پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850101290
از روز حمل و نقل تا پرواز اولين هواپيماي موتوردار جهان
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: از روز حمل و نقل تا پرواز اولين هواپيماي موتوردار جهان
روز حمل و نقل، انتقال پيكر شهيدتندگويان پس از ۱۱ سال به ايران، پرواز اولين هواپيماي موتوردار جهان، درگذشت "سيمون بوليوار" قهرمان امريكاي جنوبي، تولد لوود ويك وان بتهوون و ... از مهمترين رخدادهاي تاريخي امروز است.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، امروز ۲۶ آذر ۱۳۹۲ خورشيدي برابر با ۱۴ صفر ۱۴۳۵ هجري و ۱۷ دسامبر ۲۰۱۳ ميلادي است. مهمترين رخدادهاي تاريخي امروز از اين قرار است:
روز حمل و نقل
در تاريخ تحولات صنعت حمل و نقل در كشورمان، روزها و ايام سرنوشتسازي بودهاند كه نقش تعيينكنندهاي در شكلگيري و انسجام شبكه حمل و نقل كشور داشتهاند. 26 آذر سال 1362 يادآور چنين ايامي است كه در آن حضرت امام خميني(ره) فرماني در زمينه اعزام كاميونها به بنادر جنوبي براي تخليه كالاهاي وارداتي و مايحتاج مردم صادر كردند. در پي اين فرمان كاميونداران سراسر كشور، آمادگي خود را براي تخليه بنادر و حمل و نقل مواد ضروري مورد نياز مردم اعلام كردند.
14 سال پس از زمان صدور فرمان امام راحل(ره)، در سال 1376 به پيشنهاد وزارت راه و ترابري و براي آگاهسازي هر چه بيشتر جامعه با نقش و جايگاه بخش حمل و نقل، روز 26 آذر ماه از سوي شوراي فرهنگ عمومي به عنوان روز حمل و نقل شناخته شد. روز حمل و نقل، روز قدرداني از خدمات ارزشمند رانندگان و ساير دستاندركاران و شاغلان بخش حمل و نقل كشور و فرصتي مناسب براي بازنگري نيازها و مشكلات اين بخش است.
رحلت محقق و مدرس فرزانه آيت اللَّه شيخ «هادي تألُّهي» در همدان (۱۳۷۵ ش)
آيتاللَّه شيخ هادي تالُّهي در سال ۱۲۸۰ شمسي (۱۳۱۹ ق) در همدان ديده به جهان گشود و سالها در محضر پدرش، آيتاللَّه شيخ مرتضي تألّهي به فراگيري علوم ديني پرداخت. از آن پس مدرسه زنگنه همدان، پايگاه تحقيق و تدريس او گرديد. آيتاللَّه تألّهي همچنين از محضر عالمان ديگري همچون ميرزا علي آقا خلخالي، شيخ محمدبهاري و سيدعلي نجفي كسب فيض نمود و به مقام والايي در علم و تقوا دست يافت. از وي آثار چندي نيز به جاي مانده است. سرانجام اين عالم رباني در ۲۶ آذر ۱۳۷۵ ش در ۹۵ سالگي دار فاني را وداع گفت و در باغ بهشت همدان مدفون گرديد.
ابطال معاهدات تحميلي روسيه تزاري عليه ايران (۱۲۹۶ ش)
در زمان صدارت وثوق الدوله، دولت جديد التأسيس بلشويكي روسيه كه ميخواست قواي خود را از نواحي شمالي ايران خارج سازد، با ارسال نامهاي براي دولت ايران اعلام داشت تمام معاهداتي كه دولت روسيه تزاري به ايران تحميل كرده بود از درجه اعتبار ساقط است. طبق مواد اين اعلاميه كه به امضاي تروتسكي، همكار لنين و از رهبران انقلاب بلشويكي روسيه، رسيده بود، عهدنامهاي كه روسيه تزاري و دولت استعماري انگليس در سال ۱۹۰۷ م براي تقسيم ايران بسته بودند، لغو شد و مبناي اعتبار ساير معاهداتي كه ميان ايران و روسيه وجود داشت، رضايت طرفين اعلام گرديد.
رحلت فقيه جليل آيتاللَّه "سيد اسماعيل اصفيايي شندآبادي" (1368ش)
عالم رباني، آيتاللَّه سيد اسماعيل اصفيايي شِندآبادي در سال 1289 ش در آذربايجان شرقي ديده به جهان گشود. آيتاللَّه اصفيايي از آن پس به درس و بحث و ارشاد مردم همت گماشت و با تلاش عالي خود، مسجد و مدرسه تاريخي سيد حمزه تبريز را كه به ويرانهاي تبديل شده بود احيا كرد و آن را به محلي براي ترويج دين و اسكان طلاب تبديل نمود. ايشان پس از عمري تلاش و فعاليتهاي مذهبي و اجتماعي در تبريز و خدمت به مردم آن شهر، راهي شهرستان قم شد تا با استفاده از انفاس قدسي عارفانِ آن تربت پاك، تزكيه نفسِ خويش را به اكمال برساند. اين عالم رباني و فقيه صمداني سرانجام پس از سالها كوشش در جهت ترويج و تبليغ دين و تزكيه و تهذيب نفس در تاريخ 26 آذر 1368 برابر با 18 جماديالاول 1410 ق در 79 سالگي دارفاني را وداع گفت و پيكر پاكش پس از تشييعي باشكوه، در مقبرة العُلماء باغِ بهشت قم به خاك سپرده شد.
صدور فرمان "ميلان" توسط "ناپلئون بُناپارت" پادشاه فرانسه (1807م)
ناپلئون در سال 1799م با بستن مرزهاي فرانسه بر روي كالاهاي انگليسي گام نخست را در فشار بر بريتانيا آغاز نمود. وي آن گاه با همكاري روس، اتريش و پرتغال به سوي هدف خود در حذف كشتيها و بازرگاني انگلستان از قاره اروپا ادامه مسير داد. در اين راستا، ناپلئون هرگونه تجارت با انگلستان را ممنوع كرد و ورود كالاهاي انگلستان به آن منطقه را، به مصادره تهديد نمود. انگلستان نيز در واكنش به اين وضع، دريافت جواز توسط كشورهاي بيطرف براي تجارت با قاره اروپا را الزامي اعلام كرد. در پاسخ به اين اقدام انگلستان، ناپلئون بُناپارت فرمانهايي از جمله فرمان ميلان را در هفدهم دسامبر 1807م صادر نمود كه بر اساس آن، همه كشتيهاي بي طرف تهديد ميشدند كه در صورت پذيرش دستورهاي انگلستان، به عنوان اموال انگلستان، مصادره خواهند شد. ناپلئون همچنين از دولتهاي اروپايي دست نشانده خود خواست تا روابط تجاري خود را با انگليس قطع كنند. بدين ترتيب، ناپلئون جزيره انگليس را در خشكي و دريا محصور كرد و كشتيهاي فرانسوي و متحدان فرانسه اجازه يافتند تا كشتيهاي انگليسي را مورد تهاجم قرار دهند. با اين فرمان، نفوذ سياسي و تجاري انگليس در مناطق خشكي اروپا كاهش يافت و اوضاع بازرگاني و صنعت انگلستان را به ميزان يك بحران اقتصادي كه با خشكسالي همراه بود مواجه ساخت. با اين حالْ شكست نهايي ناپلئون در سال 1815م خط پاياني بر اين گونه قراردادها كشيد.
انتقال پيكر شهيدتندگويان پس از ۱۱ سال اسارت در عراق (۱۳۷۰ ش)
محمدجواد تندگويان در سال ۱۳۲۹ در تهران به دنيا آمد. پس از پايان تحصيلات وارد مبارزات سياسي شد و با پيروزي انقلاب نيز در خط نظام قرار گرفت تا اينكه در دولت شهيد رجايي به وزارت نفت انتخاب شد. كمتر از دو ماه بعد، وي در يكي از بازديدهايي كه از صنعت نفت در جنوب داشت به اتفاق چند نفر ازمسئولان وزارت نفت به اسارت نيروهاي متجاوز بعثي عراق درآمد.
شهيد تندگويان در طول مدت اسارت تحت سختترين شكنجههاي بعثيان قرار گرفت تا اينكه به فيض شهادت نائل آمد. سرانجام بعد از گذشت ۱۱ سال، پيكر مطهر اين آزاده مجاهد در اواخر آذرماه ۱۳۷۰ به ايران انتقال يافت و در بهشت زهرا به خاك سپرده شد.
تحويل 45 تا 60 فروند ميراژ 2000 به عراق از سوي فرانسه در اوج جنگ با ايران (1365ش)
شهادت "محمد بنابي بكر" از ياران امام علي(ع) در مصر توسط معاويه (38 ق)
محمد بن ابي بكر ابن ابي قَحافه، يكي از ياران وفادار امام علي(ع) بود كه مادرش، اسماء دختر عُمِيس پس از ابوبكر با امام علي(ع) ازدواج كرد. او از كودكي در دامان علي(ع) تربيت شد و به شايستگي، مهر علي در دلش جاي گرفت. از اين رو، وي از حواريّون و اصحاب خاصِّ آن حضرت شد و مورد عنايت ويژهٔ امام قرار داشت. محمد در جنگ جمل در ركاب اميرالمؤمنين بود كه از جانب امام به حكومت مصر انتخاب شد. امّا مردم مصر از دَرِ نيرنگ با او وارد شده و در اين هنگام، سپاه معاويه به فرماندهي عمروعاص بر مصر تاخت در حالي كه مردم مصر، عليه او شورش كردند. جنگ شديدي روي داد تا اين كه لشكر محمد بن ابي بكر رو به ضعف نهاد. سرانجام، محمد دستگير و به فجيعترين وجهي به شهادت رسيد. او علاوه بر شجاعت و شهامتِ زايدالوصفي كه داشت، از علم و درايت و فهم و فراست و زهد و عبادتِ فوقالعادهاي برخوردار بود. اميرالمؤمنين علي(ع)، چون خبر شهادت محمد بن ابي بكر را شنيد، سخت بيتابي نمود و چندين بار در خطبههاي خويش، وي را به اين صفات ميستود.
رحلت "ابن شدّاد" فقيه و مورخ مسلمان (632 ق)
ابوالمحاسن بهاءالدين مشهور به ابن شدّاد در سال 539 ق در موصل به دنيا آمد ابن شداد بعد از طي اين مراحل، در مدرسهٔ نظاميهٔ بغداد، به تدريس پرداخت و در همين دوران بود كه ابن خلكان، مورخ مشهور مسلمان، از محضر درس وي بهرههاي بسيار بُرد. ابن شداد پس از چندي، براي كسب دانش بيشتر به سرزمينهاي مختلف اسلامي سفر كرد و هنگامي كه به شام رسيد، كتابي را كه دربارهٔ جهاد و آداب و احكام آن نوشته بود به صلاحالدين ايوّبي هديه كرد. دوستي بين ابن شدّاد و صلاحالدين ايوبي همچنان ادامه يافت و او همچون مشاور و مورخ، در تمام سفرها به خصوص در جنگهاي معروف صليبي، همراه صلاح الدين بود. اين دوستي موجب شد كه ابن شداد بتواند شرح مستند وقايع دوران صلاح الدين ايوبي را بنويسد. يكي از همين نوشتهها - كه بيشك اهميت بسياري در زمينهٔ تاريخ نگاري دارد - كتاب النّوادِرُ السُّلطانيه نام دارد. همچنين دَلايِلُ الاحكام در احاديث فقهي در چهار جلد و العَصا دربارهٔ حضرت موسي(ع) از ديگر آثار اوست. ابن شداد در 93 سالگي درگذشت.
تولد "ملامحمد محسن فيض كاشاني" محدث، عالم و مفسر بزرگ مسلمان (1007 ق)
ملامحمدمحسن بن شاه مرتضي كاشاني، حكيم، محدث، مفسر، متكلم، عارف و شاعر در كاشان متولد شد. او پس از فراگيري دورهٔ مقدمات، از محضر دو استاد بزرگ عهد خود در شيراز به نام سيد ماجد صادقي بحراني و ملاصدراي شيرازي بهره گرفت. ملامحسن كاشاني پس از مدتي به تَشرَّف دامادي ملاصدرا رسيد و عنوان فيض را برگزيد. تأليفات او را تا 200 اثر ذكر كردهاند كه از مهمترين آنها ميتوان به تفسير صافي، نوادِرُالاخبار، الوافي، الانوار و الاسرار و كتاب علمُ اليقين اشاره كرد. هم چنين ملامحمد باقر مجلسي (صاحب بحارالانوار)، سيد نعمتاللَّه جزايري، قاضي سعيد قمي، ملامحمد صادق و... و دهها عالم فاضل، از جلمه شاگردان فيض كاشاني ميباشند. ملامحسن در 1091 ق در 84 سالگي در كاشان بدرود حيات گفت و در همان شهر به خاك سپرده شد.
درگذشت ميرزا "عبدالرحيم ايرواني" عالم اسلامي (1294 ق)
رحلت فقيه بزرگ "شيخ محمدتقي بجنوردي" عالم و فقيه بزرگ (1314 ق)
آيت اللَّه حاج شيخ محمدتقي بجنوردي، عالمي شهير و فقيهي باتقوا بود. او از حاكمان و دنياداران دوري ميگزيد و در ميان مردم جايگاهي بس رفيع داشت. گفتهاند، نمازها را با تأنّي بسيار ميخواند و در آنها سورههاي بزرگ را قرائت مينمود. آيت اللَّه بجنوردي مجالس با شكوهي در منزل خود براي بزرگداشت و تجليل از حضرت امام حسين(ع) و اقامهٔ مراسم عاشورا برپا ميكرد، كه همچنان بيش از يك قرن است كه ادامه دارد و هر ساله برپا ميشود. اين عالم عامل، كه آثار و بركاتي از ايشان ديده شده است، پس از فوت، در حرم مطهر رضوي(ع)، در نزديك درگاه ورودي به مسجد گوهرشاد مدفون گرديد.
پرواز اولين هواپيماي موتوردار جهان توسط برادران رايْتْ (1903م)
در هفدهم دسامبر 1903م اولين هواپيماي موتوردار جهان، پس از بارها آزمايش و تجربه، سرانجام با موفقيت از زمين برخاست و نزديك به يك دقيقه در فضا پرواز كرد. اين هواپيما توسط دو برادر به نامهاي ويلبِر و اُرْويل رايْتْ، ساخته شد و در ايالت كاروليناي شمالي امريكا آزمايش گرديد. برادران رايت در ابتدا دوچرخهساز بودند و با مشاهده پرواز هواپيماهاي بدون موتور به پرواز علاقهمند شدند و سرانجام با پشتكار فراوان، موفق به ساخت و پرواز اولين هواپيماي موتوردار جهان گرديدند.
آنها توانستند ماشين پرندهاي سنگينتر از هوا و داراي حجم بزرگ را ساخته و مورد آزمايش قرار دهند. نخستين پرواز، 12 ثانيه به طول انجاميد و آزمايش ديگري كه در همان روز انجام شد، زمان بيشتري را دربرگرفت. هواپيماي برادران رايت كه با سلامت فرود آمد، داراي دو بال و و ملخ بود و اولين هواپيماي موتوري به حساب ميآيد كه انسان با آن پرواز كرد.
درگذشت "سيمون بوليوار" قهرمان معروف امريكاي جنوبي(1830م)
سيمون بوليوار، در بيستم آوريل 1783م در شهر كاراكاس در ونزوئلا به دنيا آمد. وي مبارزات خود را از سال 1813م آغاز كرد و طي سالهاي متمادي و جنگهاي پياپي، قدرت اسپانيا را در منطقه درهم شكست. بوليوار در جريان اين مبارزاتْ بر آزادي تمامي مناطق امريكاي جنوبي تاكيد ميورزيد و به دنبال استقلال كشورهاي اين منطقه بود. در اين جنگها، وي ممالكي را كه امروزه اكوادور، پرو و كلمبيا ناميده ميشود از چنگ اسپانيا خارج ساخت و به استعمار سيصد ساله آنان پايان داد. بوليوار از آن پس خود به رياست جمهوري اين مناطق انتخاب گرديد. در سال 1825، آزادي پروي عليا از طرف بوليوار اعلام شد و به همين جهت، اين كشور را بوليوي نام نهادند. اين مبارزات، از بوليوار شخصيتي محبوب و الگو ساخت و علاوه بر سرمشقگيري جوانان از او، وي به مظهر مبارزه ضد استبداد در جهان غرب نيز شهرت يافت. او سرسختانه طالب آزادي، عدالت و دموكراسي بود و از اين رو در جريان مبارزات خود، لقب آزادي بخش گرفت. با اين حال، خودخواهي و فرقهگراييها، مانع از تحقق رؤياي بوليوار در ايجاد فدراسيوني متحد در امريكاي جنوبي شد و بروز برخي مخالفتها، وي را به استفاده از روشهاي ديكتاتوري ناچار ساخت. اين مسئله به كاهش محبوبيت بوليوار انجاميد و باعث شد كه در سال 1830م از قدرت كنارهگيري كند. وي تمام ثروت سرشار و ارثيه هنگفت پدر را در راه پيشرفت انقلاب و آزادي گذاشت تا اينكه در هفدهم دسامبر 1830م در 47 سالگي بر اثر بيماري سل درگذشت.
مرگ "اُرْويلْ رايْتْ" سازنده اولين هواپيماي موتوردار جهان (1948م)
اُرويلْ رايت، در شانزدهم نوامبر 1871م در ايالت اوهايو در امريكا به دنيا آمد. اُرويل با كمك برادرش ويلبر، هواپيماي بيموتور كوچكي ساخت و آن را به پرواز درآورد. سرانجام در روز هفدهم دسامبر 1903م آرزوي ديرينه آنان تحقق يافت و اولين هواپيماي موتوردار جهان به مدت 59 ثانيه در آسمان پرواز كرد. پس از اين پرواز، برادران رايت شهرتي فراگير يافتند، با اين حالْ باز هم براي تكميل اختراع خود تلاش كردند تا اينكه در پروازهاي بعد، موفق به ثبت ركورد پرواز 56 دقيقه در آسمان گرديدند. هر چند ويلبر رايت در سال 1912م درگذشت ولي اُرويل مدتها بعد از او دنباله اختراع بزرگ خود را گرفت و در تكميل بيشتر آن كوشيد و جهان را با دنياي هواپيما آشنا كرد. اُرويل رايت پس از دهها سال تلاش خستگيناپذير سرانجام در 17 دسامبر 1948م، درستْ 45 سال پس از آزمايش موفقيتآميز اولين پرواز هواپيماي موتوردار جهان، در اوج شهرت و افتخار در 77 سالگي درگذشت. ساخت هواپيماهاي غول پيكر و سريع امروزي و جابجايي فوري بار و مسافر در اقصي نقاط عالم، مرهون تلاشهاي فراوان برادران رايت ميباشد.
تبعيد صدها فلسطيني به جنوب لبنان توسط رژيم صهيونيستي (1992م)
در 17 دسامبر 1992م، رژيم صهيونيستي به بهانه كشته شدن يك پليس مرزي خود، 415 تن از رهبران و اعضاي سازمانهاي جنبش جهاد اسلامي و جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) را از فلسطين اشغالي اخراج نمود و به جنوب لبنان تبعيد كرد. پس از آن كه دولت لبنان در مخالفت با اين اقدام غيرانساني، حاضر به پذيرش تبعيديان فلسطيني نشد، مبارزان فلسطيني در سرماي زمستان و بدون داشتن وسايل و آذوقه، در شرايط ناگواري قرار گرفتند. اين اقدام خشم جهان اسلام و ساير كشورها را برانگيخت و شوراي امنيت با صدور قطعنامه 977، اين عمل را محكوم كرده و خواستار بازگشت تبعيديان فلسطيني به سرزمين خود شد. سرانجام بر اثر فشارهاي بينالمللي، رژيم صهيونيستي با بازگشت تبعيديان فلسطيني به مناطق اشغالي موافقت كرد. هر چند برخي از رهبران فلسطيني در هنگام بازگشت، بار ديگر دستگير شدند، امّا اين امر روحيه مردم فلسطين را براي مقاومت بيشتر در برابر صهيونيستهاي اشغالگر تقويت نمود.
تولد لوود ويك وان بتهوون ، موسيقيدان آلماني(1770م)
در چنين روزي در سال 1770 ميلادي لوود ويك وان بتهوون در شهر بن به دنيا آمد . وي در دوازده سالگي به عضويت اركستر درابر كلن در آمد . او در هفده سالگي جزء شاگردان موتسارت شد و پس از مرگ موتسارت به شاگردي هايدن در آمد . او در سن 32 سالگي به عارضه كم شنوايي دچار شد و در سن 33 سالگي شنوايي خود را تقريبا از دست داد . نخستين اثر بزرگ بتهوون سمفوني شماره سه در سال 1804 ساخته شد .
همچنين نخستين اپراي بتهوون به نام فيد ليو با موفقيت روبرو شد. سمفوني هاي چهارم و پنچم و ششم را در همين سالها بوجود آورد تا اين كه در سال 1819 به كلي كر شد . در سال 1823 ، بتهوون سمفوني شماره نه (كرال) و ميساسولميسيس دو اثر بزرگ خود را در موسيقي سمفونيك و آوازي ايجاد كرد و اين آهنگها يك افتخار ابدي براي او باقي گداشتند. بتهوون از شدت تنگدستي قصد داشت سمفوني شماره نه خود را تنها در ازاي پنجاه ليره به انجمن فيلارمونيك لندن بفروشد. وي دراثر بيماري در بيست وششم مارس 1826 چشم از جهان فرو بست.
براي مشاهده مجله شبانه اينجا كليك كنيد
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
قائم مقام رييس بانك جهاني در امور توسعه پايدار اعلام كرد: حمايت بانك جهاني از پروژههاي حمل و نقل عمومي
قائم مقام رييس بانك جهاني در امور توسعه پايدار اعلام كرد حمايت بانك جهاني از پروژههاي حمل و نقل عمومي در جهان سوم استفاده از حمل و نقل عمومي نشانه عدم استطاعت مالي است تهران از شهري خودرو محور به شهري انسان محور تبديل ميشود تحقق حمل و نقل شهري پايدار با چالشهاي بسياري رو بهنوروزي رئيس دانشگاه علمي كاربردي حمل و نقل شهري شد
نوروزي رئيس دانشگاه علمي كاربردي حمل و نقل شهري شد در نخستين تغييرات معاونت حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران وحيد نوروزي - مشاور معاون شهردار تهران در امور محيط زيست رييس اولين دانشگاه علمي كاربردي حمل و نقل شهري شد به گزارش خبرگزاري فارس امروز در شوراي مديران معاونت حمل و نقلنوروزي رئيس دانشگاه علمي-كاربردي حمل و نقل شهري شد/رشيدي به سازمان محيط زيست رفت/افندي زاده مشاور شد
نوروزي رئيس دانشگاه علمي-كاربردي حمل و نقل شهري شد رشيدي به سازمان محيط زيست رفت افندي زاده مشاور شد باحكم معاون حمل ونقل و ترافيك شهردار تهران وحيد نوروزي مشاور معاون شهردار تهران در امور محيط زيست رئيس اولين دانشگاه علمي كاربردي حمل و نقل شهري شد و رشيدي از شهرداري تهران به ساتغييرات مديريتي در كنترل آلودگيهوا/ رشيدي به سازمان محيط زيست رفت و نوروزي رييس دانشگاه حمل و نقل شد
تغييرات مديريتي در كنترل آلودگيهوا رشيدي به سازمان محيط زيست رفت و نوروزي رييس دانشگاه حمل و نقل شد به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين يوسف رشيدي كه پيش از اين مديرعامل شركت كنترل كيفيت هواي تهران بود با حكم معصومه ابتكار رئيس سازمان حفاظت محيط زيست به سمت سرپرست مركز ملي هوا و تغييحمايت بانك جهاني از پروژههاي حمل و نقل عمومي
حمايت بانك جهاني از پروژههاي حمل و نقل عمومي قائم مقام رييس بانك جهاني با اعلام اينكه حمايت مالي از پروژه حمل و نقل عمومي در دستور كار بانك جهاني گفت اين بانك تاكنون تعهد پرداخت 10 5 ميليارد دلار را به شهرهاي مختلف جهان بر عهده دارد به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران خاندرجلسه ديروز هيئت دولت صورت گرفت:ماموريت رئيس جمهور به وزارت راه و شهرسازي براي طراحي برنامه توسعه حمل و نقل ر
درجلسه ديروز هيئت دولت صورت گرفت ماموريت رئيس جمهور به وزارت راه و شهرسازي براي طراحي برنامه توسعه حمل و نقل ريلي رئيس جمهور در جلسه ديروز هيئت دولت ضمن مامور كردن وزارت راه و شهرسازي براي طراحي برنامه توسعه حمل و نقل ريلي اين اقدام را از اولويت هاي اساسي دولت ذكر كرد به گزارشروحاني در جلسه امروز هيئت وزيران:توسعه حمل و نقل ريلي از اولويتهاي اساسي دولت است
روحاني در جلسه امروز هيئت وزيران توسعه حمل و نقل ريلي از اولويتهاي اساسي دولت است بخش مهمي از جلسه امروز هيئت دولت با توجه به اولويت و اهميت توسعه حمل و نقل ريلي در كشور به بررسي گزارش وزارتخانههاي راه و كشور از وضعيت حمل و نقل ريلي و برنامههاي توسعه آن اختصاص يافت بهگزارشقائم مقام رئيس بانك جهاني در امور توسعه پايدار اعلام كرد: حمايت بانك جهاني از پروژههاي حمل و نقل عمومي
قائم مقام رئيس بانك جهاني در امور توسعه پايدار اعلام كرد حمايت بانك جهاني از پروژههاي حمل و نقل عمومي راشل كيت گفت در كشورهاي رو به توسعه مردم افزايش درآمد خود را با گرايش به وسيله نقليه شخصي به نمايش ميگذارند به گزارش سرويس اجتماعي برنا به نقل از روابط عمومي معاونت حمل و نروحانی در جلسه امروز هیأت دولت: توسعه حمل و نقل ریلی از اولویتهای اساسی دولت است
روحانی در جلسه امروز هیأت دولت توسعه حمل و نقل ریلی از اولویتهای اساسی دولت است هیأت دولت صبح امروز چهارشنبه به ریاست دکتر روحانی رییسجمهور تشکیل جلسه داد آفتاب در جلسه امروز هیات دولت با توجه به اولویت و اهمیت فوقالعاده توسعه حمل و نقل ریلی در کشور بخش مهمی از این جلسهدر دومين جلسه كميته حمل و نقل كميسيون تجارت اتاق بازرگاني اصفهان مطرح شد: راه اندازي پروازهاي بار هوايي نيازمن
در دومين جلسه كميته حمل و نقل كميسيون تجارت اتاق بازرگاني اصفهان مطرح شد راه اندازي پروازهاي بار هوايي نيازمند حمايت سازمان توسعه تجارت است با تجاري سازي كارگو ترمينال و استفاده از نظرمهندسان مشاور مي توان براي انتقال سريع تر كالاها اقدام كرد در دومين جلسه كميته حمل و نقل كميسياولين پرواز هواپيماي بدون سرنشين چيني + تصاوير
اولين پرواز هواپيماي بدون سرنشين چيني تصاوير هواپيماي بدون سرنشين جنگنده چيني در جنوب غرب كشور چين اولين پرواز را داشت به گزارش گروه خواندني هاي خبرگزاري فارس هواپيماي بدون سرنشين جنگنده چيني در جنوب غرب كشور چين اولين پرواز را داشت اين پرواز 20 دقيقه طول كشيد طراحي موتور بمعاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري قزوين: عبور76 هزار خودرو هر روز از چهار راه وليعصر قزوين
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري قزوين عبور76 هزار خودرو هر روز از چهار راه وليعصر قزوين همداني گفت پر ترافيكترين تقاطع شهر قزوين چهارراه وليعصر عج با حداكثر 76هزار تردد خودرو در روز است و بايد برنامهريزيهاي مناسبي براي كاهش ترافيك اين تقاطع صورت گيرد به گزارش خبرگزاري بمديرعامل اتحاديه سازمانهاي حمل و نقل كشور:منزلت اجتماعي رانندگان روز به روز تقويت شود
مديرعامل اتحاديه سازمانهاي حمل و نقل كشور منزلت اجتماعي رانندگان روز به روز تقويت شود مديرعامل اتحاديه سازمانهاي حمل و نقل همگاني كشور گفت منزلت اجتماعي رانندگان بايد روز به روز تقويت و مشكلات آنها برطرف شود به گزارش خبرگزاري فارس از شرق استان تهران سعيد قيصر پيش از ظهرقائم مقام رييس بانك جهاني در امور توسعه پايدار اعلام كرد: حمايت بانك جهاني از پروژههاي حمل و نقل عمومي
قائم مقام رييس بانك جهاني در امور توسعه پايدار اعلام كرد حمايت بانك جهاني از پروژههاي حمل و نقل عمومي در جهان سوم استفاده از حمل و نقل عمومي نشانه عدم استطاعت مالي است تهران از شهري خودرو محور به شهري انسان محور تبديل ميشود تحقق حمل و نقل شهري پايدار با چالشهاي بسياري رو بهنوروزي رئيس دانشگاه علمي كاربردي حمل و نقل شهري شد
نوروزي رئيس دانشگاه علمي كاربردي حمل و نقل شهري شد در نخستين تغييرات معاونت حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران وحيد نوروزي - مشاور معاون شهردار تهران در امور محيط زيست رييس اولين دانشگاه علمي كاربردي حمل و نقل شهري شد به گزارش خبرگزاري فارس امروز در شوراي مديران معاونت حمل و نقلنوروزي رئيس دانشگاه علمي-كاربردي حمل و نقل شهري شد/رشيدي به سازمان محيط زيست رفت/افندي زاده مشاور شد
نوروزي رئيس دانشگاه علمي-كاربردي حمل و نقل شهري شد رشيدي به سازمان محيط زيست رفت افندي زاده مشاور شد باحكم معاون حمل ونقل و ترافيك شهردار تهران وحيد نوروزي مشاور معاون شهردار تهران در امور محيط زيست رئيس اولين دانشگاه علمي كاربردي حمل و نقل شهري شد و رشيدي از شهرداري تهران به ساتغييرات مديريتي در كنترل آلودگيهوا/ رشيدي به سازمان محيط زيست رفت و نوروزي رييس دانشگاه حمل و نقل شد
تغييرات مديريتي در كنترل آلودگيهوا رشيدي به سازمان محيط زيست رفت و نوروزي رييس دانشگاه حمل و نقل شد به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين يوسف رشيدي كه پيش از اين مديرعامل شركت كنترل كيفيت هواي تهران بود با حكم معصومه ابتكار رئيس سازمان حفاظت محيط زيست به سمت سرپرست مركز ملي هوا و تغيي-