واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري البرز: فعاليت پارك علم و فناوري استان، نيازمند شتابگيري بيشتريست
پارك علم و فناوري البرز حلقه اتصال و توسعه علم و صنعت باشد./ استقرار اين پارك در مجاورت قطبهاي دانشگاهي، صنعتي و اقتصادي مناسبترين مكان براي تحقق اهداف توسعه محوري در استان است. معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري البرز: فعاليت پارك علم و فناوري استان، نيازمند شتابگيري بيشتريست
ايلنا: معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري البرز بر ضرورت فعال شدن پارك علم و فناوري استان به منظور دستيابي به توسعه پايدار تأكيد كرد.
به گزارش ايلنا در كرج، شاهپور رستمزاده هم زمان با آغاز هفته پژوهش در كشور به ترسيم دامنه تحقيقات علمي و پژوهشي در دستيابي به توسعه پايدار پرداخت و اظهار داشت: پژوهش گذرگاهي براي دستيابي به فناوري، توسعه، پيشرفت و افزايش توان توليد در كشور و به عنوان مهمترين شاخص در توسعه پايدار مورد توجه است.
وي تدوين سياستهاي پژوهشي و فناوري در برنامه پنجم توسعه را شاهراه اصلي براي رسيدن به توسعه پايدار در اين استان دانست و تصريح كرد: اين ظرف و بستري كه در چشم انداز توسعه محوري و در سرفصل علم و فناوري ديده شده است فرصتي است كه با فعال شدن كارگروههاي تخصصي به منظور بررسي طرحهاي علمي ميتوان از آن براي توسعه استان البرز در حوزههاي تحقيقاتي و پژوهشي بهرهمند شد.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري البرز در ادامه با اشاره به قانون برنامه پنجم توسعه در فصل دوم از حمايتهاي علم و فناوري نيز گفت: حمايتهاي مالي از پايان نامه و تحقيقات دانشجويي در راستاي ارتقاء بهره وري و حل مشكلات كشور و همچنين تأمين و پرداخت بخشي از هزينه ثبت اختراعات، توليد دانش فني با حمايت مالي از توليدكنندگان براي خريد دانش فني و امتياز اختراعات تنها بخشي از حمايتهاي پژوهشگران و محققان علمي به شمار ميرود كه بايد مورد توجه داشت.
وي در ادامه با اشاره به استقرار مراكز تحقيقاتي، علمي و صنعتي كشور در استان البرز، فعاليت پارك علم و فناوري اين استان را نيازمند شتاب گيري بيشتري دانست و ضمن يادآور شدن وظايف اين مركز تصريح كرد: پارك علم و فناري البرز بايد از طريق فراهم آوردن تأسيسات زيربنايي، آزمايشگاهها و كارگاههاي پژوهشي به صورت متمركز حمايتهاي همه جانبهاي از پژوهشگران و شركتهاي دانش بنيان داشته باشد.
رستمزاده استقرار اين پارك در مجاورت قطبهاي دانشگاهي، صنعتي و اقتصادي را مناسبترين مكان براي تحقق اهداف توسعه محوري در استان دانست و افزود: فعال شدن اين پارك در مجاورت مراكز صنعتي و اقتصادي جنبه كاربردي و تجاري سازي به فعاليتهاي محققان خواهد داد و با اتصال حلقه مفقوده علم و صنعت زمينه ساز توسعه پايدار در استان البرز خواهد بود.
وي ارج نهادن به مقام شامخ پژوهشگران و تجليل از پژوهشگران برتر، شناسايي مشكلات و چالشهاي فرا رو در حوزه پژوهش و فناوري را نيز ضروري دانست.
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]