محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826101353
معاون بودجه معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور در پاسخ به فارساختصاص ۱۵.۵ ميليارد دلار وام خارجي براي طرح عمراني در لايحه بودجه ۹۳
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون بودجه معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور در پاسخ به فارساختصاص ۱۵.۵ ميليارد دلار وام خارجي براي طرح عمراني در لايحه بودجه ۹۳
معاون بودجه معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور گفت: در بودجه سال آينده براي بخشي از طرحهاي عمراني ۱۵.۵ ميليارد دلار از محل فاينانس اختصاص خواهد يافت.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، فرهاد دژپسند معاون بودجه معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور در نشست خبري تحليلي با حضور خبرنگاران به تشريح وضعيت لايحه بودجه 93 كل كشور پرداخت و اظهارداشت: واكنشهاي مجلس نسبت به لايحه بودجه خوب بوده و در حال حاضر مهمترين چالش، مربوط به بودجه طرحهاي عمراني در لايحه است.
وي به ضرورت طبقهبندي طرحهاي عمراني اشاره كرد و گفت: در حال حاضر 2906 طرح نيمه تمام وجود دارد و اگر بخواهيم اعتبار پايدار اختصاص دهيم 200 هزار ميليارد تومان اعتبار نياز دارد كه اين اعتبار براي دوره 8 تا 10 ساله قابل تامين هست و با توجه به رشد هزينهها اين عدد به 400 هزار ميليارد تومان افزايش مييابد و در حالي است كه هيچ طرح ديگري شروع نشود.
دژپسند با بيان اينكه منابع طرحهاي عمراني محدود است، تصريح كرد: در صورتي كه به همه طرحها منابع محدود و كمي اختصاص يابد، اثري نخواهد داشت و در حقيقت كارايي ندارد و براي اينكه بتوانيم كارايي حداكثر شود، متناسب با دوره سالانه، طرحها طبقهبندي شده تا به اتمام برسد.
به گفته معاون بودجه معاونت برنامهريزي و نظارت راهبري فارغ از ملاكهاي بخشي، منطقهاي و استاني براي طرحهاي عمراني تصميم گرفته شده و در حقيقت ملاك تخصيص منابع، زمان بهره برداري طرحها بوده است يعني هرچه زمان بهرهبرداري طرحها نزديكتر باشد منابع بيشتري دريافت ميكنند و به طور خودكار هر طرحي به اتمام برسد، منابع براي طرحهاي ديگر آزاد ميشود.
وي به تجليل اثرات طرحهاي به اتمام رسيده پرداخت و گفت: از يك سو عرضه افزايش مييابد و از سوي ديگر با بهرهبرداري، ظرفيت شغلي ايجاد ميشود.
همچنين اگر اين طرحها زيربنايي و زيرساختي باشند كه هستند، بهرهبرداري آنها زمينه تسريع و بهبود فعاليتهاي پسين ميشود.
دژپسند طرحهاي نيمه تمام عمراني را به 3 دسته تقسيم كرد و گفت: طرحهاي صفر تا 20 درصد، 20 تا 80 درصد و بالاي 80 درصد از جمله اين تقسيمبندي بوده و در اين راستا هدف اصلي تامين اعتبار مورد نياز طرحهايي كه در سال 93 خاتمه پيدا ميكنند است.
وي به ساير طرحها و موارد استثناء اشاره كرد و گفت: طرحهايي كه براي مهار آبهاي مرزي، طرحهاي تامين اب شرب، طرحهاي مربوط به سفر مقام معظم رهبري و نيز طرحهاي دفاعي امنيتي ، طرحهاي عمران روستايي از جمله اين مباحث هستند.
وي افزود: برخي طرحهايي كه مكمل يكديگر هستند مانند احداث بيمارستان كه نياز به تامين تجهيزات دارد نيز در دستور كار تامين اعتبار قرار دارد و در نهايت با اين الگو طرحها طبقهبندي و اعتبار گرفتهاند.
