تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826098838




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مانيتور پرسش هاي بي پاسخ يك اعدام


واضح آرشیو وب فارسی:ايران: مانيتور پرسش هاي بي پاسخ يك اعدام
جيران عزيزي

آقاي شوهر عمه كشته شد. مردي كه چهار دهه از حلقه‌هاي اصلي حكومتي در كره شمالي بود و با كيم ايل سونگ بزرگ كار كرده بود، به دست كيم جونگ اون جوان، به اتهام فساد كشته شد. مرگ اين مرد در كشوري كه فضاي بسته اطلاعاتي آن همواره پيونگ يانگ را در فضايي ابهام‌آميز قرار داده است، باعث سؤالات بسيار اما پاسخ‌هاي اندك شد. با اين حال، بي‌گمان پاي يك پاكسازي گسترده در ميان بوده است زيرا نه تنها آقاي جانگ سونگ تائك كشته شده كه چندين نفر ديگر كه از اطرافيان اين مرد قدرتمند محسوب مي‌شدند نيز جان خود را از دست داده‌اند.

سي‌ان‌ان در نگاهي به واقعه روز كره شمالي كه جهان را در بهت فرو برده است، نوشت: يك بخش از هملت شكسپير و دو بخش از شاهزاده ماكياولي را برداريد. اين اتفاقي است كه در كره شمالي روي داده است. در اينجا با دو فرضيه روبه‌رو هستيم؛ در شق اول يك رهبر جوان مي‌خواهد كنترل كشورش را خود به تنهايي در دست داشته باشد و بنابراين دست به قتل مي‌زند. در حدس و فرض دوم نيز اين قتل مي‌تواند نشانه‌اي از وجود اختلاف نظرهاي شديد و رفتن كشور به سمت فروپاشي باشد. فرضيه دوم از سوي برخي ناظران كره شمالي مردود است. آنها معتقدند در كره شمالي همواره قتل‌هايي از اين دست وجود داشته است اما به دليل فضاي امنيتي، اين نوع قتل‌ها علني نمي‌شد اما با توجه به اصلاحاتي كه پس از روي كار آمدن كيم جونگ اون رخ داد، اكنون اين گونه اخبار نيز از كره شمالي شنيده مي‌شود. با اين حال تاريخ ثابت كرده وقوع چنين رخدادهاي غيرمنتظره مي‌تواند پيامدهايي عظيم داشته باشد.

نيويورك تايمز نيز معتقد است: اگر كيم جونگ اون از قدرت خود مطمئن بود، هرگز دست به قتل شوهر عمه‌اش نمي‌زد. اين قتل نشان مي‌دهد اوضاع در كره شمالي آنقدرها هم آرام نيست و اختلاف نظرهاي جدي بين جانگ سونگ تائك و اون جوان وجود داشته است. آن گونه كه از اخباري كه از تريبون خبرگزاري كره شمالي به گوش مي‌رسد، جانگ يك پادشاهي كوچك در قلمرو خود در كميته دفاع كره شمالي به راه انداخته بوده است. اين خبرگزاري وي را متهم كرده كه براي خودش دار و دسته‌اي به راه انداخته بوده و به جاي حل مشكلات مردم، از اموالي كه در اختيار داشته، سوءاستفاده مي‌كرده است.
از نظر نيويورك تايمز، مجموع اين گونه كلمات كه از تريبون خبرگزاري دولتي كره شمالي خارج مي‌شود، نشان مي‌دهد جانگ سوداي قدرت داشته است. ضمن آن كه ناظران كره شمالي مي‌گويند جانگ مردي اصلاح‌طلب بود و خواهان گشوده شدن درهاي پيونگ يانگ به روي دنيا و برعكس بود و اصلاحاتي كه سال گذشته انجام شد نيز با مديريت او بوده است. اما كيم جونگ اون نگراني‌هايي متفاوت داشت. او در تلاش است يك منطقه اقتصادي ويژه جديد براي كره شمالي ايجاد كند. هر چند مشخص نيست اين قطب اقتصادي جديد مربوط به كجا است اما به هر حال مي‌توانست ضربه‌اي براي سرمايه‌گذاران چيني در كره شمالي باشد. ضمن آن كه اون همواره از منتقدان سرمايه‌گذاري چين در كشورش بود. اما از طرف ديگر جانگ روابط خوبي با چين داشت و حاضر نبود شراكت كشور ديگري را بپذيرد. به گفته تحليلگران اقتصادي، مرگ جانگ شايد سؤالات زيادي را ايجاد كرده باشد؛ سؤالاتي كه جوابي براي آنها نيست، اما اين رويداد بر وضعيت اقتصادي اين كشور به دليلي كه گفته شد، مؤثر خواهد بود.

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران]
[مشاهده در: www.iran-newspaper.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن