تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند براى خانواده اى خير بخواهد آنان را در دين دانا مى كند، كوچك ترها بزرگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804643582




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بايدها و نبايدهاي شب امتحان


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بايدها و نبايدهاي شب امتحان
ترم زمستاني دانشگاه‌ها رفته رفته روزهاي پاياني خود را سپري مي‌كند و كم كم فصل پرتنش و استرس‌زاي امتحانات در حال رسيدن است.

به گزارش ايسنا، مطالعات متعدد روي الگوي خواب دانشجويان ثابت كرده است كه شب بيداري و درس خواندن تا پاسي از شب نه تنها مفيد نيست بلكه اثرات بسيار مخربي مي‌تواند برجاي بگذارد.

در اين گزارش به نقل از روزنامه يونيورسيتي‌هرالد، پنج راه‌حل ساده براي مديريت زمان و مطالعه مفيد در آستانه فصل امتحانات توصيه شده كه به شرح زير است:

پرهيز از مطالعه پشت سرهم مطالب درسي

اگر چند ساعت مداوم و بدون وقفه‌اي براي استراحت كردن درس بخوانيد نه تنها مفيد نبوده بلكه براي حافظه كوتاه‌مدت شما مشكل بيشتري پيش مي‌آيد. به جاي اينكه در يك مدت‌كوتاه مغز خود را از حجم انبوهي اطلاعات پُر كنيد، مطالعه خود را به بخش‌هاي مختلف تقسيم كنيد و از اين قسمت‌ها يادداشت برداريد. وقتي هر بخش را به پايان برديد سپس يادداشت‌ها را مرور كنيد تا مطالب خوانده شده در ذهن شما باقي بمانند. ورزش بهترين راه براي كاهش استرس و آزاد كردن انرژي حاصل از نشستن و درس خواندن است. فقط به خاطر داشته باشيد كه بين بخش‌هاي مطالعه خود وقفه زيادي نيندازيد تا از مطالب دور نشويد.

مديريت هوشمندانه زمان

به دنبال هر 30 تا 50 دقيقه مطالعه، 10 دقيقه استراحت پيشنهاد مي‌شود. اگرچه اين زمان‌بندي الزاما نبايد با همين ظرافت دنبال شود اما بهتر است براي طول مدت مطالعه و استراحت خود يك محدوديت زماني تعيين كنيد. از اين زمان‌هاي استراحت براي ورزش يا تغذيه استفاده كنيد. توصيه مي‌شود در خلال اين زمان‌هاي استراحت از انجام فعاليت‌هايي نظير انجام بازي‌هاي ويدئويي و تماشاي تلويزيون يا فيلم كه نياز به سوخت و ساز مغزي دارند، بپرهيزيد چرا كه اين مسئله باعث مي‌شود مطالبي را كه مي‌خوانيد به خوبي جذب ذهن نشوند. اطلاعات دريافتي در صورتي كه 24 ساعت پس از مطالعه دوباره مرور شوند 60 درصد بهتر و بيشتر در ذهن باقي مي‌مانند.

محدود كردن موضوعاتي كه موجب حواس‌پرتي مي‌شوند

جايي را براي درس خواندن انتخاب كنيد كه بتوانيد بهتر روي جزوه‌ها و درس‌ها متمركز شويد و هنگام درس خواند در محيطي باشيد كه در افزايش تمركز بيشتر به شما كمك كند. به عنوان مثال مكاني كه در آنجا وسايل تفريحي زيادي وجود دارد ممكن است تمركزتان را مختل كرده و شما را تحريك كند كه كمي با پلي‌استيشن بازي كنيد و در اين شرايط اگر يك هم‌اتاقي درس نخوان هم داشته باشيد وضع به مراتب بدتر خواهد شد. مطالعاتي كه از سوي موسسه Applied cognitive psychology در سال 2010 ميلادي انجام شده نشان مي‌دهد افرادي كه در حين درس خواندن به موسيقي گوش مي‌دهند در امتحانات حفظي نتايج بدتري دارند. دليل اصلي اين مشكل ترانه‌هاي آهنگ‌ها هستند كه باعث مي‌شوند ذهن آدم از آنچه مي‌خواند دور شود.

عجله ممنوع

يادگيري باشتاب و تندخواني يكي از كم‌اثرترين شيوه‌هاي يادگيري است. با اين شيوه بسياري از افراد تنها بخش آغازي و پاياني يك فصل طولاني را ياد مي‌گيرند در حالي كه بسياري از مباحثي كه در اين ميان است از دست مي‌روند. پس وقتي شش ساعت پشت سرهم و با شتاب درس مي‌خوانيد و به جلسه امتحان مي‌رويد احتمال اينكه بيشتر چيزهايي را كه خوانده‌ايد به خاطر نياوريد، بيشتر است.

خواب كافي

انستيتو ملي قلب، ريه و عروق آمريكا اعلام كرده است جوانان بالغ روزانه به 9 الي 10 ساعت خواب نياز دارند. مطالعات نشان مي‌دهد در صورتي كه هشت ساعت بخوابيد و تا ديروقت بيدار نمانيد، حافظه شما بهتر عمل مي‌كند. مغز انسان بر اثر اختلال خواب آسيب مي‌بيند زيرا خواب زماني است كه مغز خود را ترميم و بازسازي مي‌كند. مغز شما پس از دريافت اطلاعات درسي نياز به بازسازي دارد و خوابيدن تنها راه موثر براي اين مسئله است.

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن