واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: در همايش مسئولان واحد خواهران كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد استان اصفهان مطرح شد: شناسايي ظرفيت كانونهاي مساجد بهترين راه مقابله با آسيبهاي اجتماعيست
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالي كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد كشور، شناسايي ظرفيت كانونهاي مساجد را بهترين راه مقابله با آسيبهاي اجتماعي دانست. در همايش مسئولان واحد خواهران كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد استان اصفهان مطرح شد: شناسايي ظرفيت كانونهاي مساجد بهترين راه مقابله با آسيبهاي اجتماعيست
ايلنا: معاون آموزش و پژوهش ستاد عالي كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد كشور، شناسايي ظرفيت كانونهاي مساجد را بهترين راه مقابله با آسيبهاي اجتماعي دانست.
به گزارش خبرنگار ايلنا از اصفهان، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالي كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد كشور در همايش مسئولان واحد خواهران كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد استان اصفهان با تاكيد بر شناسايي ظرفيتها و پتانسيلهاي واحد خواهران كانونهاي مساجد اظهار داشت: با شناسايي ظرفيتها و پتانسيلهاي موجود ميتوان با آسيبهاي فردي و اجتماعي مقابله كرد.
محمدرضا جعفري، با اشاره به اربعين حسيني ادامه داد: حضرت زينب (س) نقشي ماندگار در ترويج و ماندگاري فرهنگ عاشورا ايفا كردند و همه ما و به ويژه خواهران بايد از ايشان درس استقامت و بردباري بگيرم.
جعفري با بيان اينكه در زندگي بايد مسير صحيح و خوب را انتخاب كنيم، افزود: زنان در انتخاب مسير صحيح ميتوانند خانواده و جامعه را ياري رسانند.
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالي مساجد كشور گفت: خواهران مسجدي به خوبي ميتوانند با الگو گيري از ائمه اطهار (س) سبك زندگي اسلامي را در جامعه ترويج دهند و در جامعه نهادينه سازند.
جعفري با بيان اينكه نقش زن در سه مرحله نقش دختري، همسري و مادري ويژه است، گفت: در دين مبين اسلام به نقش زنان در هر سه مرحله توجه شده است چرا كه در هر سه مرحله زنان ميتوانند جامعه را به سمت و سوي جامعه ايده آل اسلامي پيش ببرند.
وي بر اهميت خودشناسي تاكيد كرد و گفت: متاسفانه امروز بيشتر انسانها به مسئله تك بعدي مادي و اقتصادي ميپردازند.
جعفري بر استفاده از تفكر و انديشه در همه حوزهها تاكيد داشت و گفت: سير مطالعاتي در زمينههاي مختلف علمي، اقتصادي و علمي بايد مورد توجه قرار گيرد كه در اين راستا حلقههاي معرفتي نيز مهم است.
وي بر تربيت و پرورش فرزندان بر اساس آموزههاي ديني، قرآني و سيره و رفتار ائمه اطهار (ع) اشاره داشت و افزود: آموزش بايد مايه علم اندوزي باشد.
جعفري گفت: اولين هدف ستاد عالي كانونهاي مساجد كشور از ايجاد واحد خواهران در كانونهاي مساجد اين است كه ظرفيت بالقوه فرهنگي خواهران در ترويج فرهنگ مسجدي شناسايي كند و اين ظرفيت را ساماندهي و نظاممند كند.
وي با اشاره به توطئههاي دشمنان و برنامه ريزيهاي فرهنگي آن براي خدشه دار كردن جامعه اسلامي افزود: همه ما بايد مراقب باشيم و با ارتقاي بصيرت و آگاهي، آنها را خنثي كنيم.
جعفري رزق حلال را از مولفههاي تربيت جامعه سالم دانست و گفت: زنان بايد مراقب شغل همسر و كسب درآمد آنها باشند چرا كه رزق حلال فرزنداني سالم و پاك را به دنبال دارد.
وي، مسالهشناسي را يك ضرورت دانست و افزود: همه ما بايد توانمنديها و چالشهاي اصلي جامعه خود را به ويژه در بخش فرهنگ بدانيم و انها راشناسايي كنيم.
در ابتداي اين همايش، حجت الاسلام رمضانعلي معتمدي، مسئول دبيرخانه كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد استان اصفهان با بيان اينكه ۱۶۰۰ كانون فرهنگي و هنري مساجد در استان اصفهان وجود دارد، گفت: در حال حاضر ۴۷۰ واحد خواهران در سطح كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد استان راه اندازي شده كه تلاش داريم با برنامه ريزي صحيح و جامع و برگزاري دورههاي آموزشي آنها را با فعاليتهاي اين حوزه آشنا سازيم.
وي بر نقش ويژه زنان در حوزههاي اجتماعي، اقتصادي، سياسي و ديني اشاره داشت و گفت: اين موضوع باعث ميشود تا ما نگاه ويژهاي به ايجاد واحدخواهران در كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد داشته باشيم.
در اين همايش مسئول واحد خواهران دبيرخانه كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد استان اصفهان گزارش كاملي از وضعيت واحد خواهران كانونهاي مساجد استان ارائه داد.
گفتني است، در پايان اين همايش مسئولان واحد خواهران كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد استان اصفهان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 295]