معاون بودجه معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور با بيان اينكه تا پايان سال 93 500 طرح نيمه تمام وجود داشته است، گفت: 246 طرح از اين تعداد بهرهبرداري خواهد شد كه 184 طرح آن بالاي 80 درصد پيشرفت فيزيكي داشته و مابقي كمتر از 80 درصد بوده است.
اين مقام مسئول به وضعيت درياچه اروميه اشاره كرد و گفت: دولت درخصوص درياچه اروميه نگاه ويژه دارد و براي كارها و طرحهاي مطالعاتي آن، 20 ميليارد تومان در لايحه بودجه اختصاص داده است.
دژپسند درخصوص اعتراض نماينده آمل به وضعيت طرحهاي عمراني استان مازندران پرداخت و خاطرنشان كرد: بنده نيز متعلق به اين استان هستم و اگر قرار بود مباحث منطقهاي و استاني را در نظر بگيريم بايد از اين استان شروع ميكردند اما با توجه به اولويتهاي در نظر گرفته شده براي طرحهاي عمراني، تخصيص اعتبار به سد هراز كه مربوط به تامين اب غير شرب بوده و مورد تائيد و اعتراض نماينده آمل است را بايد جزء دستور كارها قرار ميدادم.
وي با تاكيد بر اينكه در بند ج تبصره 14 لايحه بودجه سال 93 كل كشور، 5 درصد عوارض براي استانهاي گردشگر وضع شده است، گفت: اين موضوع براي اولين بار بوده تا استانهاي گردشگر بتوانند درآمد آن را صرف امور گردشگري استان خود كنند.
دژپسند با اعلام اينكه چيزي به نام مهر ماندگار در لايحه بودجه 93 كشور وجود ندارد، عنوان كرد: در صورتي كه طرحهاي مهر ماندگار با اين الگو بوده باشد، اجرايي خواهد شد و اعتبار گرفته است.
وي از رايزني با نمايندگان براي اطلاعرساني دقيق در خصوص اعتبارات طرحهاي عمراني خبرداد و گفت: بودجه كشور با سراب مواجه نشده و نخواتسمي اعتبارات بادكنكي و منابع واهي معرفي كنيم تا همه ذينفعان از ديدن ارقام آن خوشحال باشند اما در عمل با مكانيزم تخفيف و جابجايي اعتبار عمراني به هزينهاي در نهايت اعتبار عمراني پاييني اختصاص دهيم.
به گفته معاون بودجه معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور امسال 56 هزار ميليارد تومان بودجه عمراني وجود داشت كه 6 هزار ميليارد آن تخصيص يافته و تا پايان سال نيز 11.3 هزار ميليارد اختصاص خواهد يافت كه اين ميزان حدود 20 درصد است و به نوعي اتلاف انرژي است كه نمايندگان و انسانها را با اعتبار درشت طرحهاي عمراني مواجه كنيم اما نتوانيم منابعي اختصاص دهيم.
وي در دفاع از لايحه پيشنهادي بودجه 93 كل كشور، بيان داشت: براي طرحهاي عمراني از منابع قابل اتكاء استفاده شده و حداكثر توان گذاشته شده است و در صورتي كه ذينفعان به عملكرد پروژهها بپردازند و آن را مقايسه كنند متوجه ميشوند كه تخصيص طرحها از لحاظ اعتبار رشد دارد.
وي در پاسخ به اين سوال خبرنگار فارس مبني بر اينكه با توجه به كمبود منابع آيا امكان تحقق 37 هزار ميليارد تومان طرحهاي عمراني وجود دارد و اينكه تا چه ميزان از فاينانس استفاده خواهد شد، تصريح كرد: براي مرتفع كردن كمبود منابع، دنبال ساير منابع رفتيم كه فاينانسهاي خارجي و وامهاي خارجي است و براورد اين است كه حداقل 35 ميليارد دلار در قالب فاينانس اعتبار جذب كنيم كه اكنون 15.5 ميليارد دلار توانستيم طرحها را مشخص كنيم و مراحل نهايي آنها طي ميشود و از جمله طرحهاي آن ميتوان به ساختمان شبكه فرعي آبياري و زهكشي اراضي و همچنين تجهيز اراضي استانهاي خوزستان و ايلام، نيروگاههاي آبي لرستان و سد و نيروگاه گوتوند اشاره كرد.
وي در پاسخ به سئوال فارس مبني بر اينكه با توجه به توافقات ژنو ظرفيت درآمدهاي نفتي افزايش نيافته و سخنگوي دولت نيز عنوان كرده است كه براي لايحه بودجه 93 روي اين توافقات تكيه نكردهايم، گفت: اين لايحه براساس شرايط موجود تنظيم شده و در آن صادرات نفت يك ميليون بشكه بوده و فراوردههاي آن 300 هزار بشكه است.
وي ادامه داد: براي پالايشگاههاي داخل كشور 120 هزار بشكه فراوردههاي نفتي افزايش داشته و براين اساس در بخش نفت، درآمدها محكم بسته شدهاند.
دژپسند در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع درآمدهاي مالياتي اشاره كرد و گفت: درآمدهاي اين بخش به بنيان اقتصادي و كوشش مالياتي بستگي دارد و بنيان اقتصادي كشور آن قدر ضعيف نيست گرچه بخشي از توليد ناخالص ملي معاف از ماليات بوده اما ظرفيت بيشتري نسبت ماليات به GDP وجود دارد كه اكنون 7 درصد است و اين پتانسيل وجود دارد كه به 10 درصد ارتقاء يابد و در اين راستا نيازمند سازمان مالياتي مدرن، كوشا و فعال هستيم.
وي ادامه داد: براي تحقق چنين سازماني از نظر نيروي انساني 12 هزار استخدام پيشبيني شده كه 3 هزار نفر آن اكنون در حال انجام كارشان هستند و در كنار اين موضوع منابع مورد نياز در نظام جامع مالياتي پايدار تسريع شده است.
وي در پاسخ به اين سئوال كه چرا در بحث داراييهاي مالي مانند اوراق مشاركت، دولت درآمدهاي آن را كاهش داده و از مكانيزم جذابيت براي فروش آن استفاده نكرده است، اظهارداشت: جذابيت اوراق مشاركت در شرايط كنوني هزينههاي مالي داشته و آثار و عواقب ان روي بخشهاي ديگر محتمل است.
وي در خصوص اعتبارات طرحهاي عمراني استان خوزستان عنوان كرد: در سال 93، 3341 ميليارد ريال از محل 2 درصد درآمدهاي حاصل از فروش نفت خام و گاز طبيعي اختصاص داده شده و نيز 28 هزار و 508 ميليارد ريال از محل درآمدهاي استاني نيز اختصاص يافته است.
وي تاكيد كرد: سعي كرديم براساس اولويتها، محدوديتها و منابع موجود براي طرحهاي عمراني تصميمگيري كنيم و ملاك اين نبوده كه طرح در چه دولتي شروع شده است كه البته بايد به اين نكته توجه داشت برخي طرحها بيهود كلنگ خوردهاند.
معاون بودجه معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس مبني بر اينكه آيا 3 درصد اعتبارات دستگاههاي اجرايي كه بايد از محل بهرهوري لحاظ شود در بودجه 93 يشبيني شده است، بيان داشت: اين موضوع طبق قانون مديريت خدمات كشوري بوده و نياز به پيشبيني كردن در لايحه ندارد و در بودجه ميزان تخصيص آن در نظر گرفته شده است و قطعاً انجام خواهد شد.
وي در پايان تاكيد كرد: در تدوين بودجه عجولانه اقدام نشده و سرعت را فداي دقت نكرديم بلكه كار پرحجم صورت گرفته است.
انتهاي پيام/بل
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور خبر دادارائه 4 سبد كالايي در سال 93/هر فصل يك سبد كالايي/۳۷هزار م
معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور خبر دادارائه 4 سبد كالايي در سال 93 هر فصل يك سبد كالايي ۳۷هزار ميليارد تومان بودجه عمراني براي ۲۹۰۰طرح معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور با بيان اينكه در اقتصاد مقاومتي دولت بايد توجه ويژهاي به معيشت مردم داشته باشد گفتمعاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور خبر داد:ارائه 4 سبد كالايي در سال 93/هر فصل يك سبد كالا
معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور خبر داد ارائه 4 سبد كالايي در سال 93 هر فصل يك سبد كالا معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور با بيان اينكه در اقتصاد مقاومتي دولت بايد توجه ويژهاي به معيشت مردم داشته باشد گفت در سال جاري دو سبد كالايي و در سال آينده در هر فمعاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور: در سال آينده هر فصل يك سبد كالايي توزيع خواهد شد
معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور در سال آينده هر فصل يك سبد كالايي توزيع خواهد شد معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيسجمهور با بيان اينكه در اقتصاد مقاومتي دولت بايد توجه ويژهاي به معيشت مردم داشته باشد گفت در سال جاري دو سبد كالايي و در سال آينده در هر فصل يكمعاونت نظارت راهبردي رئيس جمهوربدهي دولت به پيمانكاران ۹ هزار ميليارد تومان است
معاونت نظارت راهبردي رئيس جمهوربدهي دولت به پيمانكاران ۹ هزار ميليارد تومان است معاونت نظارت راهبردي رئيس جمهور اعلام كرد بدهي دولت به پيمانكاران ۹ هزار ميليارد تومان است به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در پي انتشار اخباري در مورد ميزان بدهي دولت به پيمانكاران معاونت ببا حضور معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوريكميته ويژهاي براي اتخاذ راههاي جبران كاهش بودجه كردستا
با حضور معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوريكميته ويژهاي براي اتخاذ راههاي جبران كاهش بودجه كردستان تشكيل ميشود نماينده مردم شهرستانهاي سنندج كامياران و ديواندره در مجلس گفت با حضور معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري كميتهاي خاص استان كردستان تشكيل ميمعاون برنامهريزي راهبردي رياست جمهوري: تورم در بهترين شرايط سال آينده به 25 درصد ميرسد
معاون برنامهريزي راهبردي رياست جمهوري تورم در بهترين شرايط سال آينده به 25 درصد ميرسد معاون برنامهريزي راهبردي رياست جمهوري از مردم و نمايندگان ملت خواست كه به دولت اعتماد كنند و گفت در بهترين شرايط در سال آينده تورم به 25 درصد خواهد رسيد وي با تشريح نحوه تخصيص بودجههاي عمرمعاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيسجمهور در كرمانشاه: دولت يازدهم براي تمام كارهاي خود برنامه و راهبرد دار
معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيسجمهور در كرمانشاه دولت يازدهم براي تمام كارهاي خود برنامه و راهبرد دارد كرمانشاه - خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي اولين جلسه شوراي برنامه ريزي استان كرمانشاه در دولت يازدهم با حضور معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور استاندار كرمامشروح/ معاون برنامهريزي و راهبردي رئيسجمهور خبر دادبهرهبرداري از 246 طرح عمراني در سال آينده / توجه ويژه دو
مشروح معاون برنامهريزي و راهبردي رئيسجمهور خبر دادبهرهبرداري از 246 طرح عمراني در سال آينده توجه ويژه دولت به سيستان و بلوچستان معاون برنامهريزي و راهبردي رئيسجمهور از بهرهبرداري 246 طرح عمراني در سال آينده خبر داد و گفت دولت توجه ويژهاي به سيستان و بلوچستان دارد به-
اقتصادی
پربازدیدترینها