تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همه خوبى‏ها و بدى‏ها در مقابل توست و هرگز خوبى و بدى واقعى را جز در آخرت نمى‏بينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803032662




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار آذربايجان شرقي: متاسفانه بسياري از طرح‌هاي پژوهشي پس از شروع تحقيقات به حال خود رها شده اند


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار آذربايجان شرقي: متاسفانه بسياري از طرح‌هاي پژوهشي پس از شروع تحقيقات به حال خود رها شده اند
اهداف و نتايج طرح‌هاي پژوهشي بايد قابل مشاهده و ملموس باشد. معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار آذربايجان شرقي: متاسفانه بسياري از طرح‌هاي پژوهشي پس از شروع تحقيقات به حال خود رها شده اند


ايلنا: معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار آذربايجان شرقي تأكيدكرد: هدف عيني و تاثير پژوهش‌ها بايد دقيقا مشخص شده و تحقق آن تا آخرين لحظه مورد رصد قرار گيرد.
به گزارش خبرنگار ايلنا محمدتقي پاكزاد در جلسه كارگروه پژوهش و فناوري استان با تاكيد بر هدف گذاري طرح‌هاي پژوهشي، خاطرنشان كرد: متاسفانه بسياري از طرح‌هاي پژوهشي پس از شروع تحقيقات به حال خود رها شده و خروجي آنها مورد غفلت واقع مي‌شود، در حالي كه بايد برونداد هر پژوهشي بايد قابل مشاهده و لمس باشد.
وي با بيان اين كه مسير توسعه و پيشرفت از پژوهش و فناوري مي گذرد، افزود: توليد علم و فناوري تنها راه مقابله با تحريم و استكبار و بهترين ابزار اثرگذاري است.
پاكزاد با اشاره به اين كه چرخه فناوري و تجاري‌سازي در كشور ما كامل نيست، گفت: بحث فناوري جزو بحث‌هاي تقريبا مغفول كشور است و نهايت قدمي كه در اين زمينه برداشته شده در حد پژوهش‌هاي كاربردي بوده، اما اين كه اين پژوهش‌ها تا چه حد به فناوري و صنعت تبديل شده هنوز كارهاي اثرگذاري انجام نشده است.
وي تصريح كرد: جوامعي كه در عرصه علم و فناوري حرفي براي گفتن دارند جوامعي هستند كه بسترهاي ذهني مردم خود را از ابتدا به درستي شكل داده‌اند، لذا تا زماني كه موضوع پژوهش و نگاه تحقيق‌گرايانه را به تمام آحاد جامعه تعميم ندهيم در اين زمينه مشكل خواهيم داشت.
پاكزاد در همين زمينه به ضرورت پرداختن به بحث پژوهش در آموزش و پرورش اشاره كرد و گفت: ايجاد تفكر خلاق و كارآفرين در كودكان ضرورتي غيرقابل انكار است، لذا اجراي برنامه‌هاي پژوهشي در مدارس مي‌تواند اين تفكر را در كودكان نهادينه كند.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار آذربايجان شرقي در ادامه فعاليت بخش خصوصي در عرصه پژوهش را خوشحال‌كننده دانست و گفت: امروزه مراكز دولتي در توليد فناوري دخالت نمي‌كنند مگر در موارد خاص مانند صنايع دفاع و امنيتي؛ البته دولت بايد فضاي مساعد را براي فعاليت بخش خصوصي ايجاد كند.
وي افزود: امروزه سرعت توليد فناوري از سرعت مصرف پيشي گرفته و بايد مشخص كنيم كه ما در اين حركت در چه جايگاهي قرار داريم.
پاكزاد با تاكيد بر اين كه آذربايجان شرقي بايد قطب شمال‌غرب كشور در عرصه پژوهش و فناوري باشد، گفت: البته اين موضوع به معني برتري‌جويي نيست، بلكه هدف اين است كه اين استان در خدمت شمال‌غرب كشور و حتي كشورهاي پيراموني باشد تا زمينه‌هاي فناوري و پژوهش تا حدي به شكل موزون و هماهنگ مديريت شود.
وي استفاده از پتانسيل‌هاي انساني، فضاي كار و ظرفيت‌هاي استان با نگاه كارشناسي و علمي را از ضرورت‌هاي دست‌يابي به اين هدف ذكر كرد و افزود: براي اين منظور بايد شناسايي ظرفيت‌هاي شهرستان‌ها، تعامل با دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي و تعامل با استان‌هاي همجوار بايد در دستور كار قرار گيرد.
پاكزاد با اشاره به محوريت استانداري در بحث‌هاي پژوهشي استان، خاطرنشان كرد: استانداري بايد در قالب حمايت از بخش فناوري و پژوهش‌هاي كاربردي، به عنوان پايگاه پژوهشگران و فناوران استان باشد و در زمينه برقراري ارتباط تنگاتنگ با مراكز پژوهشي و بخش توليد، رفع موانع شركت‌هاي دانش‌بنيان و ايجاد فضاي رقابتي قدم‌هايي برداشته شود.

جمعه 22 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن