تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر نزد خداوند عبادتى بهتر از شكرگزارى در همه حال بود كه بندگان مخلصش با آن عبادتش ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872068869




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در سي و يكمين جلسه شوراي شهر تأكيد شدشهرداري موظف است در مقاوم‌سازي گود ايران‌زمين نظارت كند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در سي و يكمين جلسه شوراي شهر تأكيد شدشهرداري موظف است در مقاوم‌سازي گود ايران‌زمين نظارت كند
اعضاي شوراي شهر تهران در سي و يكمين جلسه شورا شهرداري را موظف كردند كه بر مقاوم سازي گود ايران زمين نظارت داشته باشد و هزينه آن را از مالك پروژه دريافت كند.


به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، سي و يكمين جلسه شوراي شهر تهران صبح امروز از ساعت 9 و 20 دقيقه در تالار شورا برگزار شد.

در ابتداي جلسه اقبال شاكري با اشاره به اينكه پروانه ادامه كار پروژه ايران زمين لغو شده است، اظهار داشت: بر اساس آخرين جلسه شوراي عالي شهرداري پروانه اين پروژه لغو شد.

وي از شهرداري دستگاه‌هاي مربوطه خواست نظارت دقيقي را بر مقاوم‌سازي اين گودبرداري داشته باشند و تمهيدات لازم را براي اين موضوع در نظر بگيرند.

محسن سرخو ديگر عضو شوراي شهر تهران با اشاره به اينكه گود ايران زمين مشكلات عديده‌اي را براي ساكنان اين منطقه ايجاد كرده است، گفت:‌ هم‌اكنون نيز ترك‌هاي جديدي در اطراف خيابان گلستان ايجاد شده است ضمن اينكه مالك پروژه به تعهدات خود در خصوص ايجاد شمع‌ها در كنار ديواره پروژه عمل نكرد.

سرخو گفت: در حال حاضر خيابان ايران زمين با توجه به بارندگي‌هاي اخير نشست كرده و اگر اقدامي صورت نگيرد شايد اتفاقات بدتري بيفتد.

وي در ادامه با اشاره به اينكه امروز روز حمل و نقل نامگذاري شده است، افزود: اميدواريم اقدامات جدي‌تري در خصوص كاهش خطرات حمل و نقل اتخاذ شود و شاهد كاهش آلودگي باشيم.

رئيس كميته حمل و نقل شوراي شهر تهران ادامه داد: بايد حمل و نقل عمومي توجه بيشتري شود و از لحاظ اجرايي و فرهنگي در اين زمينه اقداماتي صورت گيرد تا اميدواري در حوزه فرهنگي شهرداري تهران توجه ويژه‌اي را به اين موضوع داشته باشد.

به گزارش فارس،‌در ادامه سي و يكمين جلسه شوراي شهر تهران عليرضا دبير رئيس كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران با اشاره به لغو پروانه ايران زمين از سوي كميسيون شوراي عالي شهرداري اظهار داشت: در حالي اين تصميم گرفته شده است كه اميدواريم تمهيدات لازم براي اين تصميم و پر كردن گود ايران زمين گرفته شود.

وي با اشاره به اينكه پر كردن گود ايران زمين حداقل چند ماهي زمان مي‌برد، گفت: اميدواريم در اين زمينه تمهيدات لازم گرفته شود چرا كه اگر اين اتفاق نيفتد قطعا مشكلات بيشتري براي ساكنان اين منطقه به وجود خواهد آمد.

دبير با بيان اينكه اگر گود ايران زمين به همين شكل لحاظ شود مشكلات زيادي را براي خانه‌هاي مردم در سعادت آباد به وجود خواهد آورد، گفت: اگر كار به اين شكل ادامه پيدا كند قطعا خانه‌هاي ساكنين اين منطقه پايين مي‌آيد و مشكلات بيشتر خواهد شد.

به گزارش فارس، احمد مسجدجامعي رئيس شوراي شهر تهران با اشاره به تصميم كميسيون شوراي عالي شهرداري در خصوص پروژه ايران زمين گفت: قطعا اين تصميم اعمال خواهد شد و ما نيز از شهرداري تهران مي‌خواهيم تمهيدات لازم را در اين خصوص انجام دهد.

به گزارش فارس، محمد سالاري در ادامه جلسه شورا، گفت: خوشبختانه وزير راه و شهرسازي توجه ويژه‌اي را به پروژه ايران زمين داشت و در اولين جلسه شوراي عالي شهرداري به اين موضوع اشاره كرد.

وي با اشاره به تصميم شوراي عالي شهرداري، گفت: اين تصميم قطعا به نفع شهروندان و ساكنين خيابان ايران زمين خواهد بود و در واقع تصميم شخصي نيست.

وي در ادامه با اشاره به مغايرت‌هاي طرح جامع و طرح تفصيلي شهر تهران، گفت: قطعا اين موضوع نيز در جلسات شوراي عالي شهرداري پيگيري خواهد شد.

سالاري بيان داشت‌: در جلسه اخير شوراي عالي شهرسازي تمام اعضا بر اين موضوع تأكيد دارند كه بايد اين پروژه متوقف شود چرا كه ساخت اين پروژه در ابتدا نيز كار اشتباهي بوده است.

سالاري گفت: مالكان پروژه نيز مي‌توانند با همكاري شهرداري و شوراي شهر منطقه ديگري را براي ساخت چنين پروژه‌اي در نظر بگيرند و طرح جايگزين را بر اساس چارچوب طرح تفصيلي انجام دهند.

سالاري گفت:‌اميدواريم مقاوم سازي گودبرداري پروژه ايران زمين در دستور كار شهرداري قرار گيرد و شورا نيز نظارت كاملي را بر اين پروژه داشته باشد.

به گزارش فارس در ادامه اين جلسه اعضاي شوراي شهر به اين جمع‌بندي رسيدند كه پروژه ايران زمين متوقف و در ادامه مقاوم سازي اين پروژه با هزينه شخصي مالك صورت گيرد.

انتهاي پيام/

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن