تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820460604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار كوتاه


واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: اخبار كوتاه
احتمال نهايي شدن ضريب قيمت گاز وارداتي از تركمنستان
سرپرست شركت ملي گاز ايران از احتمال نهايي شدن ضريب قيمت گاز وارداتي تركمنستان به ايران درگفت و گو هاي مقام هاي اين دو كشور در ماه جاري ( آذر) خبرداد. مهندس عزيزاله رمضاني در گفت و گو با شانا با بيان اين كه قرارداد ايران و تركمنستان، 25 ساله است و هنوز به نيمه راه آن هم نرسيده ايم، افزود: آنچه به طور عمده در اين قرارداد روي آن تجديد نظر مي شود، بعد قيمت آن است كه تاكنون چندين بار توافق هايي در اين مورد صورت گرفته و آخرين بار آن به سال 2008 ميلادي مربوط مي شود.وي با بيان اين كه ميان دو كشور ايران و تركمنستان در باره فرمول قيمت گاز براي سال 2009 به بعد، توافق هايي حاصل شده است، تصريح كرد: موضوع مهمي كه در اين ميان وجود دارد و روي آن بحث مي شود، مربوط به ضريب قيمت گاز است كه مذاكره و گفت و گو در اين باره همچنان ادامه دارد.رمضاني گفت: تاكنون 7 نوبت مذاكره ميان مقام هاي دو كشور انجام شده است و دو طرف روي اين موضوع (ضريب قيمت گاز) به محدوده نزديك به هم رسيده اند.سرپرست شركت ملي گاز ايران تاكيد كرد: با توجه به اين نزديكي، تصور مي شود در دور بعدي مذاكرات كه در همين ماه ( آذر) انجام خواهد شد، اين توافق درباره ضريب قيمت نيز نهايي شود.

امضاي توافقنامه براي تامين برق اضطراري تهران
طرح هاي كاهش خطر پذيري شبكه توزيع نيروي برق تهران بر اساس توافقنامه امضا» شده ميان شركت توزيع نيروي برق تهران بزرگ و سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران در دستور كار قرار مي گيرد. به گزارش ايلنا به نقل از روابط عمومي سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران، اين توافقنامه در زمينه همكاري هاي دوجانبه و هماهنگي بيشتر در راستاي فراهم آوردن بستر پشتيباني، تعامل و اشتراك مساعي به منظور تحقق بهينه فرآيند مديريت ريسك و كاهش خطر پذيري و مديريت بحران توزيع برق در مراحل پيشگيري، آمادگي و مقابله با حوادث غيرمترقبه شهر تهران به امضا» رسيده است. بر مبناي اين توافقنامه هماهنگي دو جانبه اي در مورد پروژه هاي مطالعاتي و اجرايي حوزه مديريت بحران توزيع برق شهر تهران از قبيل تامين برق اضطراري شهر تهران و پروژه هاي مقاوم سازي شبكه توزيع برق شهر تهران و گسترش مشتركين داراي مولد اضطراري به عمل خواهد آمد.

وزارت نيرو بازهم نيروگاه جديد مي سازد
معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي اعلام كرد: باوجود اينكه قرار بود دولت ديگر راسا وارد ساخت نيروگاههاي جديد نشود و تنها نيروگاههاي نيمه تمام را تكميل كند، اما وزارت نيرو در پي عدم حضور بخش خصوصي و براي تامين نياز برق كشور به ناچار بازهم وارد اين موضوع شده است. عباس علي آبادي در گفتگو با مهر در خصوص برنامه هاي وزارت نيرو براي ساخت نيروگاههاي جديد گفت: عليرغم اينكه قرار بود دولت وارد ساخت نيروگاههاي جديد نشده و تنها نيروگاههاي نيمه تمام را به تكميل رساند، ولي وزارت نيرو ناچار به تامين نياز برق كشور است. معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي افزود: چنانچه تشويقهاي لازم به عمل آيد و بخش خصوصي انگيزه كافي براي ورود به اين بحث را پيدا كند، دليلي ندارد كه دولت وارد ساخت نيروگاههاي جديد شود، ولي اگر استقبالي از سوي بخش خصوصي به اين امر نباشد و يا به هردليل ظرفيتهاي لازم در اين بخش تامين نشود، وزارت نيرو ناچار است نياز مردم را تامين كند.

سرمايه گذاري در پتروشيمي بايد افزايش يابد
معاون وزير نفت در امور پتروشيمي گفت: براي رسيدن به رتبه اول منطقه در افق سند چشم انداز (1404)، سرمايه گذاري پتروشيمي بايد 3 برابر شود. عادل نژادسليم در نخستين نشست خبري خود با بيان اين كه برنامه 20 ساله اين بخش بازنگري و سياست هاي جديد منظور مي شود، افزود: در سند چشم انداز براي پتروشيمي 55 ميليارد دلار سرمايه گذاري پيش بيني شده، در حالي كه عربستان129 ميليارد دلار در پتروشيمي سرمايه گذاري كرده است كه تا 5 سال آينده به توليد خواهد رسيد.وي گفت: براي رتبه نخست پتروشيمي در منطقه بايد دستكم 100 ميليارد دلار به اهداف سرمايه گذاري اضافه و امكانات مالي داخلي و خارجي را بسيج كنيم. اين مسئول با تاكيد بر رويكرد علمي در مديريت پتروشيمي گفت: فعاليت هاي دانش محور و طرح هاي مبتني بر تحقيق علمي در پتروشيمي شكل مي گيرد تا در بازار بين المللي هم جايگاه خوبي داشته باشيم.مدير عامل شركت ملي صنايع پتروشيمي همچنين با اشاره به توليد 17/5 ميليون تن محصول از ابتداي سال گفت: از اين رقم 6/7 ميليون تن محصول به ارزش 5/3 ميليارد دلار صادر شده است. عادل نژاد سليم يادآور شد: برنامه توليد امسال ما 25 ميليون تن محصولات پتروشيمي است كه تاكنون 17/5 ميليون تن از اين ميزان توليد شده است. از اين رقم 6/7 ميليون تن به ارزش 5/3 ميليارد دلار صادر و 3/8 ميليون تن به ارزش 24 هزار و 188 ميليارد ريال براي فروش داخل اختصاص يافته است. وي ميزان بدهي به بانكهاي داخلي را 4 هزار ميليارد ريال و بدهي خارجي را حدود 10 ميليارد دلار اعلام كرد و گفت: در صورتيكه تسهيلات جديدي از خارج اخذ نشود، تا سال 1393 بدهي هاي خارجي تسويه خواهد شد.

راهكارهاي وزارت نفت براي حل مشكل كمبود جايگاه سوخت
وزير نفت با تشريح راهكارهاي اين وزارتخانه براي حل مشكل كمبود جايگاه عرضه بنزين در تهران، گفت: در حال حاضر وضعيت جايگاههاي بنزين به حالت عادي بازگشته است. غلامحسين نوذري در گفتگو با مهر اظهار داشت: در حال حاضر هر متقاضي ساخت پمپ بنزين در تهران به ازاي هر پمپ 50 ميليون تومان دريافت مي كند اما اين كافي نيست و بايد تسهيلات ارائه شده بيش از اين ميزان باشد تا با ايجاد انگيزه براي سرمايه گذاران زمينه حضور بخش خصوصي تسهيل شود.وي با اشاره به طرح دو نازله كردن تلمبه هاي بنزين اضافه كرد: با دو نازله شدن اين تلمبه ها حدود40 جايگاه به تعداد جايگاههاي فعلي اضافه شده و در حال حاضر وضعيت جايگاههاي بنزين به حالت عادي بازگشته است.وزير نفت از اجراي طرحهاي جديد وزارت نفت براي تشويق بخش خصوصي براي ساخت جايگاه بنزين خبر داد و افزود: با توجه به گران بودن قيمت زمين در تهران به دنبال اخذ مجوزهاي لازم هستيم تا از اين طريق به بخش خصوصي كمك كنيم.نوذري پراكندگي جايگاههاي بنزين در تهران را نامناسب ارزيابي كرد و گفت: در حال حاضر شرايط جايگاههاي عرضه سوخت متعادل شده است و تنها در پيكهاي مصرف شاهد ايجاد صفهاي طويل در مجاري عرضه سوخت هستيم.

افتتاح بزرگ ترين مجتمع اتيلن جهان در عسلويه
مجتمع پتروشيمي جم به عنوان بزرگترين واحد اتيلني جهان به ظرفيت يك ميليون و 320 هزار تن اتيلن و 306 هزار تن پروپيلن در سال امروزبا حضور رئيس جمهوري افتتاح مي شود.به گزارش شانا، اين مجتمع مشكل خوراك نداشته و تا كنون 350 هزار تن محصول توليد كرده كه 100 هزار تن آن نيز به بازارهاي جهاني صادر شده است.فاز اول واحد اتيلن مجتمع پتروشيمي جم با سرمايه گذاري 1/4 ميليارد يورو و 600 ميليارد تومان در اسفند ماه سال گذشته به توليد تجاري رسيده است.براساس اين گزارش،براي ساخت اين مجتمع پتروشيمي به عنوان بزرگ ترين واحد الفين دنيا، 2/2 ميليارد دلار سرمايه گذاري شده است و تاكنون واحدي مشابه واحد الفين جم در دنيا ساخته نشده، به طوري كه تنها يك مجتمع 1/1ميليون تني در كانادا و يك مجتمع ديگر با همين ظرفيت در قطر به بهره برداري رسيده است.گفتني است،عمليات ساخت مجتمع پتروشيمي جم به عنوان بزرگترين واحد الفين جهان در منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس (عسلويه) از سال 1381 آغاز و براي ساخت اين واحد تاكنون حدود 41 هكتار از 77 هكتار زمين طرح از دريا استحصال شده است.
 شنبه 16 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابتکار]
[مشاهده در: www.ebtekarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن