واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: سايتهاي علمي نبايد فيلتر شوند؛ پهناي باند اينترنت هشت برابر ميشود
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: فيلترينگ نبايد به كندي اينترنت و همچنين فيلتر شدن سايتهاي علمي بينجامد.
دكتر محمود واعظي روز پنجشنبه در حاشيه نشست مشترك با معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در پارك علم و فناوري پرديس در جمع خبرنگاران همچنين درباره رفع فيلتر برخي سايتها گفت: اين موضوع مرتبا از بنده سوال ميشود، اما فيلتركردن سايتها ربطي به وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات ندارد. اين موضوع مربوط به يك كميته در قوه قضاييه است كه داراي 13 عضو بوده و وزارت ارتباطات هم يك عضو و نماينده در اين كميته دارد.به گزارش ايسنا، وي با تقسيمكردن بحث فيلتر به دو بخش گفت: يك بخش فيلترينگ مربوط به سايتهاي علمي، تخصصي، آموزشي و تمامي سايتهاي مربوط به اين حوزههاست كه دولت و وزارت ارتباطات اعتقادي به فيلتر سايتهاي علمي ندارد.
واعظي موضوع ديگر فيلتر را مربوط به سايتهاي غيراخلاقي و نامناسب دانست و تصريح كرد: اين موضوع تنها خواسته ما نيست، بلكه خواسته بسياري از خانوادههاست كه در اين خصوص مرتب با مراجعه به بخشهاي مختلف خواستار هستند كه سايتهاي غيراخلاقي در دسترس فرزندانشان نباشد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: به عنوان نمونه در حال حاضر بسياري از نوجوانان 14 و 15 سال به مراتب بيشتر از پدر و مادرهايشان از اينترنت استفاده ميكنند.
واعظي تاكيد كرد: با تمام اين موارد موضوع فيلترينگ نبايد به كندي اينترنت بينجامد و باعث فيلترشدن سايتهاي علمي شود.وي در ادامه با اشاره به برنامههاي تدارك ديده شده جهت ايجاد شهرك ICT گفت: در اين زمينه از تجربيات مسؤولين و دستاندركاران پارك علم و فناوري بهرهمند ميشويم.وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات خاطرنشان كرد: در كنار پارك علم و فناوري يك محوطهاي وجود دارد كه ميتوان در آينده آن را در زمينهي بحث ICT توسعه داد. همچنين ميتوان بحث ICT را علاوه بر شهرك ICT در پارك علم و فناوري استان البرز نيز توسعه داد. در اين زمينه بايد حداكثر بهرهبرداري از زيرساختهاي موجود صورت گيرد تا بتوان با ارتقاي سطح علمي و فناوري كشور و قوت شركتهاي دانشبنيان در سطح داخل و صادرات كالا پيش رويم.
واعظي با اشاره به استقبال مجلس از بحث ICT نيز گفت: اين موضوع جزو اولويتهاي دولت بوده و ما نيز در نظر داريم در اين بحث تا حدود 25 درصد از حمايت دولت استفاده كرده و مابقي را با حمايت بخش خصوصي پيش ببريم و در واقع در بحث ICT دولت و بخش خصوصي مكمل يكديگر هستند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه با اشاره به وجود فيبر نوري بين شهري در كشور گفت: بنا داريم 22 هزار كيلومتر به فيبر نوري 51 هزار كيلومتري موجود اضافه كنيم.واعظي از افزايش پهناي باند اينترنت در يكصد روز گذشته خبر داد و گفت: پهناي باند اينترنت هم 550 گيگابايت در ثانيه بود كه به 800 گيگابايت در ثانيه رسيده و تا پايان برنامه پنجم توسعه به چهار ترابايت يعني هشت برابر خواهد رسيد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در ادامه در پاسخ به سوالي درباره عضويت وي در شبكه اجتماعي گفت: من در چهار شبكه اجتماعي عضو هستم.در يكي از اين شبكهها نزديك به 11 هزار لايك داشتم و فكر نميكردم استقبال مردم تا اين حد زياد باشد؛ بنابراين قصد دارم وقت بيشتري را به اين موضوع اختصاص دهم.
وي افزود: شبكههاي اجتماعي كانال ارتباطي با مردم است و در نظر دارم با تقسيمبندي سوالات كاربران به آنها پاسخ دهم.
واعظي همچنين با بيان اينكه تعرفههاي مربوط به تلفن همراه و اينترنت در كميسيون تنظيم مقررات مشخص ميشود، گفت: هر يك از اپراتورها و شركتهايي كه خدمات اينترنتي ارائه دهند و بيشتر از تعرفههاي موجود از مردم مبالغي را دريافت كنند، طبق ابزارهاي تنبيهي كه داريم با آنها صحبت و مكلفشان خواهيم كرد تا مبالغ اضافي را به مردم باز گردانند.
وي يكي از ابزارهاي تنبيهي را اينگونه عنوان كرد كه پروانه اين شركتها و اپراتورهاي ذكر شده در صورت تخلف تمديد نخواهد شد.
ارسال نظر
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابتکار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]