واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: تعيين 70 ميليارد تومان اعتبار براي اشتغال و پرداخت فقط 10 ميليارد آن
مدير عامل صندوق مهر امام رضا(ع) با اشاره به انعقاد تفاهم نامه اين صندوق با سازمان آموزش فنيوحرفهاي كشور گفت: اين طرح در سه ماه پاياني امسال به صورت آزمايشي اجرا ميشود و با كسب موفقيت در سال آينده به صورت گستردهتر آن را اجرايي ميكنيم.
به گزارش خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي حسيننژاد كه در نشست تفاهم نامه همكاري بين صندوق مهر امام رضا (ع) و سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور سخن ميگفت با اشاره به جلسات متعدد كارشناسي بين سازمان و صندوق گفت: براي اين تفاهم نامه بيش از سه ماه فكر و كار كارشناسي انجام شده و اكنون ميخواهيم آن را اجرايي كنيم.
وي اظهار كرد: با اين تفاهم نامه مي خواهيم شيوه جديد جهت ارتباط بين آموزش و اشتغال ايجاد كنيم تا اكثر وام گيرندگان ما پيرو سياستهاي وزير كار رويكردي جديد به توسعه اشتغال داشته باشند.
مدير عامل صندوق مهر امام رضا(ع) با بيان اينكه دو سال پيش حدود 70 ميليارد تومان اعتبار براي اشتغال در نظر گرفته شد اما تنها 10 ميليارد آن پرداخت شده است گفت: در آن زمان ظرفيتهاي لازم در كشور وجود نداشت اما اكنون با افزايش ظرفيتها و همكاري سازمان آموزش فني و حرفهاي كه مركز مهارتها است ميتوان افراد خبره و توانمند را تحت پوشش قرار داد.
حسيننژاد توضيح داد: پشتيبانان مشاغل و همچنين كارآفرينان و نخبگان مهارتي را ميتوان توسط سازمان فني و حرفهاي شناسايي كرد و از اين ظرفيتها براي اشتغالي كارآمد بهره برد. بر همين اساس نيز برنامه ريزي كردهايم تا بخش زيادي از اعتبارات را با سازمان آموزش فني و حرفهاي هماهنگ كنيم كه در اختيار اين افراد قرار گيرد.
وي افزود: بر همين اساس در فاز اول 100 ميليارد ريال براي سه ماهه اوليه كار در نظر گرفتهايم تا به پشتيبانان كه معمولا مواد اوليه بسته بندي و فروش محصولات را در اختيار دارند تا سقف يك ميليارد ريال تسهيلات بدهيم و براي افراد تحت پوشش آنها هم تا سقف 15 ميليون تومان برنامه ريزي كردهايم.
مدير عامل صندوق مهر امام رضا(ع) همچنين خاطرنشان كرد كه به نخبگان المپيادها و كساني كه ايدههاي اشتغال داشته باشند و از سوي سازمان فني و حرفهاي معرفي شوند تسهيلات ارائه خواهد شد و در حال حاضر نيز 30 طرح توسط سازمان فني و حرفهاي معرفي شده است و به زودي وام به آنها تعلق ميگيرد.
حسيننژاد افزود: به تمام نخبگان المپيادي و مخترع وامهاي تا سقف 10 ميليون تومان ارائه خواهد شد و به افرادي كه طرح براي كسب و كار جهت اجرايي كردن اختراعشان داشته باشند 50 ميليون تومان و تا سقف 100 ميليون تومان وام تعلق خواهد گرفت تا بتوانند مهارتها و يا اختراعاتي كه دارند به ثمر برسانند و همين موضوع خود باعث اشتغالزايي نيز خواهد شد.
وي خاطرنشان كرد كه براي اين افراد خدمت نظام وظيفه نيز مورد استثنا قرار گرفته تا بتوانند طرحهاي خود را به اجرا برسانند.
مدير عامل صندوق مهر امام رضا(ع) به طرح ثبتنام پشتيبانان مشاغل خانگي اشاره كرد و گفت: تاكنون 14 هزار و 880 نفر در سايت ثبت نام كردهاند كه روز چهارشنبه (امروز) اين مهلت يك هفتهاي به پايان ميرسد. اين پشتيبانان توسط كارشناسان مورد بررسي قرار گرفته و آنهايي كه امكان اشتغالزايي داشته باشند تسهيلات در اختيارشان قرار ميگيرد.
در اين نشست همچنين كوروش پرند، معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي و رييس سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور به ديپلماسي مهارت و اجرايي كردن در كشور اشاره و ابراز اميدواري كرد كه با اجرايي كردن اين تفاهم نامه اشتغالزايي زيادي در كشور داشته باشيم هر چند سازمان ما متولي ايجاد اشتغال نيست اما در اين عرصه ميتوانيم نقش خوبي ايفا كنيم.
انتهاي پيام
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]