تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درباره آيه «ياد خدا بزرگتر است» ـ : به ياد خدا بودن در هنگام روبه رو شدن با حلال و ح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820511259




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رئيس پژوهشگاه ابن سينا:ترويج فرهنگ مشاركت علمي براي توسعه پژوهش ضروري است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئيس پژوهشگاه ابن سينا:ترويج فرهنگ مشاركت علمي براي توسعه پژوهش ضروري است
مشاركت اجتماعي در امر پژوهش موضوعي انگيزشي است و جامعه بايد با پي بردن به اهميت و ارزش پژوهش به علم طلبي و دانش پژوهي سوق پيدا كند.

به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر محمد مهدي آخوندي رئيس پژوهشگاه ابن سينا به مناسبت هفته پژوهش افزود: با توجه به تاكيدات دين اسلام به تحصيل علم و دانش، ‌ايجاد انگيزه در امر مشاركت اجتماعي براي سرمايه گذاري در بخش پژوهش، ضروري به نظر مي رسد.

وي اضافه كرد: با ترويج فرهنگ مشاركت علمي مي توان به سرمايه اجتماعي نايل شد كه اين سرمايه اجتماعي در حوزه پژوهش روابط بين متغيرهاي تحقيق و جامعه را شكل داده و كنش را تسهيل خواهد كرد.

دكتر آخوندي با اشاره به استفاده از سرمايه ‌هاي اجتماعي كشور در فعاليتهاي علمي و پژوهشي افزود: پژوهش، امري مستقل از ساير جنبه هاي زندگي اجتماعي بشر نيست و در يك فضاي اجتماعي معنا پيدا مي كند كه سرمايه گذاري در اين حوزه را نيز مي طلبد. در اين زمينه استقبال و كمك هموطنان مي تواند به اين سرمايه گذاري معنا بخشد.

وي گفت: با توجه به ماهيت پژوهش كه واقعيتهاي پيرامون را به نحو مطلوب تري ارائه مي دهد ضروري است از نيروهاي اجتماعي نيز براي تحقق امر پژوهش بهره برد.

آخوندي افزود: تا زماني كه زمينه هاي اجتماعي و همت جمعي وجود نداشته باشد، پژوهش در اجتماع به عينيت نرسيده و كاربردي نخواهد شد.

رئيس پژوهشگاه ابن سينا با تاكيد بر اينكه حضور نيروهاي اجتماعي و مشاركت اجتماعي، مهمترين مولفه اي است كه با امر پژوهش تنيده است، افزود : مشاركت اجتماعي توسط مردم و انجمن ها و نهادها مي تواند صورت گيرد.

وي با اشاره به اينكه ابزار برقراري ارتباط بين مشاركت اجتماعي و پژوهش حائز اهميت است، خاطرنشان كرد: مشاركتهاي اجتماعي مردم از قدمت تاريخي برخوردار بوده و متاثر از شرايط خاص جامعه است. آنچه كه مهم است ايجاد انگيزش در مردم براي شركت در فعاليتهاي پژوهشي است چرا كه در غير اينصورت از مردم نمي توان انتظار داشت در امر پژوهش دخالت داشته باشند، در حقيقت شكل گيري باور در بين مردم نياز به بستر و اطلاع رساني دقيق دارد.

آخوندي با اشاره به اينكه براي دستيابي به توسعه پايدار،‌ تحقيق و پژوهش امري ضروري است اظهار داشت: مشاركت عمومي و درگير شدن همه جانبه گروههاي مردمي در همه مراحل توسعه، زمينه ظهور مقوله توانايي و رشد و تاكيد آن به تعالي مادي و معنوي مردم را فراهم مي كند.

وي خواستار توجه بيشتر مسئولان و اختصاص بودجه كافي به امر پژوهش به عنوان زيربناي توسعه كشور، شد و ابراز اميدواري كرد با وجود محققان و انديشمندان برجسته اي كه هم اكنون در كشور مشغول فعاليت و پژوهش هستند، ايران در بخشهاي مختلف علمي پيشرفت هاي چشمگيري كسب كند.
 سه شنبه 26 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن