تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آن‏كه خدا را شناخت ، از او ترسيد و آن كس كه از خدا ترسيد ، ترس از خدا او را به عم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820215594




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه پيشرفت تحصيلي دانش آموزان را شاهد باشيم؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: چگونه پيشرفت تحصيلي دانش آموزان را شاهد باشيم؟
يك كارشناس امور اجتماعي گفت: بالا رفتن سطح علمي دانش آموزان به عواملي چون ايجاد رابطه صميمي بين معلم و دانش آموزان در كلاس، برقراري نظم در كلاس، تسلط بر درس و ارتباط مستمر معلم با والدين بستگي دارد.
قلبي بيگي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران گفت: در بحث مقوله تحصيل دانش آموزان معلم نقش بسيار مهمي در سرنوشت شاگردان خود داشته كه علاوه بر تأثيرات ايماني و اخلاقي كه بر روح و روان مي‌گذارد باعث بالا رفتن سطح كيفي و كمي آنها در جهت تحصيل علم خواهد شد.
وي بيان كرد: معلم بايد رابطه دوستانه و صميمي با شاگردان خود داشته باشد بطوري كه اگر اين رابطه دوستانه و مثبت حفظ شود باعث شده تا دانش‌آموزان به معلم خود علاقه‌مند گشته و خيلي جدي و با همت زيادتري درس را گوش داده و در نتيجه سطح علمي دانش اموزان و كلاس بالا خواهد رفت.
اين كارشناس امور اجتماعي افزود: اگر معلم در كلاس درس خود اخلاق و رفتاري با ثبات و بخشنده‌اي با دانش آموزان خود داشته باشد موجب خواهد شد كه حتي دانش آموزان مشكلات خود را با معلم در ميان گذاشته و از او راهنمايي بگيرند، و معلم مي‌تواند نقش يك وران شناس را در مدرسه داشته باشد.
اين كارشناس امور اجتماعي تصريح كرد: به طور كلي هر چه معلمين سختگيرتر و توانايي در برقراري سريع نظم در كلاس را داشته و همچنين در مدت كوتاهي شاگردان را از نظر اخلاقي و درسي ارزيابي كرده و درس را با برنامه پيش ببرد از نظر شاگردان معلم موفقي به حساب مي‌آيد.
قلي بيگي در پايان خاطرنشان كرد: تسلط بر درس، دارا بودن طرح و برنامه درسي، دارا بودن امكانات و تسهيلات مطلوب آموزشي، ارتباط مستمر با والدين دانش آموزان و ارائه عملكرد فرزندانشان، برطرف كردن نقاط ضعف تدريس و استفاده از كتب آموزشي را از عوامل موثر در پيشرفت درسي دانش آموزان را مي‌توان عنوان كرد.

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن