واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حمايت شركت ارتباطات زيرساخت از انحصار اپراتور چهارم
مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت در زمينهي پروانه اپراتور چهارم اعلام كرده است: پروانه اين اپراتور در راستاي سرويسهاي آينده صادر و دورهي حفاظت آن نيز براي حمايت از سرمايهگذار لحاظ شده است.
به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمود خسروي چندي پيش دربارهي انحصار ايجاد شده براي اين اپراتور و تناقض آن با ايجاد فضاي رقابتي گفت: شايد بهتر باشد به جاي انحصار گفته شود، در راستاي حفاظت از سرمايهگذار؛ دورهاي را براي اين اپراتور در نظر گرفتهايم؛ زيرا اگر چنين دورهاي نباشد سرمايهگذار حاضر به انجام فعاليت در برابر اپراتورهايي كه پيش از اين وجود داشتهاند، نميشود.
او دورهي حفاظت را مهمترين دوره حيات يك اپراتور دانست و افزوده بود: در اين دوره حفاظت، اين اپراتور ميتواند خدمات خود را به جامعه عرضه كند تا در مرحلهي بتواند در رقابت با ساير فعالان حرفي براي گفتن داشته باشد.
خسروي بر اساس اطلاعات نشريه ارتباطات دربارهي حمايت زيرساخت از فعاليت اين اپراتور نيز خاطرنشان كرده بود: ما حاضريم در استانها و مكانهايي كه امكانات داريم، به اپراتورها كمك كنيم. بهعنوان مثال ما امكانات مراكز راه دور PC و SC را داريم و همانطور كه به رايتل گفتهايم براساس طراحي آنها حاضريم تا امكاناتمان را در اختيار آنها بگذاريم، با اپراتورچهارم نيز حاضر به همكاري در راستاي استفاده از اين ظرفيتها هستيم.
افزايش سرعت اينترنت شايد رويايي ديرينه براي بسياري از كاربران باشد. اما اين رويا قرار است تا مرداد 93 با اجراي پروژههاي اپراتور چهارم، براي 400 هزار نفر از مردم تبديل به واقعيت شود. در اين گزارش نگاهي گذرا به فعاليتهاي اپراتور چهارم خواهيم انداخت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اپراتور چهارم با هدف ايجاد توسعه توسعه، مديريت شبكه ملي، دسترسي به فيبر نوري و ارائه سرويسهاي ارزش افزوده بر روي آن تأسيس شد و شروع به فعاليت كرد. مجوز فعاليت اين شركت كه افزايش پهناي باند را با خود به همراه خواهد داشت در سال 89 به دست معاون اول رييس جمهوري امضا شد.
اما فعاليت جدي ايرانيان نت زماني آغاز شد كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مجوز اين شركت را مبني بر ايجاد شبكه ملي اطلاعات و دسترسي فيبر نوري در ايران در آبان ماه سال 91 صادر كرد.
نشان تجاري اين شركت كه در آن از شكل مربع و رنگ زرد استفاده شده كه در بردارندهي صفات پايداري ارتباط در همه سرزمين، زادگاه، زاد بوم، شهر و كشور است.
اين شركت كه 20 درصد سهام آن متعلق به دولت است، وعده داده كه تا تاريخ مرداد سال 93، 400 هزار ايراني را به شبكهي فيبر نوري وصل خواهد كرد. در فاز اول اجراي اين طرح، هفت شهر تهران، مشهد، شيراز، اصفهان، تبريز، كرج و قم به شبكه فيبر نوري متصل خواهند شد.
قرار است اين شركت تا 10 سال آينده هشت ميليون كاربر ايراني را به شبكهي فيبر نوري آن هم با سرعت 20 مگابيت بر ثانيه متصل كند البته نبايد اين موضوع را فراموش كنيم كه اين شركت در ارائهي پهناي باند طبق سياستها و قوانين كشور عمل خواهد كرد.
به علت كامل بودن پروانه اين شركت، ايرانياننت ميتواند تمام خدمات ارتباطي را به كاربران خود ارائه كند، البته قبل از ارائه اين خدمات بايد مجوزهاي لازم را از مراكز ذيصلاح دريافت كند.
رييس مجمع عمومي ايرانيان نت چندي پيش با بيان اينكه سال 91، سال بسترسازي و تدارك مقدمات و اخذ پروانه بهرهبرداري براي ورود به حوزههاي اجرايي و عملياتي بود، سال 92 را سال نيل به اهداف تعيين شده در پروانه صادره از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي دانسته است.
دهقاني ضمن تاكيد بر به كارگيري نيروهاي انساني ماهر و توانمند، سازماندهي مناسب و برنامهريزي و كنترل برنامهها به منظور تامين انتظارات جامعه از اپراتور چهارم افزود: شبكه دسترسي كاربران خانگي، سازماني و تجاري به فيبرنوري يك ضرورت ملي است كه تحقق آن برعهده شركت ايرانيان نت نهاد شده است و اين شركت ملزم است همگام با ساير كشورهاي پيشرفته جهان شبكه را در زمان تعيين شده براي استفاده عمومي آماده كند.
انتهاي پيام
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]