاي فارغ التحصيل جوان در مراكز رشد واحدهاي فناوي، معرفي كشور به عنوان يكي از صاحبان فن در جهان، تبديل شدن به پايگاهي براي تحقيق و توسعه صنايع منطقه و همچنين حلقه اي واسط بين دانشگاه¬ ها و صنايع در منطقه بر عهده اين پارك است.

جلالي تصريح كرد: با نگاهي دقيق به اساسنامه و اهداف مورد نظر مي توان نتيجه گرفت كه هدف اصلي پارك علم و فناوري استان سمنان ايجاد ثروت از طريق تنوع بخشيدن به فعاليت هاي اقتصادي منطقه، تقويت نوآوري ها و تشويق سرمايه گذاري مخاطره پذير است كه دسترسي به اين اهداف مهم و كليدي، مستلزم تعيين و سعي در حصول اهداف مياني ديگري است.

مهمترين مزيت هاي استقرار در پارك علم و فناوري

رئيس پارك علم و فناوري استان سمنان همچنين با اشاره به مهمترين مزيت هاي استقرار واحدهاي پژوهشي در پارك علم و فناوري افزود: واحدهايي كه در اين پارك مستقر مي شوند علاوه بر بهره مندي از مزيت هايي عمومي مانند خدمات متمركز، خريد زمين با قيمت و شرايط مناسب و اثر هم افزايي واحدهاي مستقر بر هم، از مزاياي قانون حمايت از شركت هاي دانش بنيان شامل معافيت هاي مالياتي و عوارض معمول كشور، امكان سرمايه گذاري خارجي تسهيل روابط كار و اشتغال و ... مشابه قوانين مناطق آزاد تجاري به مدت 15 سال برخوردار مي شوند.

جلالي با بيان اينكه برنامه كامل اجراي ايده فناورانه (ايده محوري) موسسه (از مرحله تحقيق تا توليد و بازار محصول) است افزود: اين برنامه از مرحله ارائه ايده تا مرحله تجاري سازي ايده را روشن مي سازد كه در اين برنامه اقدامات واحد فناور از جنبه هاي مختلف به دقت مورد بحث قرار مي گيرد.

وي با بيان اينكه واحد فناور بايد علاوه بر داشتن طرح تجاري متناسب با موضوع ايده و فعاليت شركت از وجود تيم كاري متخصص، منسجم و فن آفرين بهره مند باشد خاطرنشان كرد: داشتن شخصيت حقوقي براي متقاضيان استقرار در دوره رشد و توسعه فناوري الزامي است.

او همچنين بيان كرد: نظارت بر روند پيشرفت كار واحدهاي فناور مستقر به صورت مستمر و توسط كميته نظارت و ارزيابي انجام مي گيرد و واحدها براساس برنامه كاري كوتاه مدت يا ميان مدت خود منطبق با طرح تجاري مورد بررسي و ارزيابي قرار مي گيرند.

تمكز مركز رشد و واحد فناوري بر اهداف اقتصادي مبتني بر دانش و فن

رئيس پارك علم و فناوري استان سمنان با تاكيد بر اينكه مركز رشد تحت مديريت متخصصين حرفه اي است كه با ارائه خدمات از ايجاد و توسعه حرفه هاي جديد توسط كارآفرينان پشتيباني مي كند گفت: واحدهاي نو پاي فعال با اهداف اقتصادي مبتني بر دانش و فن نيز مورد حمايت اين مراكز هستند.

جلالي با تاكيد بر اينكه هدف از ايجاد زمينه كارآفريني و حمايت از نوآوري و خلاقيت نيروهاي محقق جوان كمك به رونق اقتصاد محلي است افزود: ايجاد فضاي لازم براي گسترش و رشد واحدهاي كوچك و متوسط دانش مدار و فناور، بستر سازي ايجاد فرصت هاي شغلي مناسب به منظور جذب كارافرينان و دانش آموختگان دانشگاهي در زمينه هاي منجر به توسعه فناوري از ديگر اهداف پارك است.

وي همچنين تصريح كرد: يك مركز رشد بايد داراي ارتباط علمي با مجامع تخصصي مستقر در يك پارك علمي و فناوري يا نزديك به ساير مراكز علم و فناوري، داراي فضاهاي انعطاف پذير قابل واگذاري به صورت اجاره، داراي حوزه ستاد كوچك و مديريت با تجربه و داراي توان تدارك امكانات و خدمات با ارزش افزوده باشد كه البته مركز رشد از ايده هاي كه مبتني بر فناوري باشند حمايت مي كند.

استفاده از امكانات مركز رشد منوط به داشتن ايده محوري قابل تجاري شدن است

اين استاديار دانشگاه با اشاره به اينكه واحدهاي فناور در طي دو مرحله در مركز رشد تحت حمايت قرار مي گيرند گفت: در مرحله رشد مقدماتي به افراد يا گروه هاي مستعدي كه داراي ايده هاي نوآورانه صنعتي هستند، به مدت شش ماه فرصت داده مي شود تا با دريافت خدمات و مشاوره و آموزش هاي لازم براي آشنايي با بازار، شناسايي گروه كاري، تثبيت ايده كاري و ايجاد هويت هاي حقوقي مستقل خود را براي مرحله بعدي آماده كنند و مرحله بعدي كه در يك دوره استقرارحداكثر سه ساله واحدهاي فناوري مستقر در مركز رشد به معيارهاي رشد يافتگي دست يافته و پس از آن از مركز رشد خارج مي شوند.

جلالي با بيان اينكه حضور در مركز رشد و استفاده از امكانات منوط به داشتن ايده محوري قابل تجاري شدن است و داشتن مدرك تحصيلي دانشگاهي يا محل اخذ مدرك تحصيلي ملاك اصلي نيست افزود: واحدهايي كه در پارك پذيرش مي شوند بايد علاوه بر داشتن سابقه و تجربه مناسب از توانايي مالي مناسب براي استقرار در ساختمان هاي چند مستاجره يا ساخت و ساز در زمين هاي پارك برخوردار باشند.

نحوه ارائه خدمات و مساعدت مالي به واحدهاي فناور مستقر در رشد

رئيس پارك علم پارك علم و فناوري استان سمنان با يادآوري اينكه مركز رشد شماره 1 (شاهرود) در بهمن ماه سال 82 در محل دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود واقع در شهرك رضوي بسطام راه اندازي و شروع به فعاليت كرده است تصريح كرد: اين مركز تاكنون موفق به جذب 105 واحد در زمينه هاي كشاورزي، الكترونيك، فناوري اطلاعات، معدن، شيلات، عمران و معماري و ... شده است.

جلالي بيان كرد: از كل واحدهاي مذكور در حدود 90 واحد با اجراي موفق ايده محوري خود به عنوان واحد فناور رشد يافته از اين مركز خارج شده و تعداد 26 واحد نيز در حال حاضر در مركز مستقر و مشغول به اجراي ايده خود هستند.

او افزود: برنامه كوتاه مدت واحد در كميته خدمات با حضور ناظر بررسي مي شود و چنانچه با طرح تجاري مطابقت داشته باشد با درخواست خدمات مالي- اعتباري واحد موافقت مي شود و مدت زمان استقرار واحدهاي فناور در دوره پيش رشد شش ماه (حداكثر 9 ماه) و در دوره رشد حداكثر دو سال، در دوره توسعه فناوري حداكثر يك سال و براي هسته هاي تحقيقاتي دانشگاهي در ابتدا دو سال و درصورت تصويب شوراي مركز رشد قابل تمديد است.

جلالي خاطرنشان كرد: طبق آيين نامه استقرار مركز رشد، واحدهاي فناور موظفند بعد از اتمام مدت زمان استقرار در هر مرحله (پيش رشد، رشد، توسعه فناوري، هسته هاي تحقيقاتي دانشگاهي) و پس از اتمام زمان تنفس، بدهي خود را در مدت زمان تعيين شده بازپرداخت كنند كه حداكثر زمان تنفس و بازپرداخت به ترتيب يك و چهار سال است كه با توجه به عملكرد و ميزان بدهي واحد فناور توسط شوراي فناوري مركز رشد تعيين مي شود.

20 مورد ثبت اختراع در پارك علم و فناوري استان سمنان

اين استاديار دانشگاه با اشاره به اينكه تاكنون 20 مورد ثبت اختراع داشته ايم و يكي ديگر از كارهايي كه در پارك انجام مي شود مراحل ارزيابي و تائيد علمي اختراع است، گفت: منظور از ارزيابي و تأييد علمي اختراع جست‌وجو و بررسي علمي سند اختراع به وسيله متخصصان مربوطه با استفاده از تجارب علمي، مشاوره‌ها و بانك‌هاي اطلاعاتي داخلي و خارجي است و طبق قانون اين ارزيابي توسط وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و از طريق مراكز علمي و تحقيقاتي كشور صورت مي‌گيرد.

وي تاكيد كرد: براي پذيرش تقاضاي ارزيابي و تأييد علمي اختراع گذراندن شرايط ثبت اوليه اختراع در مراجع حقوقي (اداره كل ثبت شركت‌ها و مالكيت صنعتي) و ارائه ورقه ثبت؛ ارائه تقاضاي ارزيابي و تأييد علمي اختراع، همراه با مدارك كامل و مستند اختراع ثبت شده و ارزيابي و تأييد علمي اختراع بيش از دو بار انجام نخواهد گرفت؛ بدين معني كه در صورت رد اعتبار علمي اختراع متقاضي، تنها يك بار ديگر ارزيابي علمي آن از سوي مرجع ديگري غير از مرجع بررسي كننده اوليه، ضروري است.

جلالي افزود: صحت مباني علمي و نوآوري اختراع توسط يكي از اعضاء هيئت علمي دانشگاه ها و مراكز پژوهشي مورد تاييد وزارتين علوم، تحقيقات و فناوري يا بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با حداقل رتبه استادياري و تخصص در موضوع توسط معاون پژوهشي و يا مسئول واحد پژوهشي سازمان مربوط براي شاغلان مراكز، موسسات، ادارات، كارخانجات و صنايع، به شرط آنكه معاونت يا واحد مزبور مصوب و مورد تاييد اين وزارتخانه ها باشد.

يك پارك با چند آزمايشگاه تخصصي

رئيس پارك علم و فناوري استان سمنان همچنين با بيان اينكه اين پارك با توجه به وجود طيف وسيع مخاطب نيازمند به خدمات تخصصي آزمايشگاهي داراي چند آزمايشگاه تخصصي در زمينه هاي مختلف است، تاكيد كرد: اولين آزمايشگاه تخصصي با عنوان آزمايشگاه شيمي (شيمي خاك) در سال 1370 در محل سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي تاسيس و راه اندازي شد كه در حال حاضر با دارا بودن تجهيزات تخصصي و مدرن يكي از آزمايشگاه هاي علمي معتبر در سطح كشور است.

جلالي خاطرنشان كرد: در اين آزمايشگاه ساليانه تعداد قابل توجهي آناليز و تجزيه شيميايي نمونه هاي متعددي از آب و فاضلاب، خاك، گياه و سنگ به منظور شناسايي كمي‌ و كيفي عناصر موجود در آنها در اين آزمايشگاه صورت مي شود.

او افزود: اين آزمايشگاه در سال 1383 پس از گذراندن مراحل بازديد و ارزيابي عملكرد موفق به اخذ گواهينامه آزمايشگاه معتمد با كد CS-50-8302-0072 از سوي سازمان حفاظت محيط‌ زيست كشور گرديدكه تنها آزمايشگاه معتمد در اين زمينه در كل استان است.

فعاليت آزمايشگاه شيمي آب و فاضلاب به منظور شناسايي آلاينده هاي زيست محيطي

رئيس پارك علم و فناوري استان سمنان گفت: آزمايشگاه شيمي آب و خاك در سال 1387پس از ارزيابي چند ماهه عملكرد به عنوان عضو شبكه ملي آزمايشگاه‌هاي زيست فناوري كشور با شماره عضويت 660704/12030 و زمينه فعاليت آناليز آب، خاك، گياه و سنگ و پساب هاي خروجي كارخانجات پذيرفته شد.

جلالي تصريح كرد: سنجش شيميايي فلزات سنگين و عناصر ريز مغذي در نمونه هاي خاك، گياه و سنگ جهت شناسايي كيفي‌ و كمي عناصر، رطوبت، بافت خاك، كربن آلي، مواد خنثي شونده بر‌حسب كربنات كلسيم، ازت گل، فسفر قابل جذب، پتاسيم قابل جذب، سديم، كلسيم، منيزيم، كربنات، بيكربنات، كلرايد، سولفات و گچ از فعاليت هايي است كه در اين آزمايشگاه انجام مي شود.

وي گفت: آزمايشگاه شيمي آب و فاضلاب كار سنجش شيميايي پارامترها در نمونه هاي آب و فاضلاب به منظور شناسايي آلاينده هاي زيست محيطي از نمونه هاي مورد سنجش مانند آب آشاميدني و كشاورزي و فاضلاب و پساب خروجي كارخانجات صنعتي را انجام مي دهد.

ارائه آموزش آزمايش هاي تخصصي گوهر شناسي

اين استاديار دانشگاه افزود: با عنايت به وجود مخاطب فراوان در خصوص فراگيري آموزش آزمايشهاي تخصصي در زمينه گوهر شناسي، اين آزمايشگاه تاسيس و در حال حاضر با برگزاري دوره هاي آموزشي در زمينه گوهر شناسي، يكي از مراكز تخصصي در اين خصوص شناخته شده است.

وي افزود: اين آزمايشگاه مجهز به تجهيزات ميكروسكوپ سه چشمي، ميكروسكوپ سنگ شناسي (10 عدد)، هولدر، پلاسكوپ، رفركتومتر، تابير اپتيك، ترازو حساس، دستگاه UV، Master ston، لنزpatten effect، كوليس، پنس و لوپ، اسپكتروسكوپ، دايكروسكوپ است. chealseafillter، Box آموزشي است.

جلالي خاطرنشان كرد: آزمايشگاه پردازش تصاوير رقمي با كاربرد خاص در علوم زمين به منظور آناليز تصاوير ميكروسكوپي و سنجش از راه دور راه اندازي شده است و در حال حاضر داراي تجهيزاتي مانند ميكروسكوپ مخصوص ديجيتال، دوربين ميكروسكوپ، عدسي است كه خدمات تخصصي را به متقاضيان ارائه مي دهد.

وي خاطرنشان كرد: اين آزمايشگاه كه با هدف رفع نياز متقاضيان و آزمايشگاه هاي فناور فعال در زمينه تخصصي برق و الكترونيك، تاسيس و تجهيز شده است و در حال حاضر با تجهيزات اسيلوسكوب، فانكشن ژنراتور، سوئيپ فانكشن ژنراتور ديجيتال، منبع تغذيه، مولتي متر، كيف ابزار، كارت اسيلوسكوپ، آي سي تستر ديجيتال، پروگرامر PIC، پروب لاجيك آماده ارئه خدمات تخصصي به متقاضيان است.

راه اندازي آزمايشگاه مركزي نانو با هدف توسعه اين فناوري در شاهرود

رئيس پارك علم و فناوري استان سمنان افزود: آزمايشگاه مركزي نانو با هدف توسعه اين فناوري در بخش تحقيقات كاربردي، برقراري ارتباط پروژه هاي تحقيقاتي دانشگاه با بخش صنعت و گسترش پروژه هاي تقاضا محور در زمينه فناوري نانو و كمك به شكل گيري شركت هاي جديد دانش بنيان با موضوع فعاليت در حوزه فناوري نانو تاسيس و راه اندازي شده است.

جلالي با اشاره به اينكه اين آزمايشگاه داراي تفاهم نامه همكاري با 12 دانشگاه منطقه اي است گفت: اين آزمايشگاه در حال حاضر در فضايي به مساحت تقريبي 100 متر مربع احداث و تجهيز شده است كه البته به منظور رفع نياز طيف وسيع مخاطبان، مراحل احداث ساختمان آزمايشگاه مركزي نانو مشتمل بر هشت آزمايشگاه تخصصي نيز آغاز شده است.

او بيان كرد: اين آزمايشگاه با هدف كنترل ميكروبي فرآورده هاي غذايي و توليدات صنعتي از نظر بهداشتي و نظر صنعتي به منظور بالا بردن زمان ماندگاري و حفظ كيفيت فرآورده و در نهايت حفظ سلامت جامعه تاسيس و راه اندازي شده است.

پاركي علمي-تفريحي شاد با تاثيرگذاري عميق و پايدار بر روي مخاطبان‌

رئيس پارك علم و فناوري استان سمنان همچنين با اشاره به اينكه پارك علمي-تفريحي نو آموز يك محيط علمي-تفريحي شاد و تعاملي با تاثيرگذاري عميق و پايدار بر روي مخاطبين‌ است افزود: مخاطبان اين مركز دانش آموزان مقاطع مختلف تحصيلي و نوجوانان علاقمند به يادگيري مسايل و فرآيند‌هاي علمي و فني هستند كه در اين پارك علمي بازديدكنندگان از نزديك با فرآيندهاي مختلـف علمي به ويژه آزمايشات مختلف فيزيك (نور و صوت)، (رباتيك و مكانيك) و نجوم آشنا مي شوند.

جلالي خاطرنشان كرد: علاقمندان به بازديد از پارك علمي-تفريحي نوآموز مي توانند ضمن ارسال درخواست كتبي به رياست پارك علم و فناوري استان سمنان، نوبت بازديد خود را از طريق تلفن هاي 9-3300275-0273 با مدير اداره خدمات فني و تخصصي پارك پيگيري كنند.

تقويم جشنواره ها و كنفرانس هاي برنامه ريزي شده

رئيس پارك علم و فناوري استان سمنان گفت: هرساله جشنواره ها و كنفرانس هاي مختلفي مانند جشنواره شيخ بهايي در ارديبهشت هر سال، جشنواره خوارزمي در خرداد ماه هر سال، جشنواره فردوسي، جشنواره جوان ايراني فكر ايراني و جشنواره شكوفايي فجر انقلاب در زمستان هر سال، جشنواره هفته پژوهش در آذر ماه هر سال، جشنواره فناوري نانو در پاييز هر سال برگزار مي شود.

او افزود: اين جشنواره ها در سه بخش و سه گروه سني برگزار مي شود كه شامل "بخش نو آوري، بخش شكوفايي و جشنواره استانى نوآورى و شكوفايى است.

جلالي در پايان خاطر نشان كرد: در هفته پژوهش كه از 23 تا 27 آذر ماه در محل دائمي نمايشگاه تهران برگزار شده است پارك علم فناوري استان سمنان با 10 شركت فناور در بخش فن بازار حضور خواهند داشت.

كد خبر: 2197251

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۶ - ۱۱:۰۳

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن