محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832521004
نخستين كشتي اقيانوس پيماي ايراني به زودي به آب انداخته ميشود
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نخستين كشتي اقيانوس پيماي ايراني به زودي به آب انداخته ميشود
مديرعامل سازمان صنايع دريايي با بيان اينكه نخستين كشتي اقيانوس پيماي ايراني به زودي به آب انداخته ميشود افزود: ناو و ناوشكنها ايران امروز به موشكهايي مجهز است كه وراي افق را هدف قرار ميدهد و زيردرياييها مجهز به اژدرهاي بسيار هوشمند و قدرتمندي هستند.
به گزارش خبرگزاري مهر، به نقل از روابط عمومي وزارت دفاع سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع توانسته با توليد انواع شناورهاي سطحي، زيرسطحي، تندر، اثرسطحي، سازه هاي دريايي، سامانه هاي سلاح زيرآبي و كنترل آتش دريايي، ناوشكن، شناور راكت انداز، قايق هاي پرنده، هواتندر، سامانه اژدر والفجر بومي، موشك كروز دريايي «ظفر»، موشكانداز كلاس پيكان و دهها دستاورد بومي نقش مهمي در حراست از مرزهاي آبي ايران ايفا كند.
با توجه به گستردگي مرزآبي و ايجاد توان دفاعي و رفع تهديدات احتمالي و ايجاد فرصت تجاري و نظامي و حضور در درياهاي بينالمللي باعث قرار گرفتن دكترين دفاع دريايي در مجموعه دكترين دفاعي كشور به عنوان يكي از اولويتهاي مهم تعيين شد چرا كه در يك بررسي اجمالي از تهديدات مرتبط با دريا، انواع تهديدات را ميتوان در حوزه «تهديد از دريا به ساحل»، «دريا به دريا» و «هوا به دريا» مشاهده كرد.
حركت پوينده و بالنده صنعت دفاعي كشور سند گوياي خدمتگزاري صادقانه كاركنان اين حوزه به ملت ايران و نماد لبيك به فرمان مقام عظماي ولايت در خصوص گسترش اقتدار همه جانبه جمهوري اسلامي در سراسر جهان است.
بيترديد يكي از مهمترين حوزههاي عمل صنعت دفاعي را ميتوان در صنايع دريايي يافت كه كاركنان اين سازمان مجاهدانه با وجود همه مشكلات بينالمللي و تحريمهاي ظالمانه از عظمت و بزرگي كارها نهراسيدند.
اهميت اين صنعت راهبردي و مهم را ميتوان در تدابير مقام معظم رهبري در خصوص حضور مقتدرانه در درياها و برافراشتن پرچم جمهوري اسلامي در پهنه بيلگون اقيانوسها، آبها و آبراههاي بينالمللي جستجو كرد.
در سند چشمانداز صنايع دريايي وزارت دفاع نيل به سازمان صنايع دريايي راهبردي نيروهاي مسلح ايران، قرار گرفتن در تراز پانزدهم جهاني و در جايگاه پنجم آسيا و كسب توانمندي با اتكا بر سرمايه انساني توانمند ترسيم شده است و اين سازمان براي تامين نيازمنديهاي دفاعي نيروهاي مسلح در حوزههاي شناورهاي سطحي، زيرسطحي، تندر، اثرسطحي، سازه هاي دريايي، سامانه هاي سلاح زيرآبي و كنترل آتش دريايي، ناوشكن، شناور راكت انداز، قايق هاي پرنده، هواتندر، سامانه اژدر والفجر بومي، موشك كروز دريايي «ظفر»، موشكانداز كلاس پيكان و دهها دستاورد بومي از هيچ تلاشي دريغ نكرده و در طول مدت فعاليتش در برخي عرصه به مرز خودكفاييي و بومي سازي بدون اتكا به غرب رسيده و به حق متخصصان سازمان صنايع دريايي با عزمي راسخ واژههاي اراده و توانستن را معنايي جديد بخشيدند.
به همين منظور در گفتوگويي با امير دريادار امير رستگاري مديرعامل سازمان صنايع دريايي به بررسي آخرين وضعيت اين سازمان در ساخت تجهيزات دريايي مورد نياز نيروهاي مسلح، افق پيشرو و ... پرداختيم كه در پي از حضورتان مي گذرد.
سئوال: سازمان صنايع دريايي از چه زماني تاسيس شد و مهترين ماموريت اين سازمان چيست؟
سازمان صنايع دريايي از سال 1387 تأسيس شده و با پشتيباني همه جانبه وزارت دفاع و با اتكا به بنيه متخصصين متعهد و مجرب خود توانسته است در حوزه ساخت و توليد تجهيزات متنوع دريايي و شناورها و تغيير كاربري و بهينه سازي و تعميرات اساسي به نيروهاي مسلح خدمت رساني نمايد.
اولين مأموريت و مهمترين مسئوليت سازمان صنايع دريايي پشتيباني از يگان هاي شناور نيروي دريايي ارتش ج اا و نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و نيروي درياباني نيروي انتظامي است
همانطور كه رهبرمعظم انقلاب فرمودند دريا براي هركشور فرصت كلان و بزرگي است و ملتها با اقتدار ميتوانند از اين فرصت كلان و راهبردي استفاده كنند و سازمان صنايع دريايي در راستاي اين فرمايش حكيمانه مقام معظم رهبري مسئوليت خطيري را در پشتيباني از نيروهاي مسلح به عهده دارد.
سئوال: ايران چه جايگاهي در ساخت شناورهاي دريايي دارد؟
بحمدالله ايران در حوزه شناورهاي سطحي، زيرسطحي، تندرو و اثرسطحي در جايگاه بالايي قرار دارد. در حوزه شناورهاي سطحي در ناوهاي موشكانداز كلاس سينا امروز به توانمندي بوميسازي كاملي رسيدهايم و در حوزه توليد ناوشكنهاي كلاس موج هم به توانمندي كاملي رسيدهايم كه ناوشكن جماران با پشتيباني وزارت دفاع و سازمان صنايع دريايي ساخته شد.
ناوشكن دماوند كه دومين سري از ناو شكنهاي كلاس موج است در وزارت دفاع ساخته شد كه هماكنون با مشاركت نيروي دريايي در حال انجام آزمايشات در درياست اما ناوشكن دماوند قابليتهاي به روزي در زمينه تجهيزات در حوزه جنگهاي الكترونيكي و رادار خصوصا رادار هوايي سه بعدي دارد و در حوزه مخابرات و ارتباطات و مديريت نبرد پيشرفتهتر شده است.
سئوال: نگاه سازمان صنايع دريايي در ساخت شناورهاي زيرسطحي چيست؟
در حوزه شناورهاي زيرسطحي سازمان صنايع دريايي اقدامات حيرتآوري انجام داده و با نگاهي مبتني بر آيندهپژوهي و رفع نيازهاي عملياتي نيروهاي مسلح در حال توليد شناور و ديگر تجهيزات مورد نياز در حوزه دريا است و در حلقه دفاعي و در زيرسطح در توناژها و تيپهاي مختلف با كاربردهاي گوناگون، روي زنجيرههاي مختلف كار ميشود.
ايران امروز به توانمندي توليد زيردريايي رسيده است. ورود به ساخت زيردريايي ورود به يك عرصه با دانش روز است و بسياري از كشورها سالهاست كه زيردريايي دارند ولي جرأت ندارند به حوزه توليد راه پيدا كنند بسياري از كشورهاي همسايه هم كه امروز توليدكننده هستند توليداتشان مشترك است يعني طراحي توسط كشور خارجي و با نظارت آنها ساخته ميشود ولي در نظام مقدس جمهوري اسلامي طراحي، ساخت و تجهيز كاملا بومي و توسط متخصصين وزارت دفاع انجام شده و حتي يك ياور خارجي در اين مسير نداريم و اين افتخاري براي كشور است.
سئوال: جايگاه محصولات صنايع دريايي در بين مسئولان نيروهاي مسلح چگونه است؟
در حوزه شناورهاي تندرو هم بحمدالله سازمان صنايع دريايي توانسته نيازها و مطالبات نيروي دريايي سپاه پاسداران را به شكل واقعي برآورده سازد كه فرمانده محترم نيروي دريايي سپاه عنوان كردند «امروز شناورهاي نيري دريايي در حوزه تندرو از كشورهاي غربي جلوتر است». سازمان صنايع دريايي توانسته محصولاتي را توليد كند كه داراي سرعت پايداري و ماندگاري بالا در دريا باشد تا نيروهاي مسلح ايران با اين تجهيزات در گستره خليج تا ابد فارس حضور دائمي و پرقدرت و با ابهت داشته باشند.
سئوال: چالشهاي جدي صنعت دريايي در بر آورده ساختن انتظارات و نيازهاي نيرو هاي مسلح چيست؟
محصولات سازمان صنايع دريايي در دو حوزه محصولات نظامي و محصولات غير نظامي ساخته ميشود و از آ نجايي كه محصولات نظامي بايد در محيط سخت، كار كنند بايد از مقاومت و پايداري بيشتري برخوردار باشند كه عمدتا زيردرياييها و شناورها از نظر توليد در نهايت پيچيدگي هستند و پيچيدگي بيشتري نسبت به محصولات نظامي زميني و هوايي دارند و ايجاد محصولي كه بتواند در شرايط سخت دريا كار كند نياز به يك سري زيرساخت و زيربنا دارد كه بايد آن را در سازمان صنايع دريايي ايجاد كنيم. محصولات نظامي چه هوايي چه زميني بحث خوردگي ندارند ولي يك محصول دريايي هر روز با رطوبت و آب شور دريا، گرما و خوردگي در تماس است و وقتي يك محصول دريايي ساخته ميشود بايد تست هاي لازم را در آزمايشگاههاي سواحل جنوب و شمال كشور با موفقيت تحمل كند تا از كارايي و قابليت و ماندگاري آن مطمئن شويم. يك شناور نيروي دريايي حداقل بايد يك ماه بدون نياز به بنادر در دريا حضور داشته باشد امروز يگانهاي شناور نيروي دريايي ارتش تا 90 روز بدون انقطاع در دريا هستند تا بتوانند از منطقه شمال اقيانوس هند حراست كنند. يگانهاي شناور نيروي دريايي سپاه نيز بايد بتوانند با سرعت، مقاومت و پايداري بالا در دريا حضور پيدا كنند و به موقع خود را به منطقه مورد نظر برسانند و اين قابليتها را بايد سازمان صنايع دريايي ايجاد كند و براي ايجاد اين قابليتها بايد زيرساختها را در حوزههاي سطحي، زيرسطحي، اثرسطحي و تند رو ايجاد كنيم و چون سازمان صنايع دريايي پشتيبانيكننده حوزه درياست در اين خصوص بايد سرمايهگذاري كلاني انجام شود.
سئوال: تعامل سازمان صنايع دريايي با دانشگاهها در چه ميزاني است؟
سازمان صنايع دريايي ارتباط نزديكي با مراكز دانشگاهي و پژوهشي دارد و بسياري از پروژههاي مورد نظر توسط كارشناسان دانشگاه در حال اجراست. دفاتر مشتركي با دانشگاهها داريم و نيازهايمان را به دانشگاه منتقل ميكنيم تا در پروژهها و طرحهاي تحقيقاتي دانشجويان و اساتيد مورد بررسي قرار گيرد وپس از اخذ نتيجه در عرصه توليد در دستور كارقرار گيرد و اين يكي از رموز موفقيت وزارت دفاع و سازمان صنايع دريايي است.
سئوال: ضروريترين نياز نيروهاي مسلح در حال حاضر چيست؟
قطعا نميتوان از يك محصول نام برد بلكه به زنجيرهاي از محصولات مورد نياز است. حوزه فعاليت نيروي دريايي ارتش در درياي عمان و شمال اقيانوس هند تا مدار 10 درجه به وسعت 2 ميليون كيلومتر مربع است پس بايد براي نيروي دريايي ارتش تجهيزاتي را در حوزه شناورهاي سطحي و زيرسطحي و تندرو و اثرسطحي بسازيم كه براي آنان كارايي لازم را داشته باشد و در طول انجام ماموريت در امواج اقيانوسي پايدار و ماندگار باشد.
حوزه ماموريتي نيروي دريايي سپاه پاسداران در خليج فارس است كه مطالبه و نياز اساسي آنها پايداري و سرعت شناورهاست پس سازمان صنايع دريايي بايد قادر باشد محصولاتي را براي اين نيروها توليد كند كه داراي سرعت و ماندگاري و قدرت آتش و جنگندگي بالا باشد و همينطور براي درياباني نيروهاي انتظامي كه در سواحل و گارد ساحلي فعاليت ميكنند بايد محصولاتي توليد شود كه هم پايش كامل داشته باشد و هم بتواند به سرعت در محل مربوطه حضور پيدا كند. لذا بايد زنجيرهاي از محصولات را براي اين نيروها طراحي كرد.
سئوال: ارزيابي شما از محصولات صنايع دريايي وزارت دفاع در رقابت با محصولات خاورميانه به خصوص كشورهاي غربي چيست؟
با خودباوري كه حضرت امام خميني(ره) و پس از آن فرمانده معظم كل قوا امام خامنه اي(مدظله العالي) در كالبد نيروهاي مسلح ايران دميدند، امروز كشور به توانمندي خود متكي است و روزي كه دشمنان در جنگ تحميلي سيم خاردار را هم از ما دريغ ميكردند امروز تمام تجهيزات و سلاحهاي نيروهاي مسلح در حوزههاي زمين، هوا و دريا توسط وزارت دفاع توليد ميشود و ايران تا حدودي در صنعت دفاعي خودكفا شده و اين قابليت امروز در نيروهاي مسلح نهادينه شده كه هر آنچه نياز داشته باشند مي توانند توليد كنند.
اگر امروز توان دفاعي ايران ضعيف بود به طور حتم اسرائيل تهديدات نظامي خود را عملي ميكرد ولي توان غيرقابل انكار دفاعي جمهوري اسلامي اين جرأت را از دشمنان گرفته و به اين باور رسيدهاند كه اگر بخواهند ماجراجوئي كنند آسيب جدي خواهند ديد و امروز نيروهاي مسلح ايران به توانمندي توليد تجهيزات صددرصد بومي رسيدهاند.
ايران در حوزه دريا جزو كشورهايي است كه توليد محصولات كاملا به روز است و با اين محصولات در درياها و اقيانوسها حضور موثر داريم.
سئوال: ارزيابي دشمن از توانمندي دريايي ما چگونه است و در حوزه تقابل دريايي آنها ما را چگونه مي بينند؟
در تقابل دريايي فاكتورهاي توان يگانهاي سطحي، زيرسطحي، سامانه موشكي از لحاظ برد موشك، توان سامانه اژدري و قدرت پوشش هوايي منطقه داراي اهميت است كه ايران در حوزه سطح يگانهاي نيروي دريايي سپاه از شناورهاي تندرويي برخوردار است كه غربيها هم تعداد معدودي از اين شناورها را در اختيار دارند كه با اين سرعت در دريا حضور پيدا كرده و سلاح حمل ميكند.
ناو و ناوشكنها ايران امروز به موشكهايي مجهز است كه وراي افق را هدف قرار ميدهد و زيردرياييها مجهز به اژدرهاي بسيار هوشمند و قدرتمندي هستند كه ميتوانند از زير سطح دشمن متجاوز را مورد هدف قرار دهند و اين ارزيابي توسط نيروهاي فرامنطقهاي صورت گرفته و فهميدهاند توان دفاعي ايران در دريا به چه ميزان است و چون صدها فروند يگانهاي فرا منطقه اي در منطقه ما حضور دارند كه اين افزايش حضور آنها نشان از بالا بودن سطح آمادگي نيروهاي ايران و بالا بودن ارزيابي آنها از توان دفاعي نيروهاي دريايي است.
سئوال: نقش باورهاي ديني و اعتقادي و نيروهاي متعهد و با تفكر بسيجي را در ارتقاي سطح كيفي و كمي صنعت دريايي چگونه ارزيابي ميكنيد؟
پيشرفتهاي صنعت دفاعي ايران با تكيه بر باورهاي ديني به دست آمده است و نگاه ارزشي كه نيروهاي متخصص وزارت دفاع به كار دارند باعث شده كارهاي بزرگي در اين وزارتخانه انجام شود. و اگر اين باورها و اعتقادات نبود به اين درجه از رشد و پيشرفت نميرسيديم. خيلي از كشورها داراي پيشرفتهترين تجهيزات هستند ولي جرات ورود به عرصه توليد و خودكفايي را ندارند اما متخصصان دفاعي ايران با اعتقاد به سربازي امام زمان(عج) و نايب برحقش مقام معظم رهبري فعاليت ميكنند و تجهيزاتي توليد ميكنند كه دشمن را متحير كرده است و بدون كمك نيروهاي خارجي به خودكفايي دست پيدا كردهاند و متخصصان سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع نيز با همين نگاه ارزشي فعاليت كرده كه قابليت حضور در دريا را داشته باشد.
سئوال: صنعت دريايي ايران چه خدمتي به صنعت دريايي خصوصي و تجاري انجام ميدهد ؟
با اينكه صنعت دريايي ايران صنعت نوپايي است اما سازمان صنايع دريايي بسياري از محصولات غيرنظامي شامل دهها فروند انواع يدككشها، لندينگرافتها و انواع باجها و دوبهها را توليد كرده و در اختيار بخش خصوصي و كشتيراني و سازمان دريايي بنادر و دريانوردي قرار داده است.
هماكنون نخستين كشتي اقيانوسپيماي موسسه اقيانوسشناسي ايران در صنايع دريايي شهيد درويشي وزارت دفاع در حال ساخت است كه در آينده نزديك اين كشتي به آب انداخته ميشود تا پژوهشگران ايراني بتوانند در اقيانوسها كارهاي تحقيقاتي و علمي انجام دهند.
كد خبر: 2196625
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۵ - ۱۲:۳۵
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
نخستين كشتي اقيانوسپيماي ساخت ايران به زودي به آب انداخته ميشود
نخستين كشتي اقيانوسپيماي ساخت ايران به زودي به آب انداخته ميشود مديرعامل سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع اظهارداشت ناو وناوشكنهاي ايران به موشكهايي مجهز ند كه وراي افق را هدفگيري كنند و زيردرياييها هم مجهز به اژدرهاي بسيار هوشمند و قدرتمندي هستند كه ميتوانند از زير سطمديرعامل سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع: نخستين كشتي اقيانوسپيماي ايران در آينده نزديك به آب انداخته مي شود
مديرعامل سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع نخستين كشتي اقيانوسپيماي ايران در آينده نزديك به آب انداخته مي شود محصولاتي توليد ميكنيم كه داراي سرعت پايداري و ماندگاري بالا در دريا باشد ايران تا حدودي در صنعت دفاعي خودكفا شده است اگر توان دفاعي ايران ضعيف بود اسرائيل تهديداتش راتوانمندي در توليد ناو موشكانداز/ساخت نخستين كشتي اقيانوسپيماي ايران
توانمندي در توليد ناو موشكانداز ساخت نخستين كشتي اقيانوسپيماي ايران مديرعامل سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع اظهار كرد ناو و ناوشكنهاي ايران امروز به موشكهايي مجهز است كه وراي افق را هدف قرار ميدهد و زيردرياييها مجهز به اژدرهاي بسيار هوشمند و قدرتمندي هستند كه ميتوانصيد فانوس ماهيان ، نخستين بار با كشتي ايراني
صيد فانوس ماهيان نخستين بار با كشتي ايراني تهران واحد مركزي خبر اقتصادي 1392 09 27 مجوز صيد فانوس ماهيان با نخستين كشتي ايراني در آب هاي هرمزگان صادر شد به گزارش شبكه اطلاع ساني جامعه دريايي ايران مانا كشتي اطلس خرمشهر نخستين كشتي ايراني است كه بخش خصوصي با تسهيلات شيلاتتست ناوشكن بومي «دماوند»در دريا/نخستين كشتي اقيانوسپيما در مراحل پاياني ساخت
تست ناوشكن بومي دماوند در دريا نخستين كشتي اقيانوسپيما در مراحل پاياني ساخت مديرعامل سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع گفت ناوشكن دماوند كه دومين سري از ناوشكنهاي كلاس موج است هماكنون با مشاركت نيروي دريايي در حال انجام آزمايشات در درياست به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگساخت پهپاد RQ170 ايراني به زودي نهايي ميشود
ساخت پهپاد RQ170 ايراني به زودي نهايي ميشود جانشين فرمانده كل سپاه درباره آخرين وضعيت پروژه ساخت پهپاد RQ170 ايراني گفت اين پروژه در حال انجام است و بسياري از كارهاي آن انجام شده و به زودي نهايي ميشود اما تاريخ دقيق نهايي شدن آن هنوز مشخص نيست به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاريRQ ۱۷۰ ایرانی بهزودی عملیاتی میشود
RQ ۱۷۰ ایرانی بهزودی عملیاتی میشود فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه دشمنان ممکن است اطلاعاتی از محل نگهداری موشکهایمان داشته باشند ولی این اطلاعات واقعی نیست گفت محل نگهداری موشکها مخفی است و روشهای شلیک ما در سراسر کشور گسترده شده است به گزارش نامه نیوز به نقل ازجانشين فرمانده كل سپاه: ساخت پهپاد آر كيو 170 ايراني بزودي نهايي ميشود
جانشين فرمانده كل سپاه ساخت پهپاد آر كيو 170 ايراني بزودي نهايي ميشود جانشين فرمانده كل سپاه درباره آخرين وضعيت پروژه ساخت پهپاد آر كيو 170 ايراني گفت اين پروژه در حال انجام است و بسياري از كارهاي آن انجام شده و بزودي نهايي ميشود اما تاريخ دقيق نهايي شدن آن هنوز مشخص نيست بهنخستين فيلم رزمي ايراني اكران ميشود
نخستين فيلم رزمي ايراني اكران ميشود پنجشنبه 21 آذر ماه اكران خصوصي اژدهاي سرخ نخستين فيلم رزمي ايران با حضور هنرمندان داخلي و خارجي در برج ميلاد به نمايش درميآيد احمد راستگو نويسنده و كارگردان فيلم سينمايي اژدهاي سرخ 1 در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره به جاسردار جعفری: موشکهای سپاه در سراسر ایران مخفی و آماده شلیک است/ RQ ۱۷۰ ایرانی بهزودی عملیاتی میشود
سردار جعفری موشکهای سپاه در سراسر ایران مخفی و آماده شلیک است RQ ۱۷۰ ایرانی بهزودی عملیاتی میشود فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه دشمنان ممکن است اطلاعاتی از محل نگهداری موشکهایمان داشته باشند ولی این اطلاعات واقعی نیست گفت محل نگهداری موشکها مخفی است و روشهای شلگفتوگو با نخستين بانوي يخنورد ايراني كه به بازيهاي زمستاني راه يافت
گفتوگو با نخستين بانوي يخنورد ايراني كه به بازيهاي زمستاني راه يافت براي رسيدن به قله بايد از صخرههاي بسياري عبور كني و لذت ايستادن بر قله انگيزهاي است كه دخترجوان ايراني را به صعود از صخرههاي سنگي و يخي واداشت امروز او يكي از معدود نمايندگان ورزش بانوان ايران در بازيهايعصر امروز؛نخستين نشست مشترك سران سه قوه به ميزباني روحاني برگزار ميشود
عصر امروز نخستين نشست مشترك سران سه قوه به ميزباني روحاني برگزار ميشود نخستين نشست مشترك سران سه قوه پس از روي كار آمدن دولت يازدهم عصر امروز سهشنبه به ميزباني حسن روحاني رئيس جمهور برگزار ميشود سه شنبه 19 آذر 1392ارجاع پرونده تامين اجتماعي به سازمان بازرسي كل كشور/ گزارش نهايي به زودي اعلام ميشود
ارجاع پرونده تامين اجتماعي به سازمان بازرسي كل كشور گزارش نهايي به زودي اعلام ميشود رئيس سازمان بازرسي كل كشور از واگذاري پرونده تامين اجتماعي به سازمان بازرسي خبر داد ناصر سراج در گفتگو با خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران از واگذاري پرونده تامين اجتماعي به سازمان بازنخستين كشتي اقيانوسپيماي ساخت ايران به زودي به آب انداخته ميشود
نخستين كشتي اقيانوسپيماي ساخت ايران به زودي به آب انداخته ميشود مديرعامل سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع اظهارداشت ناو وناوشكنهاي ايران به موشكهايي مجهز ند كه وراي افق را هدفگيري كنند و زيردرياييها هم مجهز به اژدرهاي بسيار هوشمند و قدرتمندي هستند كه ميتوانند از زير سطمديرعامل سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع: نخستين كشتي اقيانوسپيماي ايران در آينده نزديك به آب انداخته مي شود
مديرعامل سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع نخستين كشتي اقيانوسپيماي ايران در آينده نزديك به آب انداخته مي شود محصولاتي توليد ميكنيم كه داراي سرعت پايداري و ماندگاري بالا در دريا باشد ايران تا حدودي در صنعت دفاعي خودكفا شده است اگر توان دفاعي ايران ضعيف بود اسرائيل تهديداتش راتوانمندي در توليد ناو موشكانداز/ساخت نخستين كشتي اقيانوسپيماي ايران
توانمندي در توليد ناو موشكانداز ساخت نخستين كشتي اقيانوسپيماي ايران مديرعامل سازمان صنايع دريايي وزارت دفاع اظهار كرد ناو و ناوشكنهاي ايران امروز به موشكهايي مجهز است كه وراي افق را هدف قرار ميدهد و زيردرياييها مجهز به اژدرهاي بسيار هوشمند و قدرتمندي هستند كه ميتوانصيد فانوس ماهيان ، نخستين بار با كشتي ايراني
صيد فانوس ماهيان نخستين بار با كشتي ايراني تهران واحد مركزي خبر اقتصادي 1392 09 27 مجوز صيد فانوس ماهيان با نخستين كشتي ايراني در آب هاي هرمزگان صادر شد به گزارش شبكه اطلاع ساني جامعه دريايي ايران مانا كشتي اطلس خرمشهر نخستين كشتي ايراني است كه بخش خصوصي با تسهيلات شيلات-
گوناگون
پربازدیدترینها