تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820692715




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مهم ترين دليل انتظار كاهش قيمت ها كند شدن رشد اقتصاد جهاني است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مهم ترين دليل انتظار كاهش قيمت ها كند شدن رشد اقتصاد جهاني است
عضو هيات مديره و معاون كالاهاي سرمايه و خدمات زيربنايي سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان، گفت: يكي از مهمترين دلايل انتظار كاهش قيمت ها، كند شدن رشد اقتصاد جهاني است.


به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، "داود مختاري" روز يكشنبه در دومين دوره آموزش آشنايي
با مباني و كليات بازرگاني با رويكرد علمي و كاربردي در موسسه مطالعات و پژوهش هاي بازرگاني، ابعاد نظارتي سازمان و تشريح رويكرد اخير در كاهش قيمت كالاها را تبيين كرد.
وي با اشاره به ديگر دلايل انتظار كاهش قيمت ها، افزود: افت شديد تقاضاي ناشي از بحران، كاهش شديد قيمت نفت، ركود برخي صنايع نظير صنعت مسكن، تاثير عوامل غير اقتصادي در سطح جهاني، تاثيرپذيري اقتصاد داخل از تحولات اقتصادي جهاني و انتظارات شكل گرفته در اين زمينه و در نهايت كاهش قيمت هاي جهاني مواد اوليه و تاثير آن بر شاخص قيمت هاي داخلي از ديگر دلايل انتظار كاهش قيمت ها در كشور است.
وي يادآور شد: قيمت فلزات حدود 10 درصد توليد ناخالص ملي"جي.ان.پي" را به خود اختصاص مي دهد و اين در حالي است كه امسال قيمت تمام فلزات در جهان به علت بحران اقتصادي جهاني روند نزولي، داشته است.
مختارپور با اشاره به روش اجراي سازمان در زمينه كاهش قيمت ها، گفت: مقوله يادشده در موارد كالاهاي توليد داخل و كالاهاي وارداتي قابل بررسي است.
وي روش اجراي سازمان در زمينه كاهش قيمت ها در كالاهاي توليد داخل را بررسي تطبيقي تامين و توزيع انواع كالاها، بررسي قيمت تمام شده و قيمت بازار كالاها و محصولات با توجه به عوامل تاثيرگذار به ويژه سهم مواد اوليه در قيمت تمام شده و انعكاس كاهش قيمت ها به سازمان هاي بازرگاني استان ها، عنوان كرد.
اين مقام مسئول با اشاره به كالاهاي وارداتي، گفت: روش اجراي سازمان در زمينه كاهش
قيمت ها در خصوص كالاهاي وارداتي شامل بررسي تعيين قيمت مواد اوليه و محصولات وارداتي، بررسي ميزان تاثير تغيير قيمت در كشور مبدا در قيمت تمام شده با توجه به هزينه هاي واردات، دعوت از شركت ها براي كاهش قيمت ها و انعكاس كاهش قيمتها به سازمان
هاي بازرگاني استان ها و ساير مراجع مربوطه ذكر كرد.
مختار پور اقدام هاي صورت گرفته از سوي سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان را براي كاهش قيمت ها، مذاكره با واحدهاي توليدي در اين خصوص، شركت فعال در كميسيون هاي تخصصي نرخ گذاري و هماهنگي با انجمن ها و سنديكاها ذكر كرد.
به گفته معاون كالاهاي مصرفي و خدمات عمومي سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليد كنندگان، سازمان يادشده مي تواند زمينه بروز تخلف را در كشور در زمينه افزايش قيمت ها از طريق حوزه هاي نظارتي سازمان، كاهش دهد.
وي در پايان با اشاره به اهميت و ارزش صادرات پتروشيمي در كشور، گفت: اكنون سهم پتروشيمي در صادرات غيرنفتي كشور حدود 37 درصد است كه بايد در جهت افزايش صادرات غيرنفتي گام هاي بلندتري برداريم.
اقتصام ** 9123 ** 1558
 دوشنبه 30 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن