تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدبخت‏ترين مردم پادشاهانند و خوشبخت‏ترين مردم كسى است كه با مردم بزرگوار معاشرت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820692044




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون رييس جمهور: مراكز همسريابي مشاوره امين و خوب براي خانواده هاست


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون رييس جمهور: مراكز همسريابي مشاوره امين و خوب براي خانواده هاست
معاون رييس جمهور و رييس سازمان ملي جوانان كشور گفت: تاسيس مراكز همسريابي درواقع تاسيس مراكز مشاوره امين و خوب براي خانواده هاست.


حجت الاسلام محمدجواد حاج علي اكبري، روز جمعه به ايرنا افزود: با توجه به اين كه دركلان شهرهاي كشور، روابط اجتماعي پيچيده است و شناخت متقابل افراد براي تشكيل خانواده به خوبي شكل نمي گيرد، نياز به تاسيس به اين مراكز احساس مي شد.
به گفته ي وي، البته اين شرايط در مراكز و شهرهاي مهاجرنشين نيز وجود دارد و اولويت تاسيس اين مراكز در كلان شهرها و حتي دانشگاهها و شهرهاي مهاجرنشين دركشور مي باشد.
وي تصريح كرد: نگاه ما درمراكز همسريابي، در واقع نگاه مشاوره اي است تا افراد و خانواده ها بتوانند، افراد و خانواده هاي خوب را با مراجعه به مراكز مشاوره و گرفتن راهنمايي براي فرزندان خود انتخاب كنند.
حاج علي اكبري، ادامه داد: متاسفانه امروزه در برخي سايتهاي اينترنتي نيز چنين مراكزي يافت مي شود، هرچند ممكن است تعدادي از اين مراكز نيت خير داشته باشند، اما در برخي ديگر ازآنها امكان سوء استفاده از افراد وجود دارد و به نوعي اين مراكز كارازدواج اينترنتي انجام مي دهند كه تشكيل چنين خانواده هايي بدون شك سست خواهد بود.
معاون رييس جمهور درادامه گفت: ما در روز ملي ازدواج پيشنهاد تشكيل اين ستاد (همسريابي ) را به هيات دولت ارايه داديم و اعلام آمادگي سازمان را در خصوص ارايه طرح اين پيشنهاد و همكاري اعلام كرديم كه مورد توجه دولت قرار گرفت و بنا شد اين طرح طي مدت 3 ماه آماده شود و پس از تصويب در هيات دولت به كميسيون هاي تخصصي مجلس ارايه خواهد شد و براي تصويب به صحن علني مجلس ارايه مي شود.
حاج علي اكبري در ادامه افزود: ما دراين مراكز چيزي به عنوان تخصص همسريابي نداريم و هدف ارايه مشاوره به خانواده است و شايد در آينده با ايجاد فضا و ظرفيتهاي جديد و بيشتر دربرخي مراكز اقدام به همسريابي نيز انجام دهيم كه خانواده هاي دختر و پسر براي انتخاب دختر و پسر مورد علاقه خود به اين مراكز مراجعه كنند.
به گفته ي رييس سازمان ملي جوانان كشور، ازمهمترين آسيبهايي كه امروز در صدر جدول آسيبهاي جوانان كشور قراردارد، اعتياد است كه بيشتر جوانان كشورمان را درقالب تغيير مدل هاي مصرف آن، مخدرهاي جديد و تنوع آنها و اين كه در راه مصرف مواد اراده جدي بيشتر وجود دارد، تهديد مي كند.
وي اظهارداشت: با توجه به اهميت اين موضوع و با توجه به اين كه ستاد مبارزه با مواد مخدر مسووليت ويژه اي در زمينه جلوگيري از افزايش اين آسيب برعهده دارد، سازمان همكاري خوبي با ستاد را شروع كرده و به عنوان يكي از اعضاي اين ستاد مشغول فعاليت است.
وي يادآورشد: از آنجايي كه مساله پيشگيري موضوع بسيار مهمي است، اين مهم بايد دردستوركار همه نهادها، ارگانها، خانواده ها، رسانه ها، بخش هاي غيردولتي و دولتي باشد و همه بايد دست به دست هم دهيم تا اين معضل راحل كنيم.
رييس سازمان ملي جوانان كشورازتاسيس ستادهاي سازماندهي امور جوانان و ازدواج به عنوان ستادهاي جامع دركشور ياد كردو گفت: اين ستادها در قالب ستادهاي استاني به رياست استاندار و دبيري سازمان ملي در استانها تشكيل شده كه وظيفه دارند برنامه هاي خود را براي جوانان تعريف و اولويت بندي كنند.
حاج علي اكبري افزود: با توجه به اين كه در كشور 25 ميليون جوان بين سنين 14 تا 29 سال وجود دارد و سن ازدواج در دختران 18 تا 25 سال و در پسران 21 تا 27 سال درنظر گرفته شده است.
وي گفت: با آمارگيري هاي صورت گرفته 12 ميليون جوان در كشور در آستانه ازدواج هستند و 3 ميليون جوان ديگر جزو معوقين سنين ازدواج مي باشند.
به گفته ي معاون رييس جمهور، ما پيش بيني مي كنيم سالانه در كشور يك ميليون و 200 هزار ازدواج داشته باشيم و طي مدت 5 سال بتوانيم از بحران ازدواج جوانان خارج شويم.
وي افزود: پارسال 841 هزار مورد ازدواج در كشور صورت گرفته و پيش بيني مي شود در سال جاري با توجه به فعاليتهاي بيشتر صورت گرفته اين ميزان به 900 هزار مورد برسد.
وي تاكيد كرد: با توجه به اختلاف 300 هزار نفري تا پيش بيني سالانه سازمان (يك ميليون و 200 هزار مورد در سال ) نياز به عزم ملي و اقدام همگاني احساس مي شود و همه بايد كمك كنند تا به اين آمار برسيم.
وي گفت: نبايد پنداشت كه "تجرد" جمعيت تنها كلمه است، زيرا پشت اين كلمه فهرستي ازمشكلات وجود دارد كه ممكن است تبعات آن جامعه را فرا بگيرد.
حاج علي اكبري، بااعلام كاهش نرخ رشد طلاق دركشور درسال گذشته از 11 به 6 درصد گفت: طلاق به عنوان يك آسيب مادر است كه تبعات جبران ناپذيري براي خود افراد و درآينده براي فرزندان طلاق دارد و با توجه به اين كه بيشتر موارد طلاق در ازدواج هاي خياباني، عشق هاي احساسي و يا ازدواج تحميلي صورت مي گيرد، بررسي ها نشان داده كه بيشتر ميزان طلاق ها در كشور ما در 4 سال اول زندگي صورت مي گيرد.
ك/3 7467/579/587 شماره 140 ساعت 13:17 تمام
 جمعه 22 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن