محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830611681
پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي به كاهش هزينه هاي عمومي مي انجامد/ سياست رفع آسيب هاي اجتماعي سياست برد - برد است
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي به كاهش هزينه هاي عمومي مي انجامد/ سياست رفع آسيب هاي اجتماعي سياست برد - برد است
رشت – خبرگزاري مهر: پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي به كاهش هزينه هاي عمومي مي انجامد بنابراين داشتن برنامه هاي هدفمند و عملي در اين حوزه چشم انداز روشني در جامعه ترسيم خواهد كرد.
به گزارش خبرنگار مهر، چنانچه كشوري به لحاظ برخورداري از رفاه، امنيت، آسايش، آزادي بيان، صندوق هاي ياري رسان، تامين اجتماعي و غيره معضلي نداشته باشد از آسيب هاي عمومي آن نيز كاسته مي شود. بنابراين اهتمام دولت و سازمان هاي مردم نهاد، افراد خصوصي و پليس به كاهش ها و خطرات اجتماعي به رفاه و رشد و توسعه آن جامعه منجر خواهد شد.
بنابراين كشورهاي كه دچار انواع هرج و مرج، بي بندو باري و مشكلات تربيتي هستند معمولا در فقر به سر مي برند.
سياست رفع آسيب هاي اجتماعي سياست برد - برد است بدين معني كه افراد آسيب ديده از اين سياست بهره مند مي شوند و هم جامعه با خيال راحت به فكر توسعه و رشد و خود مي افتد.
قانون گرايي مبناي مهم پيشگيري از وقوع و گسترش آسيب هاي اجتماعي است
قانون گرايي مبناي ديگر پيشگيري از وقوع و گسترش آسيب هاي اجتماعي است جامعه قانون مند جامعه اي است كه در آن ضعيف و فقير از كيفر قانون مي هراسند.
اگر در جامعه اي برخي افراد با وجود ارتكاب جرم مجازات نمي شوند اما عده اي كثيري از مردم ضعيف جامعه با كيفرهاي حاكميت مواجه مي شوند بدون شك چنين قوانيني مشكلات بنيادي جامعه را رفع نخواهد كرد.
به لطف خدا و تلاش تمامي مسئولان به ويژه مديران فرهنگي و انتظامي در حوزه آسيب هاي اجتماعي، تمامي آحاد مردم شاهد رشد و تحول اقدامات موثر و سازنده در اين حوزه ها باشند.
رئيس پليس پيشگيري گيلان به اهميت و شاخص هاي امنيت اشاره كرد و گفت: از شاخص هاي ميزان سنجش امنيت در كشور بهداشت رواني است.
سرهنگ وحيد خوش خلق افزود: سلامت اجتماعي شامل عناصر متعددي است كه اين عناصر در كنار يكديگر نشان مي دهند كه چگونه و در چه درجه اي افراد در زندگي اجتماعي خود خوب عمل مي كنند.
نهاد خانواده ستون اصلي فرهنگ سازي و سلامت اجتماعي است
وي همچنين با اعلام اينكه نهاد خانواده ستون اصلي فرهنگ سازي و سلامت اجتماعي است، اظهارداشت: خانواده به عنوان يك واحد و سازمان اجتماعى داراى نقش ها و وظايف متعدد و متكثرى است.
رئيس پليس پيشگيري گيلان گفت: ترويج بي بند و باري و مواد مخدر هدف دشمنان در به زانو آوردن سلامت اجتماعي است و بايد با هوشياري و با همكاري نهادهاي رسانهاي، آموزشي و خانواده اين توطئه ها را مهار كرد.
وي افزود: برنامه ريزي براي همگاني كردن آموزش مهارت زندگي به مردم به ويژه زنان و قشر جوان مي تواند نتايج مفيدي در كاهش آسيب هاي اجتماعي و ارتقاي فرهنگ فردي و اجتماعي داشته باشد.
خوش خلق ادامه داد: بحث سلامت و بهداشت جوامع انسانى يكى از مهمترين مسائلى است كه هر انسان دلسوزى بايد هم به آن بينديشد و هم توجه كند.
بدون شك امروز نه تنها سلامت جسمى بلكه سلامت روانى، فكرى، رفتارى و ساير بخش هاى مربوط به انسان بايد مد نظر قرار گيرد. سلامت روان، فكر و آرامش روحى تاثير بسيار زيادى بر سلامت جسمى دارد.
بنابراين امنيت روانى و اقتصادى دو عامل است كه نبود آن منشا بسيارى از نگراني ها و بيماري هاى رواني است.
يك شهروند لاهيجاني در اين باره مي گويد: به يقين رابطه مستقيمى بين روان و جسم است همه پبامبران آمده اند تا بشر را به يك زندگى سعادتمند دعوت كنند.
محمد رستگار افزود: خداوند پيامبران را براى سعادت بشر فرستاد اگر بشر به تنهايى مى توانست زندگى سعادتمندانه اى براى خودش ايجاد كند به يقين نيازى به ارسال رسل و پيامبران نبود.
وي همچنين با بيان اينكه پيامبران رهبر و هدايت گر انسان ها به سمت كمال مادى و معنوى هستند، اظهارداشت: آموزه هاى پيامبران بهترين دستورالعمل براى زندگى سالم، فردى و اجتماعى است.
شهروندي از ماسال به مهر گفت: در آموزه هاى پيامبران دستورهاى اقتصادى، اجتماعى و فرهنگى در يك نظم و انسجام كامل مشاهده مى شود.
مرجان رحماني با بيان اينكه دستورهاى پيامبران يك نظام و يك مكتب زندگى است، افزود: بدون بازگشت به مسير و فرهنگ پيامبران دستيابى به قله سلامت و سعادت امكانپذير نيست.
دستورهاى پيامبران و امامان معصوم يك نظام و يك مكتب زندگى است
وي همچنين عوامل اقتصادي را يكي از مهمترين عوامل شكل گيري انحرافات و آسيب هاي اجتماعي دانست و اظهارداشت:در تبيين و توضيح علل پيدايش بزهكاري، سرقت ، جرم و ساير مسائل اجتماعي مي توان بيشتر به عوامل اقتصادي اشاره و توجه كرد.
اين دانشجوي رشته جامعه شناسي ادامه داد: محروميت هاي مادي از مهمترين عوامل بوجود آورنده سرقت و فقر است.
ديگر شهروند رشتي در اين خصوص گفت: از مشخصه هاي بارز و برجسته شخصيتي افراد بزهكار خودمحوري، پرخاشگري، هنجارشكني، فريبندگي ظاهري و عدم احساس مسئوليت است.
علي قاسمي افزود: اين گونه افراد به پيامد عمل خود نمي انديشند در كارهاي خود بي پروا و بي ملاحظه هستند و در پند گرفتن از تجربيات، بسيار ضعيف بوده و در قضاوت هاي خود يك سويه هستند.
وي اظهارداشت: اين افراد حتي در پوشش و سبك و شكل ظاهري خويش به ويژه در شيوه لباس پوشيدن، آرايش مو و صورت به گونه اي كه خلاف قاعده و خلاف سبك مرسوم ساير افراد اجتماع باشد، عمل مي كنند تا جلب توجه كنند.
مطالعات و تحقيقات نشان مي دهد تا زماني كه اعضاي جامعه پاي بند به اعتقادات مذهبي خود باشند خود و فرزندانشان به فساد و بزهكاري روي نمي آورند. بنابراين، افزايش انحرافات اجتماعي مي تواند ناشي از عدم پاي بندي خانواده ها به آموزه هاي ديني باشد.
نماينده فومن و شفت در مجلس شوراي اسلامي در اين رابطه گفت: هزينه هاي پيشگيري هميشه كمتر از هزينه هاي اقدام است بنابراين كانون خانواده، مساجد، سازمان هاي فرهنگي و غيره نقش مهمي در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي دارند.
ناصر عاشوري با بيان اينكه ماهيت انحراف اجتماعي بسيار پيچيده و مشكل است، افزود: كجروي همانند ساير پديده هاي اجتماعي داراي كاركردهاي منفي زيادي است.
انحرافات اجتماعي مانع رشد و توسعه جامعه مي شود
وي همچنين با بيان اينكه بررسي و ريشه يابي انحرافات اجتماعي از اهميت زيادي برخوردار است، اظهارداشت: انحرافات و مسائل اجتماعي امنيت اجتماعي را سلب و مانعي براي رشد و توسعه جامعه محسوب مي شود.
نماينده مردم فومن و شفت در مجلس شوراي اسلامي گفت: اعمال و شيوه هاي رفتاري افراد بزهكار و كجرو نظام اجتماعي را متزلزل و گاهي نيز مختل كرده و موجب مي شود كه رعايت ارزش هاي اخلاقي و هنجارها در جامعه و نزد ساير افراد زيرسؤال رفته و آن را به پائين ترين سطح عمل تنزل دهد.
با اين توصيف گسسته شدن پيوندهاي عاطفي و روحي ميان اعضاي خانواده از ديگر مولفه هاي مهم در سوق يافتن نوجوانان و جوانان به سمت و سوي بزهكاري و انحرافات اجتماعي است.
هر چند در بسياري از خانواده ها، پدر و مادر داراي حضور فيزيكي هستند اما متاسفانه حضور وجودي و معنوي آنان براي فرزندان محسوس نيست، در چنين وضعيتي فرزندان به حال خود رها و ارتباط آنان با افراد مختلف بدون هيچ نظارت، ضابطه و قانون خاصي در خانوده صورت مي گيرد بنابراين اين مهم زمينه را براي خلاء عاطفي فرزندان فراهم مي كند.
يك كارشناس مسائل اجتماعي با بيان اينكه بيكاري يكي از ريشه هاي مهم بزهكاري و كجروي افراد يك جامعه است، گفت: بيكاري زمينه ساز بسياري از انحرافات اجتماعي است.
رضا رجبي افزود: در ميان علل و عوامل پيدايش بزهكاري و ارتكاب انحرافات اجتماعي، عامل فقر و مشكلات معيشتي و اقتصادي از جايگاه ويژه اي برخوردار است.
وي اظهارداشت: از ديگر عواملي كه موجب سوق يافتن جوانان به سوي انحرافات اجتماعي است، فقر فرهنگي و محدوديت ها و تبعيض هاي ناشي از فقر فرهنگي است.
اين كارشناس مسائل اجتماعي گفت: بطوركلي اسلام به پيشگيري جرم بيش از اصلاح مجرم اهتمام دارد به همين دليل پيش از هر چيز به عوامل به وجود آورنده و زمينه هاي گناه و جرم توجه ويژه دارد و براي مقابله با آن چاره سازي كرده است.
وي افزود: اسلام آگاهي، علم و تفكر را مايه اساسي هر نوع پيشرفت و سعادت دانسته آن را بسيار مي ستايد و از جهل و ناداني كه مايه بدبختي و گناه است، نهي مي كند.
امر به معروف و نهي از منكر در اسلام به عنوان يك وظيفه همگاني توجه شده است
رجبي اذعان داشت: علاوه بر اين اسلام به امر به معروف و نهي از منكر به عنوان وظيفه همگاني توجه كرده و انجام عبادات روزانه فردي و جمعي را به عنوان عوامل پيشگيرانه مطرح كرده است.
وي ادامه داد: البته در جاي خود پس از وقوع جرم و علي رغم آن همه التفات و توجه به امر پيشگيري و اصلاح و بازپروري، اسلام براي مجازات نيز به عنوان اهرمي براي جلوگيري از تكرار وقوع جرم تاكيد فراوان دارد در واقع، مجازات ها در اسلام نيز براي امر پيشگيري است.
اين كارشناس اجتماعي يادآورشد: علاوه بر اقدامات پيشگيرانه، شناسايي راهكارهايي براي شناخت مشكلات نوجوانان و جوانان امري لازم و ضروري است. شناخت نيازهاي رواني و كيفيت ارضاي اين نيازها در شادابي و نشاط فرد بسيار موثر است.
معاون پيشگيري بهزيستي گيلان نيز گفت: خانواده ها نيز وظايفي در مقابل پيشگيري از جرم و بزهكاري فرزندان دارند.
سعيد سادات منصوري افزود: دوستي با فرزند و حذف فاصله والدين با فرزندان، به گونه اي كه آنان به راحتي مشكلات و نيازهاي خود را به والدين بگويند و همچنين تقويت اعتقادات فرزند به ويژه در كودكي و نوجواني در كنار پاي بندي عملي والدين به آموزه هاي ديني از جمله وظايف خانواده ها است.
وي اظهارداشت: ايجاد سازگاري در محيط خانه، ايجاد بستر مناسب براي احساس امنيت، آرامش، صفا و صميميت و درك متقابل والدين و فرزندان، تلاش براي تامين نيازهاي مادي و معنوي فرزندان از سوي والدين، توجه به نيازهاي روحي و عاطفي اطفال و نوجوانان و ايجاد فضاي مطلوب و آرام در خانواده از ديگر وظايف خانواده است.
معاون پيشگيري بهزيستي گيلان ادامه داد: از وظايف عمده ديگر خانواده مي توان به مراقبت والدين نسبت به اعمال و رفتار فرزندان خود، برنامه ريزي مناسب براي تنظيم اوقات فراغت نوجوانان و جوانان، نظارت جدي والدين نسبت به دوست يابي فرزندان را نام برد.
وي يادآورشد: علاوه بر خانواده ساير نهادها همچون فرهنگي، قضايي، آموزشي، اجتماعي و غيره نيز در اين زمينه وظايفي دارند كه تقويت ارتباط ميان والدين دانش آموزان با مربيان و عدم واگذاري مسئوليت تربيت فرزندان به مدرسه يا خانواده به تنهايي، تقويت مراكز مشاوره اي مفيد و كارآمد در مدارس از جمله اين موارد است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي گيلان هم در اين خصوص با بيان اينكه هنر نقش موثري در كاهش آسيب هاي اجتماعي دارد، گفت: هنر متعهد به عنوان تعالي دهنده روح و روان انسان مي تواند در اين زمينه بسيار موثر باشد.
هنر نقش موثري در كاهش آسيب هاي اجتماعي دارد
علي اسماعيل پور افزود: در گذشته دشمنان با سلاح هاي سخت افزاري براي تسخير كشورها استفاده مي كردند اما امروزه از طريق جنگ نرم و رخنه در فرهنگ و اعتقادات جوانان اين نقشه شوم را دنبال مي كنند.
وي ادامه داد: در حوزه جبهه جنگ نرم، دشمنان تمام توان و نيروهاي خود را به ميدان آورده و بنيان هاي فكري جوانان و خانواده ها را با استفاده از راه اندازي شبكه هاي ماهواره اي و اينترنتي مورد هدف قرار داده اند.
به هر حال بايد اذعان كرد كه ضرورت آشنايي نيروهاي نظامي و انتظامي با انحرافات اجتماعي و نحوه برخورد با آنان،اعمال مجازت هاي سنگين، علني و جدي براي باندهاي فساد و اغفال، تقويت نظارت هاي اجتماعي رسمي، دولتي و نيز نظارت هاي مردمي و محلي از قبيل امر به معروف و نهي از منكر، برنامه ريزي اصولي و صحيح براي اشتغال در جامعه، رفع بي عدالتي، و پيگيري منطقي نيازهاي جوانان، تامين امنيت و نياز شهروندان، جلوگيري از مهاجرت هاي بي رويه به شهرهاي بزرگ و جلوگيري از پرداختن جوانان به اشتغال هاي كاذب، ايجاد تسهيلات لازم براي جوانان و نوجوانان از قبيل وام ازدواج، وام مسكن، وام اشتغال، ايجاد بستر مناسب براي ايجاد بيمه همگاني، بيمه بيكاري، و برخورداري نوجوانان و جوانان از تسهيلات اجتماعي و غيره مي تواند در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بسيار موثر و مفيد باشد.
كد خبر: 2194769
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۳ - ۰۹:۱۱
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
كميته پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي آموزش و پرورش شهر تهران
كميته پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي آموزش و پرورش شهر تهران هشتمين جلسه كميته پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي آموزش و پرورش شهر تهران امروز برگزار شد به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران از آموزش و پرورش شهر تهران اين جلسه با حضور چهاربند مديركل آموزش و پرورش شهر تهران آقاي محنشاط اجتماعی موجب کاهش آسیب های اجتماعی می شود
معاون فرهنگی و امور جوانان استان ایلام نشاط اجتماعی موجب کاهش آسیب های اجتماعی می شود معاون فرهنگی و امور جوانان استان ایلام گفت نشاط اجتماعی موجب کاهش آسیب های اجتماعی می شود به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران سید مالک صادقیان نشاط اجتماعی را از عوامل موثر در کاهش آسیب هارسانه ها نقش مهمي در كاهش آسيبهاي اجتماعي بر عهده دارند
رسانه ها نقش مهمي در كاهش آسيبهاي اجتماعي بر عهده دارند خرم آباد - خبرگزاري مهر سرپرست صدا و سيماي مركز لرستان گفت رسانه ها نقش مهمي در كاهش آسيبهاي اجتماعي بر عهده دارند به گزارش خبرنگار مهر محمد بازوند ظهر سه شنبه در نشست نقش رسانه در پيشگري از وقوع جرم و آسيبهاي اجتماعي باتاکید آیت الله مکارم بر لزوم تخصیص اعتبارات لازم از سوی دولت برای رفع آسیب های اجتماعی
در جمع مدیران کل سازمان بهزیستی مطرح شد تاکید آیت الله مکارم بر لزوم تخصیص اعتبارات لازم از سوی دولت برای رفع آسیب های اجتماعی خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله مکارم شیرازی بر لزوم تخصیص اعتبارات لازم از سوی دولت برای رفع آسیب های اجتماعی تاکید کرد و گفت آسیب های اجتماعی گاهی اوقاتفرماندار نيشابور مطرح كردكاهش بسياري از آسيبهاي اجتماعي جامعه با ترويج فرهنگ قرآن
فرماندار نيشابور مطرح كردكاهش بسياري از آسيبهاي اجتماعي جامعه با ترويج فرهنگ قرآن معاون استاندار و فرماندار نيشابور گفت شاهد برخي آسيبهاي اجتماعي در سطوح مختلف جامعه هستيم كه با ترويج فرهنگ قرآن اين آسيبها كاهش مييابد به گزارش خبرگزاري فارس از نيشابور اسفنديار جلايري شب گذتوسعه ورزش گامي در جهت كاهش آسيبهاي اجتماعي
توسعه ورزش گامي در جهت كاهش آسيبهاي اجتماعي جلسه بررسي و بودجهبندي برنامههاي ورزش بانوان مناطق 22 گانه با حضور مهندس حسيني شهردار منطقه 9 و آقامير رئيس سازمان ورزش شهرداري و هيأت همراه در شهرداري منطقه 9 برگزار شد به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران سيد عليرضا حسينيمسئول واحد پيشگيري بهزيسيتي خارگ مطرح كرداجراي برنامههاي پيشگيرانه از آسيبهاي اجتماعي
مسئول واحد پيشگيري بهزيسيتي خارگ مطرح كرداجراي برنامههاي پيشگيرانه از آسيبهاي اجتماعي مسئول واحد پيشگيري بهزيسيتي خارگ اجراي برنامه هاي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در خارگ را ضروري دانست به گزارش خبرگزاري فارس از خارگ كفايت سلمانپور صبح امروز در نشست آسيب شناسي اجتماعي جامعآیتالله مکارم شیرازی: کمک به رفع آسیبهای اجتماعی واجب کفایی است
آیتالله مکارم شیرازی کمک به رفع آسیبهای اجتماعی واجب کفایی است آیتالله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید کمک به رفع آسیبهای اجتماعی را واجب کفایی دانست به گزارش نامه نیوز وی در دیدار مدیرکل و مسوولان بهزیستی استان قم اظهار کرد افراد مختلف جامعه نسبت به معضلات اجتماعی از جکمک 100 میلیون ریالی آیتالله مکارم به مددجویان بهزیستی/ رفع آسیبهای اجتماعی واجب کفایی است
کمک 100 میلیون ریالی آیتالله مکارم به مددجویان بهزیستی رفع آسیبهای اجتماعی واجب کفایی است خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله مکارم شیرازی مبلغ 100 میلیون ریال به مددجویان سازمان بهزیستی قم کمک و تاکید کرد که خدمت به نیازمندان و معلولان نوعی تبلیغ غیر مستقیم دین مبین اسلام و واجب کفااستاندار اردبيل:آسيبهاي اجتماعي با تقويت آموزههاي ديني رفعشدني است
استاندار اردبيل آسيبهاي اجتماعي با تقويت آموزههاي ديني رفعشدني است استاندار اردبيل گفت آسيبها و مشكلات اجتماعي با تقويت و گسترش آموزههاي ديني در جامعه اسلامي و بين خانوادهها حل شدني است به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل مجيد خدابخش صبح امروز در جلسه كار گروه بانوان و خانودر همايش مسئولان واحد خواهران كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد استان اصفهان مطرح شد: شناسايي ظرفيت كانونهاي مساج
در همايش مسئولان واحد خواهران كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد استان اصفهان مطرح شد شناسايي ظرفيت كانونهاي مساجد بهترين راه مقابله با آسيبهاي اجتماعيست معاون آموزش و پژوهش ستاد عالي كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد كشور شناسايي ظرفيت كانونهاي مساجد را بهترين راه مقابله با آسيبهازنانه شدن آسيبهاي اجتماعي، معضل اساسي كشور
زنانه شدن آسيبهاي اجتماعي معضل اساسي كشور رئيس انجمن مددكاران اجتماعي ايران با اشاره به بالا رفتن آمار زنان در بخش معضلات اجتماعي گفت زنانه شدن آسيبهاي اجتماعي امروزه به يك معضل اساسي براي كشور تبديل شده است به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا منطقه كردامام جمعه چرام:استفاده از آموزههاي ديني، راه غلبه بر آسيبهاي اجتماعي است
امام جمعه چرام استفاده از آموزههاي ديني راه غلبه بر آسيبهاي اجتماعي است امام جمعه چرام گفت بهترين راه غلبه بر آسيبهاي اجتماعي استفاده از آموزههاي ديني است به گزارش خبرگزاري فارس از چرام حجتالاسلام جعفر طزري صبح امروز در جمع دانشآموزان دبيرستان عفت با تشريح انواع آسيبها-
گوناگون
پربازدیدترینها