واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نامه سرگشاده بسيج دانشجويي دانشگاه مازندران خطاب به رئيس جمهور:هدف هيئت نطارت ناآرام كردن جو دانشگاه و حمايت از افراطيون است
بسيج دانشجويي دانشگاه مازندران با صدور نامهاي سرگشاده خطاب به رئيس جمهور گفت: هدف هيئت نظارت بر دانشگاهها ناآرام كردن جو دانشگاه و حمايت از افراطيون است.
به گزارش خبرگزاري فارس از بابلسر، در روزهاي اخير و با آمدن هيئتي به نام هيئت نظارت بر دانشگاهها به دانشگاه مازندران كه با هدف نظارت بر عملكرد رئيس اين دانشگاه صورت گرفت شاهد برخي ناآراميها در فضاي سياسي بزرگترين دانشگاه دولتي استان مازندران بوديم كه در اين راستا بسيج دانشجويي دانشگاه مازندران با صدور نامهاي سرگشاده خطاب به دكتر روحاني رئيس جمهور نسبت به ايجاد اين ناآراميها در دانشگاههاي كشور هشدار داد.
در ابتداي اين نامه آمده است: مايه مباهات است كه ملت شريف ايران در ويترين انتخابات يازدهم رياست جمهوري،گزينه و مشياعتدال را برگزيد.
كه همانا موجب يكپارچگي و سرفرازي ملت خواهد ميشود كه به طور دقيق "خير الامور اوسطها" اميدها زنده شد كه چهار سال اعتدال،چهار سال دوري از افراط و چهار سال اعمال و تصميمهاي برخاسته از خرد و تدبير را شاهد باشيم.
اعتدال در انتخاب هيئت وزيران،اعتدال در سياست خارجي و داخلي، و بالاخره اعتدال در تمامي عرصههاي مديريتي و نظارتي ضروري است.
بيشك اين انتظار خواسته جمع محدودي نبوده بلكه ميل دست كم 18 ميليون ايراني است.
در بخش ديگري از اين نامه آمده است: در طول عمر چند ماهه دولت تدبير و اميد، بعضاً از اين خط و چارچوب فاصله گرفته شد و رگههايي از افراط در سطوح مختلف عيان شد.
از مصاديق اين مدعا اين است كه از چند روز قبل نمايندگاني از وزارت علوم،تحقيقات و فناوري در قالب هيئتي متشكل از رؤسا و مديران اسبق برخي دانشگاهها با عنوان «هيئت نظارت و ارزشيابي» به دانشگاههاي بزرگ كشور اعزام شده تا به ارزيابي عملكرد رؤساي دانشگاهها در چند سال اخير بپردازند.
در ادامه اين نامه بسيج دانشجويي دانشگاه مازندران با اشاره به حضور اين هيئت نظارت در دانشگاه مازندران آوردهاند: اگر بنا است كه نظارتي صورت گيرد يا تغييري انجام شود،نيازي به ساختار شكني و پرداختن به امور ظاهري و پرحاشيه نيست و ساز و كار تغيير رياست از مسير ديگري كه لازمهاش بررسي كارشناسانه است،ميگذرد.
در بخش ديگري از اين نامه آمده است: اگر حضور چنين هيئتي در دانشگاهها پذيرفته شود باز لزوم تشكيل جلسات متعدد و پرحاشيهاي با اساتيد،كاركنان و دانشجويان با عنوان «جلسات تحقيق و بررسي» ناشناخته است.
به ويژه اينكه جلسات مذكور به صورت ديدار عمومي و حتي با حضور افرادي خارج از دايره دانشگاه برگزار ميشود.
در ادامه اين نامه آمده است: غالباً پيش از شروع نشست نيز تجمعي از دانشجويان مخالف و منتقد رياست دانشگاه در محل تشكيل جلسه شكل گرفته كه همهگير شدن اين موضوع و اينكه افراد معترض در دانشگاههاي مختلف عمدتاً از يك طيف و غالباً افراد اصلي و سابق يك تشكل منحله دانشجويي است.
در بخش ديگري از اين نامه با اشاره به مشكوك بودن محل برگزاري جلسات شوراي نظارت آمده است: برگزار شدن جلسات در مكاني از دانشگاه كه توان بالقوه بالايي براي تنش و التهاب از يك سو و نحوه برگزاري و مديريت جلسه كه در هنگام ايجاد تنش،كوچكترين تلاشي براي آرام كردن فضا نميشود، به همراه موارد قبلي به ناچار بوي نامطبوع هماهنگي برنامهريزي و تعمد را به مشام ميرساند، و تنها نتيجهاي كه ميتوان از اين گزاره دريافت،اين است كه هدف از اعزام چنين هيئتهايي،تنها ناآرام كردن جو دانشگاهها،خيزش دانشجويان (غالباً داراي خط فكري خاص)،ربط دادن مشكلات كلان كشوري و مملكتي به مديريت دانشگاه و حتي ايجاد نارضايتي كاذب عليه مديريت و رياست دانشگاهها و نهايتاً سندي است عيني براي تصميم تعويض رئيس.
حال بماند كه در اين تجمعات و نشستها چه اهانتهايي به قشر ارزشي و ارزشهاي جامعه رفته است.
در ادامه اين نامه آمده است: اگر تغييري در مديريت دانشگاه رخ دهد، ناگزير اذهان متوجه اين نكته ميشود كه اين تغييرات از پيش تعيين شده بود چرا كه ايرادهايي از قبيل استخدام اساتيد ارزشي،برخورد با هنجارشكنان و پيشبرد برنامه تفكيك جنسيتي و ... نه تنها دليلي براي عزل نيست نقطه قوت و دال بر ابقا است.
در بخش پاياني اين نامه نيز آمده است: معالوصف خواسته فرزندان خيرخواهتان در دانشگاه مازندران در ابتدا همان حفظ مشي مقدس اعتدال در تمامي امور و تمامي جنبههاي مديريتي و جلوگيري از كينهتوزي و افراط در بخشهاي خاص همانند موارد ياد شده است، كه مبادا افراطيون و فتنهگران دوباره جايگاه مقدس دانشگاه را جولانگاه افكار سياسي خويش قرار دهند.
وزارت علوم، تحقيقات و فناوري جايي نيست كه گروهي نابهخردانه با انحصارطلبي سعي در يك دست كردن اين مجموعه عظيم داشته باشند. چرا كه دانشگاه مكاني است نه سياست زده، بلكه جايي است براي تضارب آرا براي نيل به حقيقت.
و حالا نتيجه انحصار و افراط،فرو رفتن در چاهي است كه به دست خود كنده ميشود و اين هماني است كه بارها خود فرمودهايد.
انتهاي پيام/86025/
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 214]