تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در حقيقت خداوند جهاد را واجب گردانيد و آن را بزرگداشت و مايه پيروزى و ياور خود قرارش ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860427667




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت:بودجه تحقيقاتي ناجا از وزارت بهداشت بيشتر است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت:بودجه تحقيقاتي ناجا از وزارت بهداشت بيشتر است
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت گفت: بودجه تحقيقاتي وزارت بهداشت ۴دهم درصد اعتبارات پژوهشي در نظر گرفته شده كه از بودجه تحقيقاتي ناجا كمتر است و بودجه تحقيقاتي وزارت بهداشت با ۶۰ دانشگاه قرار است حتي به ۲دهم درصد هم كاهش يابد.


به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، رضا ملك‌زاده در مراسم جشن پژوهش دانشگاه علوم پزشكي ايران، گفت: قرار است طي 10 سال آينده كشورمان از نظر پژوهش و تحقيقات در بين كشورهاي منطقه بهترين كشور باشد. در حال حاضر از نظر تعداد دانشگاه وضعيت خوبي داريم و فقط كشور تركيه در برخي زمينه‌ها از ما بالاتر است.

وي ادامه داد: اعتقاد به اينكه به دانش و علم اهميت دهيم و آن را بر اساس شواهد علمي باور كنيم، به خلق ايده‌هاي جديد منجر مي‌شود.

ملك‌زاده گفت: زماني كه به رونمايي‌ها در 8 سال گذشته نگاه مي‌كنيم، از هر رونمايي بدبين مي‌شويم. در حالي كه بايد براي ايده‌هاي جديد سرمايه‌گذاري كنيم و ريسك‌پذير باشيم.

معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت بايد نظام ارزشيابي مناسبي داشته باشد كه تاكنون بسيار كم بوده و به كيفيت كمتر توجه شده و اين جهت‌گيري تحقيقات را منفي كرده است.

ملك‌زاده با تأكيد بر اينكه بايد براي پژوهش‌هاي بزرگ سرمايه‌گذاري شود، گفت: امروزه كشف ايده جديد كار پيچيده‌اي است و همكاري‌هاي بين‌المللي را مي‌طلبد. در اين زمينه بايد به افرادي كه مي‌خواهند كار كنند، اهميت دهيم و زندگي آنها را تأمين كنيم.

وي افزود: پژوهشگران را بايد در بحث مديريت دخالت دهيم و به آنها اعتماد كنيم تا همين دانشمندان براي آينده اساتيد بزرگي تربيت كنند.

وي با اشاره به اينكه مراكز تحقيقاتي زيادي در كشور وجود دارد، گفت: 470 مركز تحقيقاتي داريم كه اضافي هم هستند. مسئله ضروري ما تأسيس مراكز نيست. همچنين 10 دانشگاه علوم پزشكي در دو سال گذشته ايجاد شده است كه برخي حداقل ظرفيت و استاندارد را ندارند. 300 ژورنال تحقيقاتي داريم كه بايد ببينيم چقدر كارايي دارد.

وي افزود: بيمارستان‌هاي زيادي داريم كه بايد در آن‌ها نظام جامعي ايجاد شود تا با ثبت اطلاعات كه بودجه زيادي هم نمي‌خواهد از امكانات بالقوه استفاده كنيم.

وي گفت: وزارت بهداشت و رئيس دانشگاه‌ها نمي‌توانند كمك كنند، بلكه اساتيد بايد پا به ميدان بگذارند و به دنبال پروژه‌هاي بزرگ باشند.

وي افزود: در حال حاضر شبكه بهداشت و درمان داريم كه از آن استفاده نكرده‌ايم. بنابراين بايد قوانين و مقررات نيز درست شوند.

وي از مشكلات اصلي پژوهش هم بي‌اعتقادي مسئولان به معناي واقعي علم دانست و گفت: مسئولان شعار مي‌دهند اما در زمان بودجه، پولي نمي‌دهند. از يك و نيم درصد بودجه كه بايد صرف تحقيقات پزشكي مي‌شد، 4دهم درصد محقق شد كه اين به معناي اين است كه بودجه تحقيقاتي ناجا از وزارت بهداشت با 60 دانشگاه بيشتر است كه حتي قرار شده اين رقم كم هم به ۲ دهم درصد برسد.

معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت ادامه داد: كسي در وزارت بهداشت مشكل را حل نمي‌كند، بايد اساتيد به مجلس بروند و در جاهاي ديگر دنبال بودجه باشند و در مسئولان باور را ايجاد كند تا براي پژوهش سرمايه‌گذاري شود، بنابراين اگر بخواهيم پيشرفت كنيم بايد ذهنيت مسئولان را تغيير دهيم و مرتب بگوئيم تا پژوهش جا بيفتد.

وي با تأكيد بر كيفيت پروژه‌هاي تحقيقاتي گفت: بايد مراكز تحقيقاتي بر روي نقاط قوت خود تمركز كنند، چرا كه همه مراكز نمي‌توانند در تمام زمينه‌ها موفق شوند. اينكه تعداد زيادي مقاله چاپ كنيم اما كسي آن را نخواند چه ارزشي دارد.

ملك‌زاده تصريح كرد: مقالات زيادي داريم اما نبايد به آنها دلمان خوش باشد، اين اساتيد هستند كه دانشگاه را مي‌توانند بالا ببرند و در مقابل بي‌مهري مديريت دانشگاه‌ها و وزارت بهداشت نبايد خسته شوند.

وي گفت: در دانشگاه علوم پزشكي ايران زلزله‌اي رخ داد كه اكنون وقت بازسازي آن است و اميدواريم با بازسازي كيفي آبادتر از قبل شود و بناي جديدي ساخته شود.

وي گفت: در سال‌هاي گذشته رتبه مقالات علمي در كشور 42 بود كه اكنون به رتبه 19 ارتقاء يافته و از نظر كيفي در رتبه 135 قرار داشت كه اكنون به 98 ارتقا يافته است.

انتهاي پيام/

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن