واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس دانشگاه آزاد واحد سنندج:اختصاص اعتبارات پژوهشي يك سرمايهگذاري زيربنايي است
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج گفت: اختصاص اعتبارات به بخش پژوهشي و علمي سرمايهگذاري زيربنايي براي توليد علم و ثروت است.
محمدقربان كياني در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار كرد: اختصاص اعتبارات در پژوهش و فناوري صرف هزينه نيست بلكه به مثابه سرمايهگذاري زيربنايي تلقي ميشود و نتيجه آن توليد علم، تبديل علم به عمل و ايده و نهايتاً توليد ثروت است.
وي سهم 21 درصدي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج از توليد علم در استان را يك موفقيت ذكر كرد و گفت: تا پايان سال همايشهاي ملي و بينالمللي حائز اهميتي در اين دانشگاه برگزار ميشود.
كياني با اشاره به اينكه به صورت ويژه رويكرد پژوهشمدارانه بايد تحقق يابد، افزود: به روشهاي مختلف بايد دانشجويان را به سمت پژوهش ترغيب كرد تا از امكانات نهايت استفاده را ببريم.
وي با اعلام اينكه براي امنيت بيشتر بايد به علم و پژوهش تكيه داشته باشيم، خاطرنشان كرد: استقلال هر كشوري بستگي به توسعه پژوهشي آن كشور دارد و بايد از اين نعمتها بهره برد.
به گفته اين استاد دانشگاه، پژوهش موجب توسعه پايدار شده و براي رسيدن به توسعه پايدار بايد رويكرد پژوهشي داشته باشيم.
وي تصريح كرد: از دانشآموز گرفته تا دانشجو بايد كاري كنيم كه برنامهريزي به سمت كار، تلاش و تحقيقات رفته، در غير اين صورت توسعه پايدار تحقق نمييابد.
كياني با بيان اينكه اگر پژوهش را در اولويت قرار ندهيم منجر به توسعه نميشود، گفت: سرمايهگذاري در زيرساختهاي توسعه پايدار بر اساس پژوهش بايد شكل گيرد.
به گفته وي در دين مبين اسلام به پژوهش اهميت ويژهاي داده شده و آيات و احاديث فراواني به ارزش و منزلت علم و اهل علم اشاره دارد و علوم مختلف اسلام با تحقيق ميتواند رشد كند.
كياني اذعان كرد: پژوهش و توليد علم و فناوري از مهمترين عناصر رشد و توسعه اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، صنعتي و سياسي كشور به شمار ميآيد.
وي اضافه كرد: توفيق در زمينه علم و پژوهش وقتي محقق ميشود كه در برنامهريزيهاي هدفمند و كلان كشور، توجه مناسبي به امر پژوهش و فناوري شود.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي سنندج با اشاره به اينكه تاكنون كشوري در جهان بدون توسعه همهجانبه علمي به توسعه اقتصادي و صنعتي نرسيده است، گفت: لازم است پژوهش و فناوري به عنوان يك مسئله حياتي و نيروي محركه پيشرفت و توسعه پايدار و رسيدن به رفاه و استقلال واقعي جامعه در اولويت قرار گيرد.
وي موفقيتهاي چشمگير اخير در زمينههاي پژوهشهاي هستهاي، سلولهاي بنيادي، ترميم سيستمهاي عصبي و طراحي و ساخت موشكها و غيره نتيجه تحقيقات نيروهاي توانمند و متخصص كشور دانست و گفت: نمونه و نمود آن در دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج ساخت پهباد و بازوي هوشمند مصنوعي از سوي دانشجويان اين دانشگاه است.
اختراع بازوي رباتيك تلفيقي از مهندسي پزشكي، مهندسي مكانيك و الكترونيك بوده كه قابليت كنترل از سوي سيگنالهاي حياتي عضله انسان كه از حركت و تحريك هر كدام از اجزاي دست انسان توليد ميشود، همچنين پهباد رعد سرخ 22 كيلوگرمي تيم رعد سرخ سنندج با همكاري دانشگاه آزاد اسلامي سنندج ساخته شده كه اولين پرواز خود را 24 ديماه سال 91 انجام داده است.
انتهاي پيام/79014/غ40
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]