محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843380954
یونسی: اگر زندانی عقیدتی داشته باشیم، حتما پیگیراحوالشان خواهیم شد/ هنوز وضعیت گذشته به تسخیر دولت جدید درنیامده
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
یونسی: اگر زندانی عقیدتی داشته باشیم، حتما پیگیراحوالشان خواهیم شد/ هنوز وضعیت گذشته به تسخیر دولت جدید درنیامده
وزیر پیشین اطلاعات می گوید: هنوز وضعیت گذشته به تسخیر دولت جدید درنیامده، این دوران، دوران گذار و فترت است. هنوز خیلی از استانداردها تغییر نشده و کابینه به تازگی کامل شده است. تا یک سال طول میکشد که دولت جدید به طور کامل استقرار پیدا کنند.
به گزارش نامه نیوز، علی یونسی در گفتوگو با ایسنا درباره جایگاه این بخش اظهار کرد: قاعدتا امور مربوط به اقوام ایرانی و اقلیتهای دینی و مذهبی باید همان جایگاهی را داشته باشد که قانون پیشبینی کرده است. قانون اساسی ما و سایر منابع قانونی همان جایگاهی را که برای همه شهروندان ایرانی پیشبینی کردهاند، برای اقوام ایرانی و اقلیتهای مذهبی و دینی نیز پیشبینی کردند.
وی افزود : به لحاظ اینکه ممکن است کسانی که اقلیت هستند یک نوع احساس محرومیت به آن ها منتقل شود و یا حتی اکثریت وسوسه شوند که حقوق این اقلیت را نادیده بگیرند ، همه کشورها برای اینکه حقوق اقلیت ها رعایت شود، سازوکاری را پیشبینی میکنند، در ایران نیز تدابیر هوشمندانهای در نظر گرفته شده تا حقوق تمام آحاد ملت رعایت شود و البته من روی واژه ملت تاکید میکنم و اینکه درکشور ما اگر چه تفاوتهای مذهبی وجود دارد، همه عضو یک ملت هستند و ما یک ملت بیشتر نداریم.
یونسی خاطرنشان کرد: یک غلط فاحشی وجود دارد و آن این است که گاهی برخی از جریانات قومگرا میگویند که ایران کثیرالمله است، در حالی که این تعبیر، غلط است، چراکه ایران یک ملت بیشتر ندارد و همه شهروندان ایران عضو این ملت هستند و تمام اقلیتهای دینی و مذهبی و اقوام ایرانی به طور کامل همه در تشکیل این ملیت سهم اصیل و واقعی دارند و یکی بر دیگری ترجیح ندارد درواقع هیچکس بر دیگری مقدم نیست و همه در سنگ بنای ملیت ایران، سهم مساوی و اصلی دارند، یعنی هر شهروند ایرانی به اندازه خود سهم دارد و هیچکس در این جهت نسبت به دیگری امتیاز خاصی ندارد.
دستیار ویژه رئیس جمهور درامور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی با بیان اینکه همه ایرانیان عضو یک ملت هستند وکردها، آذریها و بلوچها همگی جزء اصیلترین ایرانیان محسوب می شوند اظهارکرد: من امروز هیچ نگرانی بخاطر وجود کردها ، آذریها و بلوچها ندارم؛ چراکه در ایران دعوای قومی وجود ندارد و در تاریخ ایران هم وجود نداشته است. خوشبختانه در تاریخ ایران بر عکس بسیاری از کشورهای دیگر که امحای قومی و دعواها و خونریزیهای قومی و مذهبی وجود داشته، ما سابقه جنگ قومی و خونریزی مذهبی نداشتهایم. البته برخی حساسیتهایی وجود داشته که محلی است، والا مردم ایران اعم از کرد و ترک و لر و بلوچ و... با هم زندگی میکنند و هیچ مشکلی ندارند و
روتیتر (500)
تیتر (500)
یونسی:اگرزندانی عقیدتی داشته باشیم، حتما پیگیراحوالشان خواهیم شد/ هنوز وضعیت گذشته به تسخیر دولت جدید درنیامده
کلید واژه
لید خبر (500)
وزیر پیشین اطلاعات می گوید: هنوز وضعیت گذشته به تسخیر دولت جدید درنیامده، این دوران، دوران گذار و فترت است. هنوز خیلی از استانداردها تغییر نشده و کابینه به تازگی کامل شده است. تا یک سال طول میکشد که دولت جدید به طور کامل استقرار پیدا کنند.
متن خبر
متن پیامکی خبر
تصویر اصلی خبر
نویسنده
آلبوم تصویر
آلبوم فیلم
تاریخ و زمان انتشار ویرایش تاریخ و زمان انتشار
جایگاه خبر
صفحه نخست - آخرین اخبار
صفحه نخست - آخرین اخبار گردشی
صفحه نخست - خبر برتر
صفحه نخست - عناوین مهم
صفحه نخست - گفتگو
صفحه نخست - روزنامه های امروز
صفحه نخست - پرونده ویژه
صفحه نخست - یادداشت
صفحه نخست - فیلم چند رسانه ای
صفحه نخست - صدا چند رسانه ای
صفحه نخست - عکس چند رسانه ای
صفحه نخست - کاریکاتور چند رسانه ای
صفحه نخست - عکس روز
صفحه نخست - نامه هدر
صفحه نخست - برگزیده ها
صفحه نخست - پیشخوان
سیاست - آخرین اخبار
سیاست - خبر یک
سیاست - خبر دو
سیاست - یادداشت
سیاست - اخبار نامه نیوز صفحه نخست
سیاست - گفتگو
سیاست - برگزیده ها
اقتصاد - آخرین اخبار
اقتصاد - خبر یک
اقتصاد - خبر دو
اقتصاد - یادداشت
اقتصاد - اخبار نامه نیوز صفحه نخست
اقتصاد - گفتگو
اقتصاد - برگزیده ها
جامعه - آخرین اخبار
جامعه - خبر یک
جامعه - خبر دو
جامعه - یادداشت
جامعه - اخبار نامه نیوز صفحه نخست
جامعه - گفتگو
جامعه - برگزیده ها
فرهنگ و هنر - آخرین اخبار
فرهنگ و هنر - خبر یک
فرهنگ و هنر - خبر دو
فرهنگ و هنر - یادداشت
فرهنگ و هنر - اخبار نامه نیوز صفحه نخست
فرهنگ و هنر - گفتگو
فرهنگ و هنر - برگزیده ها
ورزش - آخرین اخبار
ورزش - خبر یک
ورزش - خبر دو
ورزش - یادداشت
ورزش - اخبار نامه نیوز صفحه نخست
ورزش - گفتگو
ورزش - برگزیده ها
چندرسانه ای - آخرین اخبار
چندرسانه ای - خبر یک
چندرسانه ای - گزارش تصویری
چندرسانه ای - فیلم
چندرسانه ای - صوت
چندرسانه ای - کاریکاتور
چندرسانه ای - تک عکس
بین الملل - آخرین اخبار
بین الملل - خبر یک
بین الملل - خبر دو
بین الملل - یادداشت
بین الملل - اخبار نامه نیوز صفحه نخست
بین الملل - گفتگو
بیت الملل - برگزیده ها
استان ها - آخرین اخبار
استان ها - خبر یک
استان ها - خبر دو
استان ها - یادداشت
استان ها - اخبار نامه نیوز صفحه نخست
استان ها - گفتگو
استان ها - برگزیده ها
خواندنیها - آخرین اخبار
خواندنیها - خبر یک
خواندنیها - خبر دو
خواندنیها - یادداشت
خواندنیها - اخبار نامه نیوز صفحه نخست
خواندنیها - گفتگو
خواندنیها - برگزیده ها
چانک - آخرین اخبار
محتوای عمومی - درباره ما
دیگر رسانه ها - آخرین اخبار
دیگر رسانه ها - سیاست
دیگر رسانه ها - اقتصاد
دیگر رسانه ها - جامعه
دیگر رسانه ها - بین الملل
دیگر رسانه ها - فرهنگ و هنر
دیگر رسانه ها - ورزش
دیگر رسانه ها - چندرسانه ای
دیگر رسانه ها - استان ها
دیگر رسانه ها - خواندنیها
اخبار ویژه - آخرین اخبار
اخبار ویژه - خبر یک
سرویس
صفحه نخست
سیاست
اقتصاد
جامعه
فرهنگ و هنر
ورزش
چندرسانه ای
بین الملل
استان ها
اخبار ویژه
چانک ها
خواندنیها
محتوای عمومی
دیگر رسانه ها
پیوندها
خبرگزاری ها
سایت های خبری
روزنامه ها
رادیو-تلویزیون
وزارتخانهها و سازمانها
سایتهای فرهنگی
آیات عظام و علما
شبکههای صداوسیما
سایتهای ورزشی
سایتهای علمی، پژوهشی
دانشگاهها
موتورهای جستجو
نشریات خارجی
بازرگانی، بانک و بیمه
سایتهای اشخاص
سایتهای محلی
سایت های مفید
| انصراف
ارجاع به نویسنده شرح ارجاع
اختلاط و امتزاج اجتماعی در حد اعلا وجود دارد.
یونسی برخی اختلافات موجود را از نوع حیدری – نعمتی دانست و گفت : دربرخی شهرها دعواها محیطی با مرکز است مثلا به بحثهای محلی حساس هستند که گاهی ممکن است این بحث ها به دعواهای جزیی هم بکشد. البته من این تفاوتها و اختلافات به این صورت را خوب می دانم ،اما به هرحال باید گفت در تاریخ پرافتخار ایران هیچ اثری از قومکشی وجود ندارد و این در حالی است که شما ببینید که در پاکستان و عراق و ترکیه چه میگذرد، ترکهای عثمانی متهم هستند که میلیونها نفر ارمنی را قتل عام کردند. اما در ایران چنین خبرهایی وجود ندارد؛ چراکه اقوام ایرانی که زیاد هم هستند همه در حفظ اصالت ایرانی کاملا هماهنگ و متحد عمل کردهاند.
وی با مورد توجه قرار دادن نقش اقوام و اقلیت ها در ادوار مختلف تاریخ ایران اظهار کرد:در انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی اقوام پیرامونی ما بسیار نقش داشتند و مثمر ثمر بودند ضمن اینکه در انتخابات 24 خردادماه نیز شاهد بودیم که اقوام ایرانی و به خصوص بلوچها و کردها بیشتر از هر قوم دیگر در انتخابات شرکت کردند و معنای این موضوع این است که در این راستا نه حساسیت قومی وجود دارد و نه حساسیت دینی ؛ و همه به این نقطه رسیدهاند که باید به یک گفتمان خط مشی و برنامه رای داد و نه به شخص.
وی هم چنین درباره جایگاه اقوام و اقلیتها در حقوق شهروندی تدوین شده از سوی معونت حقوقی نهاد ریاست جمهوری، گفت :به هر ترتیب این بحث از شعارهای برجسته آقای روحانی بوده است، خواست مردم برای تدوین حقوق شهروندی فقط خواست بلوچ و کرد و لر و عرب نیست، بلکه خواست شمای خبرنگار هم هست ودر واقع این خواست، یک خواست ملی و نشاندهنده این است که هرگاه کسی یک شعار ملی بدهد، مردم تمام تفاوتهای خود را کنار میگذارند و به آن شعار ملی رای میدهند. پس معلوم است روح واحد ملی در ایران بسیار جاری و ساری و در نقاط دور دست قویتر از تهران و شهرهای بزرگ است، در ایران با تمام تفاوتهایی که وجود دارد ولی یکسان بودن روح ملی به قوت خود در همه جا هست و فاصلههایی که وجود دارد به روح و وحدت ملی هیچ آسیبی نمیرساند و چنین موضوعی در عرصههایی چون انتخابات و سایر عرصهها خود را نشان میدهد.
نسبت به اقوام ایرانی و یا اقلیتهای دینی و مذهبی نگاه امنیتی وجود ندارد
یونسی در ادامه این گفت وگو نگاه امنیتی به هر بخشی از ایرانیها را نگاهی خطرناک خواند و خاطرنشان کرد: معنی نگاه امنیتی این است که بخشی از ملت ایران را خطرناک و بیگانه ببینیم و این نگاه خود بخود سبب میشود که در مقابل آنها ساز و کار امنیتی تعریف کنیم و آنها نیز در لاک دفاعی قرار گیرند و جدا شوند، درواقع نگاه امنیتی باعث می شود که در آن منطقه و محل، توسعه فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی صورت نگیرد، بلکه ابزار امنیتی در آنجا بکار گرفته شود، البته در ایران تا جایی که من مطلع هستم نگاه امنیتی در حکومتها و دولتها وجود نداشته است.
وی با بیان اینکه در حاکمیت جمهوری اسلامی نسبت به اقوام ایرانی و یا اقلیتهای دینی و مذهبی نگاه امنیتی وجود ندارد، در عین حال خاطرنشان کرد : من قبول دارم که برخی از افراد و جریانهای تندرو در کشور دارای نگاه امنیتی هستند، البته این دسته به هر حزب و گروهی که مثل آنها فکر نکنند، نگاه امنیتی دارند، ولی باید گفت که اینها جمع معدودی هستند و ممکن است در نهادها و ارگانهای امنیتی نفوذ کرده باشند، این افراد کم هستند، ولی صدایشان بلند است و گاهی این صدای بلند آن ها سبب شده که دیگران خیال کنند اینها زیادند.
یونسی خاطرنشان کرد: شما ببینید وقتی مقام معظم رهبری به کردستان سفر کردند، استقبال زیادی از ایشان انجام شد و بعد از آن رهبرانقلاب درآنجا اعلام کردند که اهانت به مقدسات اهل سنت جایز نیست و حرام است. این نگاه رسمی از عالیترین مقام جمهوری اسلامی است؛ اگرچه متاسفانه این سخنرانی ایشان آنگونه که باید و شاید از سوی رسانهها تبیین نشد.
وی گفت: اگرچنانچه می بینیم افرادی در صدا و سیما و سپاه و قوهی قضاییه و دستگاه اطلاعات ومجلس بر خلاف این فرمایش مقام معظم رهبری عمل می کنند، اینها همان اقلیت معدودی هستند که غالبا در خیلی جاها به صورت خودسر عمل میکنند و درواقع اینها اقلیت به معنای فرقهای و سیاسی هستند .جار و جنجال به پا میکنند و میخواهند طوری القا کنند که اکثر ملت ایران هستند در حالی که اکثریت قریب به اتفاق مردم و مسوولین با این رویه ها مخالفندو از رهبری تا دولت جمهوری اسلامی و مقامات همگی به اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی نگاه فرصتی دارند.
امنیت کردستان بیشتر از تهران است
دستیار ویژه رئیس جمهور درامور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر واقعا امنیت در کردستان بیشتر از تهران وجود دارد، ولی ممکن است برخی این موضوع را باور نکنند. در پاسخ به این سوال که آیا تمهیداتی اندیشیده شده است که کردهای ما به سمت کردهای عراق و ترکیه نروند و انسجام در مناطق کرد نشین برقرار باشد، با تاکید براینکه در این باره هیچ نگرانی وجود ندارد اظهار کرد: حال اگر کردهای ایرانی ما بخواهند برای تجارت و تحصیل به سمت کردستان عراق بروند چه اشکالی دارد؟ ما نباید از این موضوع بترسیم، اگرچنانچه ما به خودمان اعتماد داشته باشیم و حقوق شهروندانمان را کاملا تامین کنیم و از این مناطق محرومیت زدایی کنیم، نباید دراین باره نگرانی داشته باشیم اصلا ما چرا باید نگران باشیم از اینکه کردهای عراق بیایند و کردهای ما را ببینند و کردهای ما هم به آنجا بروند. البته ما مرزهای قانونی را به رسمیت می شناسیم، ولی ما همه کردهای دنیا را ایرانی میدانیم همانطور که همهی تاجیکهای دنیا را ایرانی میدانیم.
یونسی در ادامهی این گفت و گو درپاسخ به سوالی مبنی بر توقعات اقوام و اقلیت ها در انتصابات و عدم تحقق چنین وعده ای از سوی روحانی با بیان اینکه هنوز فرصت زیاد است، اظهار کرد: من در حال آماده کردن بخشی از مقدمات در این راستا هستم و ما برای خودمان شرح وظیفه تعریف کردهایم و برنامههای مورد نظرمان را به رئیس جمهور تقدیم کردهایم و منتظر ابلاغ ایشان هستیم، در واقع بخشی از وعده های رئیس جمهور قرار است توسط ما انجام شود، هیچ محدودیت و نگرانی برای بکارگیری اقلیتهای مذهبی و دینی وجود ندارد و همهی اقوام ایرانی باید در مدیریت عالی کشور سهیم باشند و این موضوعی است که آقای رئیس جمهور وعدهی آن را داده است و دیر هم نشده است.
تعداد مساجد اهل سنت در ایران بیشتر از شیعیان است
در ادامه این گفتوگو از دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی سوال شد که برخی از اهل تسنن نسبت به نداشتن مسجد برای برگزاری مراسم های خود گلایه هایی را مطرح می کنند حال واقعا اینطور است و چرا؟ که وی در پاسخ به نوعی این گلایه را وارد ندانست و گفت : اهل سنت درایران ، بیش از 15 هزار مسجد دارند که این تعداد بیشتر از مساجد شیعیان است .
وی با تاکید بر اینکه اهل سنت در دارا بودن مدارس و مساجد ،هم چنین در انجام فعالیتهای مذهبی هیچ محدودیتی ندارند، اظهار کرد: اتفاقا دولت درمناطق سنی نشین برای تامین اینگونه نیازها در حال متحمل شدن هزینههای سنگینی است.
یونسی اضافه کرد : هم اکنون شاهد هستیم که در اکثر جاها قضات اهل سنت با فقه خود قضاوت میکنند و در احوالات شخصیشان بر اساس فقه خود عمل میکنند و ائمهی جمعه و جماعاتشان نیز تحت پوشش حمایت بیمه و دولت هستند، در همین تهران بیش از ده نماز عید و جماعت برگزار میشود . البته محدودیتهایی وجود دارد که البته این محدودیتها بیشتر ناشی از فشارهایی است که باید دربارهی آن تدبیرعاقلانهای منظور و به مرور زمان حل شود و امیدواریم دولت آقای روحانی بتواند خیلی از حساسیتها را در این راستا کم کند.
از یونسی درباره چرایی اعدامهای برخی از کردها پرسیده شد که وی به بیان این جمله بسنده کرد که این سوال را باید از قوه قضاییه بپرسید.
ازدستیار ویژه رئیس جمهور درامور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی هم چنین پرسیده شد با توجه به وجود برخی زندانیان در زندان با عنوان زندانیان عقیدتی ، پیگیر اوضاع و مطالبات آن ها و تعامل با قوه قضاییه در این راستا خواهید شد که وی پاسخ داد : اگر چنین زندانیانی باشند، ما حتما پیگیر احوالات آن ها خواهیم بود.
وی هم چنین درباره ضرورت ارتباط بین رهبران اهل سنت و رییسجمهور و دولت کنونی نیز اظهارکرد : رهبری در حوزه خاص دینی و مذهبی موسساتی برای حل مشکلات مذهبی اقلیت های دینی منظور کردهاند مثل مجمعالتقریب یا شورای برنامهریزی یا نماینده بعثه تا مشکلات و توقعات مذهبی در این راستا مدیریت شود، اما در حوزههای عمومی که به دولت مربوط میشود ما برنامه داریم که نقیصهها را رفع کنیم و ارتباط نخبگان و شخصیتهای مذهبی اهل سنت را با دولت به حداکثر برسانیم.
یونسی در ادامه درباره تمهیدات اندیشیده شده در جهت خنثی کردن انواع تحریکات دینی و مذهبی از جمله تحریکات سلفیها در منطقه گفت : خطری که در حال حاضر دنیای اسلام چه شیعه و چه سنی را تهدید میکند، خطر افراط و تفریط و تروریسم کور مذهبی است که هماکنون به اشکال مختلف در کشورهای همسایه ما جاریست چنانچه در پاکستان، عراق و اخیرا هم در لبنان شاهد اقداماتی از سوی آنان بوده ایم.
اهل سنت و اهل تشیع در ایان متحد هستند
وی افزود : این جریان بسیارخشن و بیرحمی که به نام دین در دنیا به راه افتاده و امنیت همه دنیا را تهدید میکند وخطری بزرگ برای نابودی اسلام هم محسوب می شود ناشی از تعصبات کور مذهبی است که دشمنان برای اینکه مسلمانان به جان هم بیفتند این حرکات را تقویت میکنند. حال اگرچه ما هم باید از چنین خطری بترسیم؛ اما خوشبختانه اهل سنت و اهل تشیع و علمای شیعه و سنی در کشور ما هر دو متحد هستند تا از نفوذ چنین تهدیدی به داخل کشور جلوگیری شود.
یونسی هم چنین اضافه کرد :البته برای جلوگیری از نفوذ آنها در درجه اول سازمانهای نظامی، اطلاعاتی و امنیتی باید هوشیار باشند و هرردپایی از آن ها را پیدا و خنثی کنند، ولی بیش از همه لازم است تا در داخل کسانی که بهانه به دست اینها میدهند را شناسایی کرد. گاهی برخی عناصر تند در میان مداحان و روحانیون هستند که با سخنرانیها و حرفهایشان به دست آنها بهانه میدهند والبته عینا همین موضوع در بین اصل سنت یعنی وهابیها و سلفیها نیز موضوعیت دارد که تعدادشان کم است.حالا برخی با کمترین فعالیتی که این ها انجام میدهند فکر میکنند که ممکن است برخی از شیعیان به تسنن روی بیاورند، این در حالی است که در ایران نه شیعیان سنی میشوند و نه سنیان شیعه میشوند واصلا حکومت درصدد این نبوده است که سنیها را شیعه کند وهیچ مرجع و عالمی هم درصدد شیعه کردن سنیها نیست، بلکه همه دنبال این هستند که شیعه و سنی در کنار هم با وحدت و اتحاد زندگی کنند همانطور که در حال حاضر همینطور است.
وی هم چنین با بیان اینکه با این وجود ردپای جریانهای سلفی که در پاکستان و عربستان مستقر هستند در کشور ما هم دیده می شود، تاکید کرد : با اینها هم باید مقابله امنیتی و هم مقابله ی فکری شود و البته مقابله فکری به مراتب مهمتر است و در همین راستا مراکز تبلیغاتی و بخصوص صداوسیمای ما نباید بهانه به دست دیگران بدهند. مبنا باید این باشد که به هیچ وجه به مقدسات هیچ شهروندی ایرانی و حتی غیر ایرانی اهانت نشود ،باید اعتقادات آنها نیز محترم شمرده شود چرا که قرآن صریحا اهانت کردن به بتها را نیز نهی کرده است. نتیجه فحش دادن و اهانت کردن این است که ما نیز فحش و اهانت میبینیم و این گناه بزرگی است.
پیروان هر مرام ، دین و مذهبی باید محترم شمرده شوند
یونسی ادامه داد: درداخل ایران هر شهروندی پیروهر مرام و دین و مذهبی که است باید محترم شمرده شود، مطابق قانون اساسی ما همه از حقوق مساوی برخورداریم. این 77 میلیون ایرانی اعم از مسلمان و غیرمسلمان و شیعه و سنی همه به عنوان شهروند ایرانی همه از حقوق مساوی برخوردارند. رییسجمهور هم قسم خورده که اصول قانون اساسی را اجرا کند. قانون اساسی هم گفته که رییسجمهور باید حقوق همه شهروندان را مورد توجه قرار دهد.
قوه قضاییه در رعایت حقوق مردم ضعف دارد
یونسی هم چنین برخورد با کسانی که به دنبال تفرقهافکنی هستند را یک ضرورت خواند و خاطرنشان کرد : اگر من جای مسولان در قوه قضاییه بودم با همه ی تفرقه افکنان برخورد میکردم، اینکه با چنین افرادی برخورد نمی شود در واقع ضعف قوه قضاییه را میرساند. وظیفه اصلی قوه قضاییه رعایت حقوق مردم است و من معتقدم در این بخش قوه قضاییه ضعف دارد.
وی در ادامه در باره ضرورت همکاری ایران با کشورهای همسایه که با گروههای تروریستی مقابله میکنند نیز اظهارکرد: در ایران با دولت عراق حداکثر همکاری صورت میگیرد، ولی تسلط دولت عراق نسبت به همه گروههای تروریستی زیاد نیست. اینطور نیست که دولت مرکزی عراق بر جریانهای تروریستی درعراق مسلط باشد، اگر تسلط داشت که از ترور داخلی در این کشور جلوگیری میکرد.
دستیار ویژه رئیس جمهور درامور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی در ادامه انتصابش را در چنین حوزه ای یکی از اقدامات رییس جمهور در راستای توجه به اقوام و اقلیت های دینی دانست و گفت: تا به حال هیچ رییسجمهوری چنین اقدامی را انجام نداده است. دستیار ویژه به این معنی است که هر کاری که خود رییسجمهور نمیرسد، انجام دهد، دستیار ویژه انجام میدهد و اهمیتش بیشتر از سطح معاونت است.
یونسی
یونسی به بیان موارد مورد توجه این حوزه پرداخت و گفت :ما در حال دریافت نظرات صاحبنظران و همچنین انجام اقدامات عملی هستیم و تشکیل کارگروه اقوام در همین راستا است. مطالعات لازم را با هماهنگی نخبگان، اقوام و اقلیتها انجام دادهایم. برنامه خود را تهیه کردیم و پیشنهادات لازم را خدمت آقای رییسجمهور دادهایم و منتظریم پس از نظر ایشان اقدامات مورد نظر را اجرا کنیم.
وی ضمن اینکه پیشبینی کارگروه و کمیتههای پیگیری مطالبات اقلیتها، یک کمیتهی فرهنگی و اجتماعی و کمیته برنامهریزی هم چنین یک شورای راهبردی متشکل از همه شخصیتهای صاحب نفوذ در اقلیتها را از جمله مهم ترین محورهای برنامه ارائه شده به رییس جمهور عنوان کرد گفت : به محض ابلاغ برنامه ها به ما، ظرف یک ماه اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
در ادامه این گفت و گو از وزیر پیشین اطلاعات پرسیده شد به نظر شما وزیر کنونی اطلاعات نیز وجود نگاه امنیتی در کشور را مضر می دانند که یونسی در پاسخ گفت :اگر به نطق رسمی آقای وزیر اطلاعات در زمان رای اعتماد در مجلس استناد کنیم، ایشان هم از این نظر همین مشی را در نظر گرفتهاند ضمن اینکه هنوز وضعیت گذشته به تسخیر دولت جدید درنیامده . این دوران، دوران گذار و فترت است. هنوز خیلی از استانداردها تغییر نشده و کابینه به تازگی کامل شده است. تا یک سال طول میکشد که دولت جدید به طور کامل استقرار پیدا کنند.
1392/9/18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
ظریف: مذاکرات سختی با1+5 داریم اما به نحو احسن ادامه خواهیم داد/ طرف مقابل رفتارهای معقولی در گذشته نداشته و ا
ظریف مذاکرات سختی با1 5 داریم اما به نحو احسن ادامه خواهیم داد طرف مقابل رفتارهای معقولی در گذشته نداشته و اعتماد ما را از بین برده محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران گفت با جدیت و دقت بنده و همکاران با کمک همه مقام ها مراحل مذاکره درباره پرونده هسته ای را به نحو احسن ادامهبه گزارش جهان به نقل از ايسنا، امير قلعهنويي درباره وضعيت پژمان منتظري بيان كرد: كسي نميتواند جاي پژمان را ب
به گزارش جهان به نقل از ايسنا امير قلعهنويي درباره وضعيت پژمان منتظري بيان كرد كسي نميتواند جاي پژمان را براي ما پر كند ما سه جام روبهرويمان داريم و به اين راحتي نميتوانيم اجازه دهيم منتظري جدا شود اگر زودتر ميدانستيم و يك بازيكن جذب ميكرديم شايد اجازه ميداديم از جمع مفاني:انديشه افراد اگر نوسازي نشود در گذشته خواهيم ماند
فاني انديشه افراد اگر نوسازي نشود در گذشته خواهيم ماند علي اصغر فاني وزير آموزش و پرورش در نخستين وب كنفرانس آموزش و پرورش پاي درد دل مديران مناطق و استانها نشست به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران علياصغر فاني وزير آموزش و پرورش طي يك وبكنفرانس پاي صحبتهاي مديراناز نظر كيفي بازي استقلال افت داشته استپورحيدري: منتظري اگر جديتر درباره رفتنش حرف ميزد بهتر بود/ فوروارد كه
از نظر كيفي بازي استقلال افت داشته استپورحيدري منتظري اگر جديتر درباره رفتنش حرف ميزد بهتر بود فوروارد كه حتما نبايد گل بزند مديرفني تيم فوتبال استقلال گفت گاهي سيستم بازي روي زمين بسته ميشود و مجبور به ارسال از كنارها ميشويم و فكر ميكنم اين پوئني است كه ما داريم و از آناگر كودك با اعتماد به نفس ميخواهيد حتما بخوانيد
اگر كودك با اعتماد به نفس ميخواهيد حتما بخوانيد 10روش برای تقویت اعتماد به نفس کودک 10روش برای تقویت اعتماد به نفس کودک والدین میتواند همچون پرورش اخلاق و مسوولیت پذیری در کودکان اعتمادبهنفس آنها را نیز پرورش دهند وقتی کودک احساس ارزشمند بودن داشته باشد می تواند برای آیندهمكاني: 10 بازي هم كلين شيت كنم مهم نيست/ اگر خوب باشم حتما به تيم ملي دعوت مي شوم
مكاني 10 بازي هم كلين شيت كنم مهم نيست اگر خوب باشم حتما به تيم ملي دعوت مي شوم دروازه بان تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت اطمينان دارم انتخابهاي كي روش اصولي و حساب شده هستند سوشا مكاني در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري ورزش ايران ايپنا درباره شرايط تيمش اظهارداشت خوشبختانه بعد اكليه تحريمهاي شوراي امنيت در گام نهايي مذاكرات برداشته ميشود/ مذاكرات هنوز تمام نشده، مذاكرات اصلي در راه اس
كليه تحريمهاي شوراي امنيت در گام نهايي مذاكرات برداشته ميشود مذاكرات هنوز تمام نشده مذاكرات اصلي در راه است معاون حقوقي امور بين الملل وزارت خارجه گفت آن چه از مذاكرات ژنو به دست آمده حق غني سازي است و ما ده سال براي اين امر مقاومت كرديم تا به حق ما احترام بگذارند و امروز بهاگر می خواهید در نمازحضور قلب داشته باشید بخوانید
اگر می خواهید در نمازحضور قلب داشته باشید بخوانید اگر هنگام خواندن نماز حضور قلب ندارید و یا حواستان متوجه جای دیگری می شود پاسخ و توصیه آیت الله وحید خراسانی به این سوال که چه کنیم تا در نماز حواسمان پرت نشده و توجّهمان به خدای تعالی باشد را بخوانید پيامبر خدا ص فرمود پسرنيويورك تايمز: آمريكا احتمالا هرگز از ميزان افشاگريهاي اسنودن مطلع نميشود
نيويورك تايمز آمريكا احتمالا هرگز از ميزان افشاگريهاي اسنودن مطلع نميشود مقامهاي آمريكايي تاييد كردند دولت اوباما ممكن است هرگز به طور كامل به حجم دقيق اسناد و مدارك محرمانه افشا شده توسط مقاطعه كار سابق و افشاگر آژانس امنيت ملي آمريكا پي نبرد به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايواردات مواد اوليهي تاريخ مصرف گذشته حقيقت نداشته است/ تحقيق پيدا نكردن 1400 ميليارد تومان براي درمان زوجهاي
واردات مواد اوليهي تاريخ مصرف گذشته حقيقت نداشته است تحقيق پيدا نكردن 1400 ميليارد تومان براي درمان زوجهاي نابارور دكتر هاشمي با بيان اينكه دولت در اعتبارات سال 92 1400 ميليارد تومان براي درمان زوجهاي نابارور اختصاص داده بود گفت حتي پرداخت يك ريال آنهم تا به امروز محقق نشگزارش برنا از نشست خبري سخنگوي قوه قضائيه/2 شمخاني با ميرحسين موسوي ديداري نداشته است/تدوين دستورالعمل جديد بر
گزارش برنا از نشست خبري سخنگوي قوه قضائيه 2 شمخاني با ميرحسين موسوي ديداري نداشته است تدوين دستورالعمل جديد براي كاهش زندانيان اژه اي با بيان اينكه تا پيش از ظهر امروز ديداري ميان شمخاني و موسوي انجام نشده است گفت تا جايي كه بنده اطلاع دارم انتشار خبر ديدار اين دو نفر كذب استمحدوديت شديد عليه زندانيان /آخرين وضعيت زائران بحريني در عراق
محدوديت شديد عليه زندانيان آخرين وضعيت زائران بحريني در عراق محدوديتهاي شديد مسئولان زندان جو عليه زندانيان تشريح آخرين وضعيت زائران بحريني از زبان سفير اين كشور در عراق و ادامه تظاهرات مردمي از مهمترين اخبار بحرين است به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه المنامه يوسف المحظريف:مذاكرات سختي با1+5 داريم/طرف مقابل رفتارهاي معقولي در گذشته نداشته و اعتماد ما را از بين برده
ظريف مذاكرات سختي با1 5 داريم طرف مقابل رفتارهاي معقولي در گذشته نداشته و اعتماد ما را از بين برده محمد جواد ظريف وزير امور خارجه ايران گفت با جديت و دقت بنده و همكاران با كمك همه مقام ها مراحل مذاكره درباره پرونده هسته اي را به نحو احسن ادامه خواهيم داد جمعه 29 آذر 1392-
گوناگون
پربازدیدترینها