واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: انبارلويي:آزادي مطبوعات، احزاب و گروهها نبايد منفذي براي نفوذ دشمن باشد
رييس مركز سياسي حزب موتلفه اسلامي گفت: در نشست دبيران كل احزاب با وزير كشور، فعاليت احزاب مورد بازخواني قرار گيرد.
محمدكاظم انبارلويي در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: نشست دبيران كل احزاب با وزير كشور فرصتي است كه چالشهاي حقوقي بر سر فعاليت احزاب، همچنين بازخواني فعاليت احزاب مورد مداقه قرار گيرد.
وي افزود: در فتنه سال 88 طي يك فرآيند قانوني فعاليت شماري از احزاب با مشكل برخورد كرد و اين احزاب هماكنون مدعي و خواهان بازگشت به عرصه سياسي كشور هستند و وزير كشور اخيرا اعلام كرده است كه چنين مسالهاي به قوه قضاييه مربوط است و به دولت ارتباطي ندارد.
رييس مركز سياسي حزب موتلفه اسلامي همچنين گفت:در پايان دولت اصلاحات، خانه احزاب مانيفستي را منتشر كرد كه دبيران كل احزاب پاي آن را امضا كردند. در اين مانيفست تاكيد شده بود كه احزاب بايد چارچوبهاي قانوني را رعايت كنند و از مداخله بيگانگان سياسي در داخل جلوگيري نمايند تا اين موضوع تضميني براي استقلال سياسي در داخل باشد.
انبارلويي گفت: متاسفانه بعد از امضاي چنين مانيفستي عدهاي از احزاب چنين پايبندي را نداشتند و در فتنه 88 با همگرايي با دشمن عليه استقلال سياسي كشور نوعي همراهي و همياري كردند.
رييس مركز سياسي حزب موتلفه اسلامي در ادامه با بيان اينكه خوب است كه شاهد نشاط سياسي در كشور باشيم، اظهار كرد: اما لازم است تا بدانيم كه در اين نشاط سياسي نبايد رد پاي دشمن ديده شود. اين كشور، كشور خودمان است و ما بيش از سه دهه در نبرد با آمريكا و غرب هزينه استقلال كشور را پذيرفتهايم.
انبارلويي همچنين گفت: آزادي مطبوعات، احزاب و گروهها نبايد منفذي براي نفوذ دشمن باشد و لازم است تا با دشمن مرزبندي وجود داشته باشد.
وي در ادامه در پاسخ به اين سوال كه تاكيدات رييسجمهور درباره ضرورت نقدپذيري و انتقاد منصفانه چقدر بر تحقق اين موضوع كمك خواهد كرد، گفت: اين حرف، حرف خوبي است، ولي اول خود رييسجمهور بايد اثبات كند كه تحمل نقد مشفقانه را دارد يا خير.
رييس مركز سياسي حزب موتلفه اسلامي افزود: طي 100 روز گذشته عدهاي در نقد رييسجمهور، ادب و آداب اخلاقي را رعايت نميكردند اما عدهاي هم بودند كه اخلاق و ادب و مروت را رعايت ميكردند و موارد انتقادي خود را در حوزههاي مختلف سياسي و اقتصادي بيان كردند و آقاي رييسجمهور در گزارش 100 روزه خود ميبايست پاسخ قانعكنندهاي براي رفع شبهات اين افراد ميداد.
وي افزود: وقتي آقاي رييسجمهور پاسخي به اين دست از افراد نميدهد به اين معني است كه خود ايشان آستانه تحمل نقد مشفقانه را ندارد. آقاي رييسجمهور در عمل چنين موضوعي را اثبات كند آموزه خوبي براي رجال، احزاب و فعالان سياسي شكل خواهد گرفت و آنها متناسب با اين فرهنگ كه در كشور به وجود ميآمد آستانه تحمل خود را بالا ميبرند و پاسخگويي به نقد را وجهه همت خود قرار ميدادند.
انتهاي پيام
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]