واضح آرشیو وب فارسی:فارس: از سوي بسيج دانشجوييكرسي آزاد انديشي در دانشگاه شهيد چمران اهواز برگزار شد
دانشجويان دانشگاه شهيد چمران اهواز در كرسي آزاد انديشي بسيج دانشجويي اين دانشگاه شركت كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، يكي ديگر از سلسله نشستهاي كرسي آزاد انديشي با محوريت دانشجوي سياسي دانشگاه سياسي در دانشگاه شهيد چمران اهواز برگزار شد.
اين برنامه به همت بسيج دانشجويي دانشگاه شهيد چمران اهواز ظهر امروز در سالن آمفي تئاتر دانشكده اقتصاد و علوم اجتماعي اين دانشگاه انجام شد.
اين كرسي آزاد انديشي با موضوع 16 آذر؛ روز عدالتخواهي و غرب ستيزي يا روز جنجالهاي سياسي برگزار شد كه تعدادي از دانشجويان تشكلهاي مختلف دانشجويي به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در اين برنامه مجيد منادي سردبير هفتهنامه رسانه جنوب استان خوزستان به عنوان كارشناس حضور يافت و به سخنراني پرداخت و گفت: وقتي ميخواهيم يك جريان دانشجويي را بشناسيم دو روش وجود دارد كه شناخت استراتژيك جريان و روش تاكتيكي هستند.
منادي تصريح كرد: در روش تاكتيكي بر اساس اسناد موجود به بررسي ديدگاهها و نظرات جريان ميپردازيم و در روش استراتژيك نيز بايد جريان را از يك ديد فراتر و به قول معروف از بالا بنگريم.
اين فعال مطبوعاتي در ادامه يادآور شد: جريان دانشجويي يك مولفههاي ثابتي دارد كه از همان سال 1332 تا كنون ادامه داشته و يكي از آنها استكبار ستيزي است.
وي در همين رابطه افزود: اين مولفه از همان سالهاي نخست شكلگيري جريانات دانشجويي وجود داشته و در 13 آبان نيز منجر به تسخير لانه جاسوسي آمريكا در تهران شد.
سردبير هفته نامه رسانه جنوب انتقاد كردن از دولتها را يكي ديگر از مولفههاي جريانات دانشجويي در كشور ايران بيان كرد و گفت: اين مولفه نيز در زمانهاي مختلف وجود داشته است.
وي در انتقاد از سخنان يكي از دانشجويان كه شكل گيري جريانات دانشجويي را از پس از دوران دفاع مقدس بيان كرده بود تصريح كرد: اگر به آمار شهداي اين دوران نگاه كنيم تعداد زيادي از شهدا دانشجو بودهاند گه نبايد آنها را از جريانات دانشجويي دور بدانيم.
منادي خاطرنشان كرد: سيدالشهداي دانشجويان شهيد، سيدمحمدحسين علم الهدي است كه مظلومانه و غريبانه به همراه تعداد ديگري از دانشجويان سراسر كشور در ديماه سال 1359 در هويزه به شهادت رسيد.
به گفته وي، اوج فهميدگي و روشن بيني يك دانشجو زماني است كه متوجه شود دشمن به خام ميهنش تجاوز كرده، درس و كلاس را رها كند و به ميدان نبرد برود.
اين دانشجوي اهوازي در ادامه به بيان برخي آسيبهاي جريانات دانشجويي پرداخت و عنوان كرد: هر جريان سياسي كه در بيرون وجود دارد ميخواهد از شور، نشاط و پتانسيلي كه در دانشگاه وجود دارد استفاده كند.
منادي با توصيه به دانشجويان براي وارد نشدن در احزاب سياسي تاكيد كرد: وقتي در چهارچوب يك حزب قرار گرفتيم منافع و مصالح آن حزب ما را از آرمان خواهي دور ميكند.
وي با تاكيد بر اين نكته نبايد آرمانهاي ما را كوچك كنند به نهادينه كردن چند حركت بزرگ فرهنگي در كشور از سوي دانشجويان اشاره كرد و گفت: اعتكاف و اردوهاي راهيان نور دو كار بزرگي است كه ابتدا از دانشگاه و توسط دانشجويان آغاز شد.
وي، موضوع وقف دانشگاه آزاد اسلامي را يكي ديگر از مباحثي عنوان كرد كه با روشنبيني دانشجويان خنثي شد.
وي متذكر شد: جريان دانشجويي متعلق به دانشجو و دانشگاه است و اگر كسي يك تشكل دانشجويي را پايه گذاري كرد بنا نيست كه تا آخر عمر آن را اختصاصي خود بداند.
انتهاي پيام/72010/ت40
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]