تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820206495




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سرگرداني 200 وال و تعدادي دلفين در سواحل تاسماني/ پيشنهاد سازمان ملل براي افزايش ماهيگيري و عكس العمل تند زيست شناسان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: سرگرداني 200 وال و تعدادي دلفين در سواحل تاسماني/ پيشنهاد سازمان ملل براي افزايش ماهيگيري و عكس العمل تند زيست شناسان
تقريبا حدود 200 وال و چندين دلفين شب گذشته (يك مارس) در سواحل تاسماني سرگردان شدند و زيست شناسان در مقابل پيشنهاد سازمان ملل براي افزايش ماهيگيري براي پاسخگويي به تقاضاي جهاني موضع گيري كرده اند.


به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آسوشتيدپرس امدادگران استراليايي با اعزام به جزيره كينگ تاسماني قصد دارند 194 وال و حدود شش دلفين را كه درسواحل جنوبي استراليا يعني ايالت تاسماني گيرافتاده اند نجات داده و به اقيانوس بازگردانند.

بنابراين گزارش هنوز علت سرازيرشدن اين حيوانات به سوي جزيره تاسماني مشخص نيست اما گمان مي رود جزر و مد بسيار پائين موجب كشيده شدن آنها به سوي ساحل شده است.

اين گزارش حاكيست، اگرچه اين حيوانات هنوز زنده هستند اما بيم آن مي ورد كه برخي دوام نياورند.

يادآور مي شود: به گل نشستن وال ها حين مهاجرت به آب هاي آتلانتيك دور از انظار نيست اما سرگرداني دلفين ها به همراه وال ها غيرعادي و دور از ذهن به نظر مي رسد.

گفتني است، در ماه ژانويه 45 وال بر اثرسرگرداني در منطقه اي دور افتاده در تاسماني مرده ند و تلاش هاي امدادگران براي خنك نگه داشتن انها بي ثمر بوده است.

***************پيشنهاد سازمان ملل براي افزايش ماهيگيري و عكس العمل تند زيست شناسان

زيست شناسان جهان در مقابل پيشنهاد فائو كه افزايش ميزان ماهيگيري را راه حل پاسخگويي به تقاضاي روزافزون جهان اعلام كرده بود عكس العمل شديد نشان دادند.

بنابراين گزارش زيست شناسان اعلام كردند با افزايش جمعيت جهان و ماهيگيري به شيوه سنتي، جمعيت ماهي ها در درياها و اقيانوس ها كاهش يافته كه اين موضوع حيات وحش آبزيان را به مخاطره مي اندازد.

اين گزارش مي افزايد، از آنجا كه حدود 250 ميليون نفر از ساكنان زمين كه هشت درصد كل جمعيت جهان را تشكيل مي دهند براي امرار معاش و تهيه پروتئين خود به ماهيگيري وابسته اند، كنترل ماهيگيري و جمعيت ماهي ها بسيار ضروري است.

گفتني است، طي 50 سال اخير توليد ماهي به روش مدرن متداول شده و در اويل دهه 50 ميلادي كمتر از يك ميليون تن ماهي توليد شدع است كه اين توليد در سال 2006 به 51 ميليون و 700 تن افزايش يافته كه ارزش آن 78 ميليارد و 800 ميليون دلار آمريكا تخمين زده شده است.

يادآور مي شود، رقم مذكور نيمي از مصرف كل ماهي جهان است.

گفتني است، سرانه مصرف ماهي از 9/9 كيلوگرم در دهه 60 ميلادي به 5/11 كيلوگرم در دهه 70، 5/12 كيلوگرم در دهه 80، 4/14 كيلوگرم و در دهه 90، 4/16 كيلوگرم در سال 2005 افزايش يافته است.

سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن