تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندانتان را به سه چيز ادب كنيد: عشق به پيامبرتان، عشق به خاندان او، و قرآن خو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829606621




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دليل برگزار نشدن روز دانشجو در يك دانشگاه/ تشديد نظارت بر كانونهاي خيريه


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دليل برگزار نشدن روز دانشجو در يك دانشگاه/ تشديد نظارت بر كانونهاي خيريه
معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي تهران با تشريح اقداماتي كه براي امكانات رفاهي دانشجويان صورت گرفته است، گفت: كانون هاي خيريه مدلي از فعاليت دانشجويان است اما به دليل تخلفي كه در شهر تهران در اين حوزه در يكي از دانشگاههاي استان رخ داده است ما موظف هستيم كه ورودي و خروجي وجوهي كه دانشجويان از اين طريق دريافت و مصرف مي كنند تحت نظارت جدي قرار دهيم.

به گزارش خبرنگار مهر، دكتر مصطفي محقق در جمع دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران در پاسخ به كمبودهاي رفاهي و خوابگاهي براي دانشجويان اظهار داشت: در سال تحصيلي 84-83 دانشگاه هيچ مشكل خوابگاهي نداشت اما در سال تحصيلي 85-84 به دليل ناهمخواني درصد ورودي دانشجويان با روند افزايش امكانات، ما نتوانستيم ظرفيت خوابگاهي را افزايش دهيم و با وجود اضافه شدن يك خوابگاه با ظرفيت 550 نفر مشكل در سال 89 به شدت افزايش پيدا كرد.

وي افزود: از همين رو هيات رئيسه دانشگاه تصميم گرفت براي اعطاي خوابگاه اولويت بندي كند و تصميم گرفته شد دانشجويان دكتري تخصصي و دستياري باليني خوابگاه دريافت نكنند و اولويت با دانشجويان مقاطع كارشناسي و دكتري حرفه اي دانشگاه باشد. ما از اين موضوع خوشحال نيستيم اما مجبور به اولويت بندي بوديم.

محقق يادآور شد: سه راه براي دانشجويان مقاطع تخصصي داشتيم كه در نهايت تصميم گرفته شد فضاهاي پانسيون به صورت پرداخت يارانه و تحت نظر دانشگاه براي آنها در نظر گرفته شود و در حال حاضر 95 دانشجوي پسر دوره تخصصي در پانسيون فردوسي و 200 دانشجوي دختر هم در سه ساختمان ديگر مستقر هستند كه از شرايط خود ناراضي اند.

دستور وزير بهداشت مبني بر رسيدگي به وضعيت دانشجويان دوره هاي تخصصي

وي افزود: معاون دانشجويي وزير بهداشت پس از دستور وزير بهداشت مبني بر رسيدگي به وضعيت دانشجويان دوره هاي تخصصي، پيگيري اين موضوع را برعهده گرفت و در نهايت مقرر شد كه اعتبار تخصيص خوابگاه به اين گروه سنجيده شود. اعتبار لازم خارج از توان دانشگاه است و با توجه به تاكيد وزير، پيشنهاد دانشگاه اين بود كه صندوق رفاه دانشجويان وزارت بهداشت اولويت بندي و به اين دانشجويان توجه كند.

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي تهران خاطرنشان كرد: قرار شده است در سال آينده اين مشكل رفع شود و يارانه اي كه به دانشگاه پرداخت مي شود افزايش يابد. در حال حاضر هم دانشجويان بيش از 23 درصد كمك هزينه اي كه دريافت مي كنند را بابت هزينه پانسيون مي دهند كه اميدواريم آن را كاهش دهيم.

وي درباره عدم برگزاري برنامه روز دانشجو در اين دانشگاه اظهار داشت: با توجه به اينكه برنامه هاي روز دانشجو سياسي است و همزمان در دانشگاه تهران دو برنامه در حال اجرا بود، جلسه متمركزي براي دانشگاه نداشتيم.

كسي به خاطر بدحجابي از تحصيل منع نشده است

محقق در پاسخ به پرسش دانشجويي مبني بر جلوگيري از تحصيل به دليل عدم رعايت حجاب گفت: اينكه به خاطر حجاب و تذكر جلوي پايان نامه و تحصيل كسي گرفته شده باشد به هيج عنوان صحت ندارد. در 5 سال اخير يك مورد داشته ايم كه به دليل عدم رعايت حجاب در دوره دستياري با اخذ تعهد تحصيل مي كند و به وي اخطار داده شده است و وي همچنين در حال تحصيل است. مصاديق آيين نامه انضباطي جلوي تحصيل كسي را نمي گيرد بلكه به فرد تذكر و اخطار داده مي شود. در نهايت نيز اگر تخلفي خيلي سنگين باشد به تعليق مي انجامد.

تشكيل شوراي صنفي دانشگاه پس از ابلاغ آيين نامه

وي درباره شوراي صنفي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: تشكيل شوراي صنفي بايد بر اساس آيين نامه باشد. تنها و اولين آيين نامه اين موضوع در سال 79 به تاييد وزراي وقت علوم و بهداشت رسيده و ذيل آن آمده است كه براي يكسال به صورت آزمايشي اجرا مي شود و بعد از آن هم تمديد نشده است. دانشگاه تا سال 86 هم شوراي صنفي داشت اما بعد به دليل عدم شركت دانشجويان تشكيل نشد و هر زمان آيين نامه ابلاغ شود ما آن را اجرا مي كنيم.

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: البته در حال حاضر شوراي دانشجويي دانشگاه تشكيل شده است و دو دانشجو به انتخاب تشكل ها و دانشگاه در آن حضور دارند كه به نظر ما براي انتقال نظر دانشجويان كافي نيست و پيشنهاد داده ايم كه مدل شوراي نمايندگان در دانشكده پزشكي در تمامي دانشكده ها اجرايي شود.

سقف سنوات رفاهي با كف سنوات آموزشي مساوي است

وي درباره ميزان امكانات رفاهي كه به دانشجويان داده مي شود گفت: سقف سنوات رفاهي با كف سنوات آموزشي مساوي است و قانوناً فردي كه سنوات تحصيلي 9 ترم را گذرانده اجازه استفاده از امكانات رفاهي را ندارد. ضمن اينكه صندوق رفاه هم بيشتر از كف سنوات امكانات نمي دهد.

محقق درباه اعتراض دانشجويان درباره كندي اينترنت در كوي دانشگاه گفت: سرعت اينترنت بخشي به كشور و بخشي به كابلي كه از بيمارستان شريعتي مي آيد مربوط است كه در اين زمينه قصد داريم كابل جديدي راه اندازي كنيم كه دو دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران بايد با هم اقدام كنند.

وي اسكان دانشجويان ورودي سال 90 و 91 دانشگاه در خوابگاه هاي دانشگاه علوم پزشكي ايران را يكي از راهكارهاي پس از انتزاع دو دانشگاه برشمرد و گفت: در حال حاضر 920 نفر دانشجويان ورودي 90 و 91 در خوابگاه هاي ملكي متعلق به دانشگاه ايران مستقر هستند و تا شهريور براي آنها جاي ديگري تعيين مي شود.

تشديد نظارت بر كانون هاي خيريه دانشجويي

معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي تهران درباره درخواست دانشجويان مبني بر تشكيل كانون هاي خيريه گفت: كانون هاي خيريه مدلي از فعاليت دانشجويان است اما به دليل تخلفي كه در شهر تهران در اين حوزه در يكي از دانشگاههاي استان رخ داده است ما موظف هستيم كه ورودي و خروجي وجوهي كه دانشجويان از اين طريق دريافت و مصرف مي كنند تحت نظارت جدي قرار دهيم.

وي در پاسخ به اعتراض دانشجويان دكتري تخصصي مبني بر استاندارد نبودن خوابگاهها گفت: آيين نامه خوابگاه هاي مشاركتي تقريبا نهايي شده اما حداقل زمان براي اجراي آن ترم آينده است. از سوي ديگر جايي كه دانشجويان دوره هاي تخصصي در آن مستقر هستند پانسيون هاي تحت نظارت دانشگاه است و نه خوابگاه بنابراين وجود حشرات موذي در آنجا چندان دور از ذهن نيست. نكته ديگر اينكه حشراتي همچون ساس از طريق ساك افراد به محل هايي همچون پانسيون و خوابگاه وارد مي شود و ما با اساتيد انگل شناسي صحبت كرديم كه امكان از بين بردن كامل آنها وجود ندارد اما توانسته ايم سم خاصي براي آن تهيه كنيم كه خوابگاه هاي دانشگاه هميشه در اين زمينه سم پاشي مي شوند.

وي افزود: اين موضوع كه دانشجويان مي گويند خوابگاهي فروخته شده كه مركز تحقيقات ساخته شود به اين گونه نيست، بلكه خوابگاهي با ظرفيت 400 نفر تخليه شد و به جاي آن دو خوابگاه با ظرفيت 600 نفر خريداري شد و اين مركز تحقيقات هم در راستاي توسعه بيمارستان شريعتي است.

كد خبر: 2193280

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۰ - ۱۱:۴۵

چهارشنبه 20 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن