واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: وزير كشور: افزايش دو برابري زنان معتاد
وزير كشور و دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به افزايش دو برابري تعداد زنان معتاد (از 5 درصد به ده درصد) ،گفت:اين ميزان رشد در مدت كوتاه يك فاجعه است و زنگ خطري براي خانواده ها به شمار مي آيد.
عبدالرضا رحماني فضلي روز يكشنبه در دهمين جشنواره تجليل از پژوهش هاي برتر در حوزه مواد مخدر ،افزود:خانواده هسته اصلي تعليم و تربيت در جامعه است و زن محور خانواده محسوب مي شود كه اين ميزان رشد اعتياد در زنان مي تواند تهديدي براي خانواده ها و جامعه باشد.
دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه موضوع مواد مخدر به گونه اي است كه تا فرد با آن به طور مستقيم مواجه نشود نمي تواند به ابعاد خطرناك آن پي ببرد، يكي از ضعف هاي كنوني جامعه را ناتواني در دخالت دادن مردم و درگير كردن مستقيم آنها عنوان كرد.
رحماني فضلي افزود:اشتغال و اعتياد دو مطالبه اصلي مردم است و اگر بخواهيم به اين دغدغه و خواسته مردم پاسخگو باشيم بايد از ظرفيت خود مردم استفاده و با بالا بردن اطلاعات و آگاهي هاي مردم، آنها را به طور مستقيم درگير اين موضوع كنيم.
به گفته وي، حدود يك ميليون و 325 هزار نفر معتاد در كشور وجود دارد كه اين افراد براي تامين مواد خود، توزيع كننده مواد نيز مي شوند.
وزير كشور ادامه داد: اگر اين افراد را در خانوار 5 نفره ضرب كنيم، درمي يابيم كه شش ميليون نفر به طور مستقيم با اين موضوع درگيرند و تعداد افرادي هم كه با واسطه يا غيرمستقيم با اين امر در ارتباط هستند، بسيار بالاست.
رحماني فضلي،حوزه اثر بخشي تبليغات مواد مخدر و روان گردان ها در افكار عمومي را بيشتر از مبارزه با مواد مخدر دانست و گفت: راه حل واحدي براي همه معضلات و مشكلات مردم ارائه مي شود كه درمان افسردگي، اضافه وزن، برقراري قدرت تعامل، مشكل ناتواني جنسي و نشاط و ...از جمله اين موارد است.
وي با بيان اينكه گردش مالي بيش از هزار ميليارد دلاري قاچاق مواد مخدر در سال وسوسه انگيز است، تصريح كرد: بايد اين موضوع را در جوامع علمي، دانشگاهي و رسانه اي فعال كرد و سطح آگاهي مردم را بالا برد.
دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر بر اجراي پژوهش در همه ابعاد حوزه مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و گفت:پژوهش بايد راهگشا و كاربردي باشد و بتواند مشكلي را در جامعه حل كند.
رحماني فضلي ادامه داد:با مرور پژوهش ها متاسفانه مسير پژوهش را بسته و يك بعدي ديدم و معتقدم مطالعات بايد در چهار حوزه پيشگيري، درمان، مقابله و صيانت انجام شود.
وي صيانت از خانواده هاي معتادان را ضروري دانست و افزود:نهاد مدافع خانواده معتادان در كشور و حتي خيريه اي براي پوشش خانواده هاي معتادان در كشور وجود ندارد.
بنابراين گزارش، دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر در حاشيه دهمين جشنواره سراسري معرفي و انتخاب آثار برتر مكتوب در زمينه مبارزه با مواد مخدر، روان گردان ها و پيش سازها از نمايشگاه دستاوردهاي مبارزه با مواد مخدر بازديد كرد.
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]