واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با حضور مسئولان استاني در همايش دانشجويي صورت گرفتبحث و جدل بر سر اصلاحطلبي و يا اعتدالي بودن دولت روحاني در دانشگاه آزاد ياسوج
دانشجويان دانشگاه آزاد ياسوج در همايشي به نام روز وحدت حوزه و دانشگاه بحثهاي داغي داشتند از جمله اينكه دولت روحاني اصلاحطلب است يا اعتدالگرا.
به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، عصر امروز به همت انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد ياسوج، نشست دانشجويي با عنوان وحدت حوزه و دانشگاه با حضور سيدموسي خادمي استاندار، فتاح محمدي معاون سياسي استاندار و تعدادي ديگر از مسئولان استانداري برگزار شد كه طي آن دانشجويان و برخي از طلاب به بيان ديدگاههاي خود پرداختند.
در اين نشست كه در دقايقي از آن تنش ميان برخي افراد حاضر ايجاد شد، نمايندگان تشكلهاي مختلف دانشجويي و دو تن از طلاب جوان به بيان ديدگاههاي خود پرداختند.
آنچه كه بنا به گفته و تأييد اكثر دانشجويان و حضار در جلسه موجب ايجاد اخلال در جلسه شد، سخنان جانبدارانه و افراطي مجري بود كه يكطرفه مباحثي را به دلخواه تعبير و تفسير ميكرد.
مجري اين همايش قبل از هر چيز با بيان اينكه دولت روحاني اصلاحطلب است و نميتوان آن را دولت اعتدالي معرفي كرد، فضا را متشنج كرد.
مجري برنامه همچنين با نام بردن از افرادي خاص در استان تصريح كرد: بايد اين افراد از انزوا خارج شوند و از استاندار انتظار داريم براي رفع انزواي آنها كوشش كند.
در ادامه طلبه جواني به نيابت از طلاب پشت تريبون قرار گرفت و با بيان اينكه نه به عنوان يك طلبه، بلكه به عنوان يك جوان بيست و سه ساله به ايراني بودن خود افتخار ميكنم، ادامه داد: اما بيشترين افتخار من به اين است كه غلام ائمه و پيرو رهبري هستم.
حجتالاسلام مجتبي حكمتي ادامه داد: دولت تدبير و اميد را دولت اصلاحات نناميد، چرا كه در پشت اين دولت روحانيت قرار دارد و روحانيت هم هميشه پشتيبان انقلاب بودهاند.
اين طلبه جوان با تأكيد به دانشجويان به اين كه از روحانيت نترسيد و آنها را حامي خود بدانيد، در پاسخ به سخنان مجري جلسه كه دائم از سيدمحمد خاتمي ياد ميكرد، گفت: خاتمي جزو سران فتنه به شمار ميرود و نبايد با چنين القاب و عناويني كه در خور او نيست، از وي تقدير كنيد.
در ادامه سيدرحيم وفانژاد از بسيج دانشجويي با بيان اينكه دولت روحاني به جاي كليد كارش از كمباين و بولدوزر هم گذشته، اظهار كرد: تكليف آن 49.3 درصدي كه به اين دولت رأي ندادند، چه ميشود.
وي افزود: چرا بايد در كابينه از افرادي همانند زنگنه و آخوندي استفاده شود كه در كوران حوادث سال 88 كارنامه خوبي از خود بر جاي نگذاشتند.
اين فعال دانشجويي افزود: وزير مسئول ميگويد براي سپردن مسئوليت به دست مديران استعلام لازم را از مراجع نگرفتهاند كه در همين استان كهگيلويه و بويراحمد از اين دسته مديران داريم.
وفانژاد تصريح كرد: چرا بايد در دولتي به نام تدبير و اميد مسئوليتها را خانوادگي تقسيم كنند كه در استان ما از اين دست مسئوليتها و واگذاري مديريتها كم نيست.
وي ادامه داد: اين چه وزير ارشادي است كه يك مجله فرهنگي تاكنون بيرون نداده و يك رمان هم نخوانده است.
مسلم آخشك ديگر دانشجويي بود كه پشت تريبون رفت و گفت: خوشحاليم كه نيروي بومي مديريت استان را در دست گرفته است.
وي افزود: اين استان بيش از همه جاي كشور دچار سياستزدگي شده است كه بايد فكري به حال آن كرد.
وي دستان پينه بسته مردم استان را شاهدي بر محروميت آنها دانست و گفت: بياييم و به خاطر پينه دست پدران و مادران خود دست از بازيهاي سياسي برداريم.
بابك حاتمي دانشجوي طيف اصلاحطلبان نيز با نام بردن از برخي افراد خاص آنها را فتنهگر ندانست و خواستار حضور آنها در مجامع شد.
وي خطاب به دانشجويان بسيجي گفت: شما شاگردان آيتالله مصباح و آيتالله سيداحمد خاتمي هستيد كه اين چنين عقايدي داريد.
پس از اين سخنان جو دانشجويي كمي به سوي تنش پيش رفت كه دكتر كرم جانيپور رئيس دانشگاه آزاد ياسوج با بيان سخناني آرامش را به جمع بازگرداند.
انتهاي پيام/2571/ب۴۰
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]