تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را براى بزرگداشت خداوند زيبا بنويسد، خداوند او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830005908




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فاني:انديشه افراد اگر نوسازي نشود در گذشته خواهيم ماند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: فاني:انديشه افراد اگر نوسازي نشود در گذشته خواهيم ماند
علي اصغر فاني وزير آموزش و پرورش، در نخستين وب‌ كنفرانس آموزش و پرورش، پاي درد دل مديران مناطق و استان‌ها نشست.
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، علي‌اصغر فاني وزير آموزش و پرورش، طي يك وب‌كنفرانس پاي صحبت‌هاي مديران آموزش و پرورش مناطق مختلف كشور نشست.

در اين برنامه علي‌اصغر فاني، خطاب به مديران كل استان‌ها و مناطق، گفت: خلاقيت و نوآوري نخستين بحث علمي امروز است، چراكه همانطور كه مي‌دانيد ايجاد يك ايده يا مفهوم جديد از طريق بكارگيري توانايي‌هاي ذهني و توسعه دانش است.

وي ادامه داد: خلاقيت در حوزه ايده پردازي و ارائه يك پيشنهاد جديد است كه حاصل توانايي ذهني و توسعه دانش است.

فاني، اظهار داشت: در واقع خلاقيت در حوزه فكر و ايده‌پردازي است كه وقتي به مرحله عمل درمي‌آيد محصول آن نوآوري است.

وي ويژگي افراد خلاق را سلامت رواني، انعطاف پذيري ، ترجيح دادن پيچيدگي نسبت به سادگي و استقلال رأي داوري دانست و گفت: درصورتي كه در يك سازمان خلاقيت و نوآوري وجود نداشته باشد نمي‌توان دليل آن را استعداد نداشتن افراد دانست بلكه بايد علت آن را در شيوه‌هاي پرورشي و بحث‌هاي آموزشي جستجو كنيم.

*نقش مديران در پرورش خلاقيت و نوآوري

وي در خصوص نقش مديران در پرورش خلاقيت و نوآوري، گفت: مديران مي‌توانند با بالا بردن آستانه تحمل شكست كاهش كنترل و به حداقل رساندن مقررات ، كاهش تقسيم كار و عدم تعريف دقيق وظايف، قبول ابهام، تحمل تعارض گوناگوني ديدگاه‌ها در حل متعارف و تحمل راه‌هاي غيرمنتظره تأثير بسزايي در اين زمينه داشته باشند.

وزير آموزش و پرورش ادامه داد: نقشي كه مديران ايفا مي‌كنند تمركز بر نتايج ابزارها و فرآيندهاست، اما ما بايد بر نتايج تأكيد كنيم و هدف‌ها واضح باشد.

وي عدم اعتماد به نفس، محافظه‌كاري و وابستگي فكري ، تمايل به همرنگي ،عدم توانايي در ابهام تعارض، عدم پيچيدگي ذهني، تقسيم كار شديد، و عدم انعطاف پذيري را از موانع خلاقيت سازماني دانست و افزود: انديشه افراد اگر نوسازي نشود ما را در گذشته نگه مي‌دارد و خلاقيت را از سازمان مي‌گيرد.

پس از بحث در خصوص خلاقيت و چگونگي نوآوري ، وزير آموزش و پرورش وارد بحث سياست‌هاي آموزش و پرورش در سال 93 شد و خطاب به مديران مناطق استانها گفت: از مدتها پيش برنامه‌ريزي لازم براي پيش بردن سياست‌هاي آموزش و پرورش در سال 93 شروع شده است.

*ساماندهي و بهسازي منابع انساني اولين سياست آموزش و پرورش در سال 93

فاني، گفت: ساماندهي و بهسازي منابع انساني نخستين سياست آموزش و پرورش در سال 93 است.

وي ادامه داد: در حال حاضر در توزيع نيروي انساني با مشكل مواجه هستيم به گونه‌اي كه بيش از 58هزار نيروي انساني، اضافه و 50 هزار نيروي انساني كم داريم.

وي ادامه داد: يكي از كارهاي جدي ما در آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق و مدارس، ساماندهي و توزيع مجدد نيروي انساني‌ است.

وي ادامه داد: عدم آمادگي نيروي انساني فعلي براي تدريس در برخي از پايه‌ها و دروس از ديگر مشكلات فعلي آموزش و پرورش است.

آموزش و پرورش با در اختيار داشتن بيش از يك‌ميليون نيروي انساني، بزرگترين وزارت در كشور است كه با توجه به نقش اصلي معلم در ساماندهي نظام تعليم وتربيت، با هدف ارتقاي سطح دانش‌آموزان، ساماندهي منابع انساني، از اهميت فراواني برخوردار است.

*افزايش انگيزه و منزلت اجتماعي معلمان

وزير آموزش و پرورش گفت: آنچه كه امروز نياز است افزايش انگيزه و منزلت اجتماعي معلمان هم در معيشت و هم در جايگاه است.

وي گفت: اگر بتوانيم ساماندهي منابع انساني را در دو سال آينده داشته باشيم و هر كس در آموزش و پرورش در جايگاه خودش قرار گيرد مي‌توانيم به آينده اميدوار باشيم.

* توسعه مشاركتها اولويت دوم آموزش و پرورش در سال 93

علي اصغر فاني ، اولويت دوم سال 93 را توسعه مشاركت‌ها دانست و عنوان كرد: در حال حاضر آموزش و پرورش به شدت دولتي و به لحاظ مديريتي از بالا به پايين اداره مي‌شود، از اين رو ما به دنبال توسعه مشاركت دانش‌آموزان ، اوليا و مربيان و همچنين مردم در آموزش و پرورش هستيم.

وي افزود: تجربه سال‌هاي پس از انقلاب نشان داده اتكاي مطلق آموزش و پرورش، بر بودجه دولتي بوده اما آنچه كه واضح است اين است كه، بودجه دولتي، مشكلات آموزش و پرورش را حل نكرده و آموزش و پرورش ، بايد علاوه بر كمك دولت، از بودجه و امكانات مردم در توسعه و تأسيس مدارس بهره‌مند شويم.

فاني ادامه داد: در حال حاضر 8.5 درصد دانش‌آموزان در مدارس دولتي تحصيل مي‌كنند، و اين در صورتي است كه اگر زمينه مشاركت‌ها را فراهم كنيم ظرف دو سال آينده اين آمار به 12 درصد خواهد رسيد.

* سومين اولويت آموزش و پرورش ، عملياتي كردن بودجه است

فاني ، سومين اولويت آموزش و پرورش را عملياتي كردن و سرانه‌اي كردن بودجه دانست و گفت: ما بايد بهره‌وري در بودجه‌هاي دولتي را افزايش دهيم .

وي گفت: اگر بودجه به صورت سرانه‌اي دراختيار مدارس قرار گيرد در اين صورت مديران مدارس امكان بهره‌وري بيشتر از اعتبارات دولتي را خواهند داشت.

* چهارمين اولويت آموزش و پرورش ارتقاي مديريت آمو‌زشگاهي

وي چهارمين اولويت سال 93 را ارتقاي مديريت آمو‌زشگاهي دانست و افزود: ايجاد دفتر مديريت آموزشگا‌هي در آموزش و پرورش با هدف ارتقاي مديريت آمو‌زشگاهي شكل خواهد گرفت.

وي ادامه داد: بسياري از مدارس خوب امروز مد‌ارسي هستند كه از مديران توانمند با روابط انساني بالا برخوردارند.

پس از پايان صحبتها در اين وب ‌كنفرانس، نقدها و اظهارات در خصوص صحبت‌هاي فاني و مشكلات كنوني آموزش و پرورش از سوي مديران مناطق و استان‌ها مطرح شد.

در اين ميان، برنامه‌ريزي در خصوص زمان حضور دانش‌آموز در مدارس، بي‌سوادي اولياء 1.5 ميليون از دانش‌آموزان، ساماندهي نيروهاي انساني، فعال كردن نهادهاي حاضر در مدارس، استفاده از توانمندي دانش‌آموزان در مدارس، عملياتي كردن بودجه در مناطق روستايي، چگونه نحوه بودجه‌ريزي در مدارس،ساماندهي كمي در پژوهش‌سراهاي دانش‌آموزي، كمبود نيروي انساني در برخي از مناطق، نبودن انگيزه در ميان كارمندان وزارت آموزش و پرورش، توسعه مديريت آموزشگاهي، عدم توجه به نيروهاي اداري، نبود زيرساخت مناسب براي پايه ششم و هفتم، نبود امكانات لازم براي پايه‌هاي جديدالتأسيس، عدم آمادگي لازم نيروي انساني فعلي براي تدريس در پايه‌هاي جديدالتأسيس، هماهنگ‌سازي ابلاغ موظف در دوره ابتدايي تا 25 ساعت كار، عدم توجه به مدارس شبانه روزي، ارزشيابي و امتحانات متوسطه اول از مهم‌ترين موضوعات مطرح شده از سوي مديران آموزش و پرورش مناطق استان‌ها بود.

در ادامه اين وب كنفرانس‌، فاني در پاسخ به مديران كل، گفت: آموزش و پرورش به دنبال افزايش مشاركت‌ها در همه سطوح و درجات است و طي تحقيقي كه در سال 82 صورت گرفت، ايجاد بانك اطلاعاتي مديران در دستور كار ماست تا كليه كساني كه داوطلب مديريت مدارس هستند ، در اين بانك ثبت‌نام كنند، همچنين آموزش‌هاي قبل و حين خدمت را براي مديران در نظر داريم، كه اين آموزش‌هاي طول خدمت مي‌تواند به صورت سالانه باشد.

وي گفت: انگيزه كاركنان اداري بايد افزايش يابد و با توجه به رده‌‌بندي سازماني پرداخت‌هاي مناسب را شاهد باشيم، چراكه در حال حاضر شاهديم بسياري از همكاران اداري در دو سال آخر خدمت خود به مدرسه مي‌روند تا بتوانند با حقوق بيشتري بازنشسته شوند كه اين خود نيز يك نقص است.

وي در خصوص ساماندهي منابع انساني، افزود: ساماندهي منابع انساني و توجه به نقل وانتقالات بايد حساب شده باشد به گونه‌اي كه براي سال‌هاي آينده ورودي برخي از مناطق استان‌ها را بايد به صفر برسانيم.

وي در خصوص آموزش‌هاي ضمن خدمت، گفت: بايد از روش صحيح و از مدل نيازسنجي به صورت درست استفاده كنيم تا مشخص شود تا چه حد به اهدافمان رسيده‌ايم.

وي گفت: ساعت موظف معلمان ابتدايي در حال بررسي است و در خصوص مدارس شبانه‌روزي بايد بگويم، موسس مدارس شبانه روزي راهنمايي دختران و متوسطه پسران و دختران خود من بودم و معتقدم در اين زمينه در صورتي كه مشكل از طريق روستا مركزي حل نشد بايد به سراغ مدارس شبانه روزي برويم.

وي در خصوص ارزشيابي امتحانات نوبت اول، گفت: اميدواريم در اين زمينه به جمع‌‌بندي نهايي برسيم و از طريق شوراي عالي آموزش و پرورش ابلاغ كنيم.
انتهاي پيام/

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن