واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: دورخيز پنج سالهي بهرام رادان براي سيمرغ
"بهرام رادان" بازيگر سينما پس از 5 سال تلاش در عرصه هنر در سن 24 سالگي موفق به دريافت اولين سيمرغ بلورين كارنامه كاري خود شد.
به گزارش خبرنگار سينما باشگاه خبرنگاران بهرام رادان بازيگر سينما دوره بازيگري خود را در سال 78 در آموزشگاه "هيوا فيلم" گذرانده و زيردست ثريا قاسمي، ميكائيل شهرستاني و فهيمه راستكار آموزش ديد و سپس به "شكوفا فيلم" رفت كه در همانجا از سوي داريوش بابائيان و نادر مقدس براي نقش اولن "شور عشق" انتخاب شد و از همانجا براي آٍثار ديگري چون "ساقي"، "آبي" و "آواز قو" انتخاب شد و بخوبي توانست از عهده بازي در نقشهاي متفاوت برآيد.
وي كه به گفته خود ابتدا بازيگري را يك تفريح ميدانست اما كم كم زواياي پنهان كار برايش آشكار شد و با مطالعه بسيار به دنبال كشف زواياي مختلف اين هنر برآمد.
شايد بينندگان در زمان ديدن فيلم "شور عشق" با نگاه به بازي او در كنار "مهناز افشار" كه حالا هردويشان جزو سوپر استارهاي سينماي ايران هستند آيندهاي براي آنان در نظر نميگرفتند اما هردويشان به ويژه رادان ثابت كردند كه از نكات ريزي كه يك بازيگر بايد هنگام ايفاي نقش از آن آگاه باشند آگاه هستند تا جايي كه با ديدن فيلم "آواز قو" همه به بازي زيباي او آفرين گفتند و به تمجيد از او پرداختند و پس از آن براي بازي در فيلم سينمايي "شمعي در باد" به كارگرداني پوران درخشنده در جشنواره بيستودوم فجر موفق به دريافت سيمرغ بلورين شد و پس از آن در سال 84 دومين سيمرغ خود را براي بازي در فيلم سينمايي "سنتوري" ساخته داريوش مهرجويي به عنوان بهترين بازيگر نقش مرد موفق به دريافت سيمرغ بلورين دوره بيستوچهارم شد كه البته حاشيههايي هم در پي داشت.
"بهرام رادان" پس از دريافت سيمرغ جايزه خود را بر روي زمين گذاشت و اين حركت را اين گونه براي مخاطبانش توضيح داد:
من اصولا با مقدس كردن هر چيزي و شيء و اسمي مخالفم و آن را توهين آشكار به مقدسات واقعي ميدانم در ثاني نميخواستم زمان صحبت كردن سيمرغ را در آغوش بگيرم، چون آن را متعلق به همه عوامل فيلم ميدانستم از طرفي چون در كنار ميكروفون ميزي تعبيه نشده بود در اين فكر بودم كه جايي براي جايزهام پيدا كنم پس از آن كه شكيبايي نازنين هنگام رفتن روي سن آن را بوسيد، به اين فكر كردم كه سن براي اهل هنر، مكان با ارزشي است و بسياري از بزرگان و پيشكسوتان زيباترين تواضعشان بوسيدن خاك صحنه بود، پس قراردادن جايزه روي سن و فرش قرمز پهن شده روي آن نه تنها توهين نيست بلكه كاري در باب احترام و ارزش گذاشتن به سيمرغ است.
رادان فيلم به فيلم به دانش سينمايي خود افزود و توانست فوتوفن بازيگري را بياموزد تا اين كه در چهارمين نقش آفرينياش كانديد دريافت تنديس بهترين بازيگر نقش اول مزد براي فيلم "آواز قو" و پنجمين جشن خانه سينما و همچنين موفق به دريافت تنديس فلامينگو جشنواره اروميه و موفق به دريافت جايزه حافظ مجله دنياي تصوير شد.
اين بازيگر جوان سينماي ايران كه طي سالها بازيگري خود موفق به دريافت سيمرغ بلورين شد. سيمرغي كه خيليها دوست دارند به آن برسند و حتي گاهي اوقات براي هر بازيگري جزء آرزوهايش به شمار ميرود از طرفي او طي اين مدت در 22 فيلم بازي كرد كه ركوردهاي عالي براي يك بازيگر جوان در سينماي ايران است.
انتهاي پيام/ اس
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 175]